Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Lëkundje tërmeti deri në 4.5 ballë në gjithë Kosovën People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Lëkundje tërmeti deri në 4.5 ballë në gjithë Kosovën People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lëkundje tërmeti deri në 4.5 ballë në gjithë Kosovën

Shko poshtë

Lëkundje tërmeti deri në 4.5 ballë në gjithë Kosovën Empty Lëkundje tërmeti deri në 4.5 ballë në gjithë Kosovën

Mesazh nga WebMaster Wed 10 Mar 2010 - 6:48

Lëkundje tërmeti deri në 4.5 ballë në gjithë Kosovën Kosove_200_200
Prishtine - UPDATE - Një tërmet i fortë u regjistrua pak minuta më parë në një pjesë të konsiderueshme të territorit të
Kosovës.
Lëkundjet sizmike e patën epiqendrën në Serbi diku në një zonë kufitare me Kosovën.
Sipas raportimeve zyrtare deri tani, mësohet se lëkundjet regjistruan pak çaste më parë magnitudën deri në 4.5 ballë të shkallës Rihter.
Lëkundjet u ndjenë deri në 2 kilometër në brendësi të kufirit shteteror kosovar.
Tronditjet u regjistruan në të gjithë territorin por më shumë forcë kishin në Mitrovicë. Rrjeti Sizmologjik të Kosovës tha se sot në ora 14:38 minuta, një tërmet me epiqendër gjashtë kilometra në juglindje të Istogut.
“Magnituda e tërmetit ishte M=5.2 shkallë Rihter, ndërsa intensiteti në epiqendër VII ballë, sipas MCS-64 thellësia 5.2 km”, thotë deklarata e Zyrës së Sizmologjisë.
Sipas saj, tërmetin është ndier nga banorët e rrethit të gjerë të Pejës, Istogut dhe tërë territori i Kosovës. Ende nuk dihet për dëme në njerëz dhe materiale”, thekson njoftimi i shpërndarë nga Zyra e Sizmologjisë.
Disa shkolla kane lejuar kthimin e nxenesve ne banesa para kohe nga frika e perseritjes se termetit.
Ende nuk ka raportime në lidhje me dëme apo pasoja të tjera nga ngjarja. (Lajmifundit)
WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Vendbanimi Vendbanimi : Ku te dua un
Postime Postime : 98857
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 11/01/2009
Mosha Mosha : 46
Hobi Hobi : Të përballoj jetën

http://www.klealove.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Lëkundje tërmeti deri në 4.5 ballë në gjithë Kosovën Empty Re: Lëkundje tërmeti deri në 4.5 ballë në gjithë Kosovën

Mesazh nga Vizitor Wed 10 Mar 2010 - 7:03

ky termet ne ks per fat te mir nuk ka shkaktu viktima ne njerz as dome matrijale po nji specijalist eminet nga londra dha nje deklerat se ne ora 20.00 deri ne oren 21.00 dote ket dhe nji termet i lutem zotit te shpetoj popllin tim
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi