Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Berisha: Kutite i hap vetem prokuroria People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Berisha: Kutite i hap vetem prokuroria People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Berisha: Kutite i hap vetem prokuroria

Shko poshtë

Berisha: Kutite i hap vetem prokuroria Empty Berisha: Kutite i hap vetem prokuroria

Mesazh nga Vizitor Tue 16 Mar 2010 - 4:25

Berisha: Kutite i hap vetem prokuroria Berisha28dhjetorKryeministri Sali Berisha ritheksoi dje ne menyre te qarte se mazhoranca nuk ka ndermend te plotesoje kerkesen e opozites per hapjen e kutive te votimit ne nje komision parlamentar.

Ky qendrim u mbajt nga kreu i qeverise gjate nje takimi qe zhvilloi pasditen e djeshme me te derguarin special te kryetarit ne detyre te OSBE-se, Konstantin Zhigalov, dhe delegacionin qe e shoqeronte.

Kryeministri theksoi se mazhoranca i propozonte opozites qe ne lidhje me kerkesen e saj per hapjen e kutive te votimit, duhej t’i drejtohej prokurorise mbi bazen e provave qe ajo mund te kishte per zona te caktuara.

Po keshtu, ne njoftimin e zyres se shtypit te Kryeministrit, ne lidhje me kete takim theksohet se Berisha ka deklaruar se mazhoranca eshte e hapur per shqyrtim bilateral te te gjitha çeshtjeve te tjera qe kerkon nga opozita.

“Jemi te gatshem te bejme shqyrtim bilateral te çdo çeshtjeje, me perjashtim te atyre qe kane te bejne me gjyqesorin, si dhe pranimin e te gjitha amendamenteve te propozuara nga opozita, sipas rekomandimeve te OSBE/ODIHR dhe KiE, duke respektuar parimet kushtetuese dhe standardet nderkombetare”, citon zyra e shtypit Kryeministrin Berisha gjate takimit me delegacionin e OSBE-se.
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi