Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Këshilli i ELDR-it aprovoi një rezolutë për Kosovën People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Këshilli i ELDR-it aprovoi një rezolutë për Kosovën People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Këshilli i ELDR-it aprovoi një rezolutë për Kosovën

Shko poshtë

Këshilli i ELDR-it aprovoi një rezolutë për Kosovën Empty Këshilli i ELDR-it aprovoi një rezolutë për Kosovën

Mesazh nga Alberti Sat 13 Mar 2010 - 8:31

Këshilli i ELDR-it aprovoi një rezolutë për Kosovën

Këshilli i Partive Liberale, Demokratike dhe Reformatore të Evropës (ELDR), i cili zhvilloi punimet në Romë të Italisë, ka aprovuar një rezolutë për Kosovën, të paraqitur nga Partia Liberale e Kosovës - si anëtare fuqiplote e ELDR-it, përmes së cilës në kuadër të perspektivës evropiane të Kosovës dhe vendeve të Evropës Juglindore kërkohet lëvizja e lirë e këtyre vendeve brenda rajonit dhe në Bashkimin Evropian – si faktor kryesor për paqe, stabilitet dhe progres në tërë Evropën.
Përmes kësaj rezolute po ashtu kërkohet nga pesë vendet anëtare të BE-së, të cilat ende nuk e kanë njohur pavarësinë e Kosovës, që ta njohin Republikën e Kosovës dhe së bashku me vendet tjera të Evropës Juglindore edhe Kosova të përfshihet në procesin e liberalizimit të vizave dhe në proceset integruese në Bashkimin Evropian.
Në fjalën e tij me këtë rast, kryetari i PLK-së Gjergj Dedaj falënderoi autoritetet e larta dhe partitë anëtare të ELDR-it për mbështetjen e fuqishme që i kanë dhënë Kosovës në dy dekadat e fundit – dhe njëherësh ka shtuar se Republika e Kosovës është pjesë historike, gjeografike dhe politike e Evropës dhe si e tillë duhet sa më parë të inkuadrohet dhe të përfshihet në institucionet euroatlantike.
Rezolutën për Kosovën, të cilën e paraqiti PLK-ja, krahas 50 partive liberal demokratike anëtare të këtij grupimi të fuqishëm evropian, e mbështeti edhe Ibrahim Gashi, nënkryetar i AKR-së, po ashtu pjesëmarrës në takimin e këtij Këshilli.

Alberti
Legjendë
Legjendë

Postime Postime : 41743
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 23/11/2009
Mosha Mosha : 36
Hobi Hobi : Tenisi

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit: