Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Operacion ”Rinasi 1”, arrestohen pesë persona People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Operacion ”Rinasi 1”, arrestohen pesë persona People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Operacion ”Rinasi 1”, arrestohen pesë persona

Shko poshtë

Operacion ”Rinasi 1”, arrestohen pesë persona Empty Operacion ”Rinasi 1”, arrestohen pesë persona

Mesazh nga Vizitor Thu 18 Mar 2010 - 4:04

Operacion ”Rinasi 1”, arrestohen pesë persona RinasPolicia e Tiranës ka arrestuar pesë shtetas, mes të cilëve dy doganierë dhe dy tregtarë konfeksionesh gjatë një operacioni te koduar Rinasi 1.

Sipas policisë pas një hetimi dhe përgjimi 3 mujor, u vërtetua se në bashkëpunim më njeri–tjetrin të arrestuarit i kalonin mallrat pa doganë me qëllim përfitimin financiar. Bllokimi i një sasie malli të konsiderueshëm prej 680 kostume femrash, 500 copë fustane femrash dhe 60 cope funde femrash, u bë i mundur në një automjet ne autostrade.

Për ndjekje penale, në gjendje te lirë janë dërguar edhe përgjegjësi i turnit në doganë si edhe një doganiere qe ndodhej prezent në momentin e kalimit te mallrave.
Por ky nuk është i vetmi rast evazioni dhe kontrabandë. Ka edhe të tjerë, të cilet ju mund t’i ndiqni sot në mbrëmje në emisionin “Fiks Fare”.
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi