Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Skandali, vidhet ndihma ekonomike e shtetit në Korçë People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Skandali, vidhet ndihma ekonomike e shtetit në Korçë People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Skandali, vidhet ndihma ekonomike e shtetit në Korçë

Shko poshtë

Skandali, vidhet ndihma ekonomike e shtetit në Korçë Empty Skandali, vidhet ndihma ekonomike e shtetit në Korçë

Mesazh nga Vizitor Wed 24 Mar 2010 - 4:36

KORÇE – Policia ka nisur hetimet për abuzimet e dyshuara me ndihmën ekonomike në një komunë të Korçës.
Sipas burimeve zyrtare të policisë, mësohet se kanë nisur hetimet për akuzën shpërdorim detyre ndaj punonjësve të komunës Liqenas si dhe ndaj banorëve të kësaj komune për akuzën e vjedhjes, pasi kanë plotësuar me anë të abuzimit dokumentet duke tërhequr ndihmë ekonomike nga shteti duke mos përmbushur kushtet.
Personat në hetim sipas policisë, janë:
Edmond Themelko i dtl 07.07.1972 banues ne fshatin Liqenas te rrethit te Korces,
Ilia Themelko i dtl 21.10.1979 banues ne fshatin Liqenas te rrethit te Korces,
Spase Vurmo i dtl 05.03.1956 banues ne fshatin Liqenas te rrethit te Korces,
Sterjo Kolefski i dtl 30.09.1968 banues ne fshatin Liqenas te rrethit te Korces,
“Këta shtetas në bashkëpunim me punonjës të tjerë të Komunes Liqenas, kanë abuzuar në detyrë, duke futur ne skemën e përfitimit të ndihmës ekonomike persona që nuk plotesojnë kushtet”, tha policia.
Kriteret ligjore për tërheqjen e ndihmës ekonomike nga shteti, lidhen me mungesën e një të punësuari në familje dhe mungesën e burimeve të tjera të të ardhurave.
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi