Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Lushnje, rreshqitja e tokes rrezikon varrezat People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Lushnje, rreshqitja e tokes rrezikon varrezat People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lushnje, rreshqitja e tokes rrezikon varrezat

Shko poshtë

Lushnje, rreshqitja e tokes rrezikon varrezat Empty Lushnje, rreshqitja e tokes rrezikon varrezat

Mesazh nga Vizitor Sun 7 Mar 2010 - 0:58

Lushnje, rreshqitja e tokes rrezikon varrezat Rreshqitja-tokesRreshqitja masive e tokes rrezikon demtimin e varrezave te fshatit Kashtebardhe te Komunes Karbunare e Vogel ne Rrethin e Lushnjes.

Banore te ketij fshati i jane drejtuar komunes dhe nenprefektures se Lushnjes per ndihme, por ende nuk kane marre pergjigje pozitive. Ata tregojne se te banesat e tyre po dallohen shenjat e para te demeve nga rreshqitje, nderkohe qe muri rrethues i varrezave eshte zhvendosur dhe pothuajse ka rene.

“Rreth 20 banesa ne fshat jane demtuar. Por me shqetesuese jane varrezat. Muri rrethues eshte shembur dhe ne disa pjese te tij eshte rrezuar. Ka rreth 10 dite qe muri ka thelluar demtimet qe kane prekur edhe varret”, ka thene nje nga banoret e fshatit. Demtimet konfirmohen edhe nga kryeplaku Met Qerreti. Ai ka thene se se bashku me nje pjese te banoreve i eshte drejtuar komunes per te nderhyre, por kjo e fundit ne mungese te fondeve nuk ka mundur te nderhyje. Pas komunes, keshilli i fshatit i eshte drejtuar nenprefektures se Lushnjes, por dhe andej nuk eshte marre pergjigje pozitive.
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi