Verdikti për Kosovën i GJND-së shtyhet deri në gusht
Faqja 1 e 1
Verdikti për Kosovën i GJND-së shtyhet deri në gusht
Gjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë nuk pritet të japë mendimin këshillëdhënës lidhur me ligjshmërinë e shpalljes së pavarësisë së Kosovës deri në fund të gushtit.
Gjykata e Drejtësisë asnjëherë nuk është deklaruar zyrtarisht se kur do të përfundojë procesi rreth rastit të Kosovës, por është thënë se do të trajtohet me prioritet.
Mirëpo, zyrtarë të Kosovës, Serbisë dhe shteteve të tjera, fillimisht kanë përmendur prillin e më vonë qershorin, si afatin më të mundshëm të shpalljes së vendimit nga ana e Gjykatës.
Sipas gazetës "Express", nga qarqe të njëjta paralajmërohet një shtyrje e re. "Sinjalet që vijnë nga Haga tregojnë se GJND-ja nuk mund të përfundojë punën deri në fund të gushtit", citohet të ketë thënë të mërkurën një diplomat perëndimor me kusht anonimiteti.
Gjykata e Drejtësisë asnjëherë nuk është deklaruar zyrtarisht se kur do të përfundojë procesi rreth rastit të Kosovës, por është thënë se do të trajtohet me prioritet.
Mirëpo, zyrtarë të Kosovës, Serbisë dhe shteteve të tjera, fillimisht kanë përmendur prillin e më vonë qershorin, si afatin më të mundshëm të shpalljes së vendimit nga ana e Gjykatës.
Sipas gazetës "Express", nga qarqe të njëjta paralajmërohet një shtyrje e re. "Sinjalet që vijnë nga Haga tregojnë se GJND-ja nuk mund të përfundojë punën deri në fund të gushtit", citohet të ketë thënë të mërkurën një diplomat perëndimor me kusht anonimiteti.
Vizitor- Vizitor
Similar topics
» Feithit përfaqësues i BE-së në Kosovë deri më 31 gusht
» “Novosti”: 8:7 për Kosovën në GJND?
» Pas GJND-së, dy rezoluta për Kosovën para KB-së?
» Lëkundje tërmeti deri në 4.5 ballë në gjithë Kosovën
» Ramazani nis më 1 gusht
» “Novosti”: 8:7 për Kosovën në GJND?
» Pas GJND-së, dy rezoluta për Kosovën para KB-së?
» Lëkundje tërmeti deri në 4.5 ballë në gjithë Kosovën
» Ramazani nis më 1 gusht
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi