Si te kujdesemi per thonjte!
4 posters
Faqja 1 e 1
Si te kujdesemi per thonjte!
Koha per manikyrin
Ashtu si flokët, edhe thonjtë pasqyrojnë gjendjen tonë shëndetësore. Kur jemi të lodhura ose nën stres bëhen të butë, copëtohen ose shtresëzohen. Gjëja e parë, duhen hidratuar. Ekzistojnë kremëra specifike për thonjtë, ato 2 në 1 (duar dhe thonj), që janë shumë praktike për t'u përdorur
Çfare te besh nese thonjte jane:
1. Te ngrene
Përdor një manikyr të hidhur, që u jep shije shumë të keqe thonjve
Merru vetë me lyerjen dhe rregullimin e thonjve. Kështu, duke u kujdesur vetë për ta, do të kesh një arsye më shumë për të mos i "ngrënë". Mbaj thonj fals, të cilët u lejojnë thonjve natyralë që të rriten pa u dëmtuar
2. Te brishte
Evito prerjen e tyre, sepse prerësja e thonjve i bën më të dobët. Përdor më mirë limën
Përdor një manikyr që i mban më të fortë
Mos i mbaj shumë të gjatë
Evito tretësit më bazë acetoni
3. Te verdhe
Limo sipërfaqen e thonjve
Kur të kesh eliminuar me limë cipën e ngjyrës së verdhë, vendos një krem ushqyes
Dhe në fund vendos një shtresë mbrojtëse
Ashtu si flokët, edhe thonjtë pasqyrojnë gjendjen tonë shëndetësore. Kur jemi të lodhura ose nën stres bëhen të butë, copëtohen ose shtresëzohen. Gjëja e parë, duhen hidratuar. Ekzistojnë kremëra specifike për thonjtë, ato 2 në 1 (duar dhe thonj), që janë shumë praktike për t'u përdorur
Çfare te besh nese thonjte jane:
1. Te ngrene
Përdor një manikyr të hidhur, që u jep shije shumë të keqe thonjve
Merru vetë me lyerjen dhe rregullimin e thonjve. Kështu, duke u kujdesur vetë për ta, do të kesh një arsye më shumë për të mos i "ngrënë". Mbaj thonj fals, të cilët u lejojnë thonjve natyralë që të rriten pa u dëmtuar
2. Te brishte
Evito prerjen e tyre, sepse prerësja e thonjve i bën më të dobët. Përdor më mirë limën
Përdor një manikyr që i mban më të fortë
Mos i mbaj shumë të gjatë
Evito tretësit më bazë acetoni
3. Te verdhe
Limo sipërfaqen e thonjve
Kur të kesh eliminuar me limë cipën e ngjyrës së verdhë, vendos një krem ushqyes
Dhe në fund vendos një shtresë mbrojtëse
Re: Si te kujdesemi per thonjte!
me mir un si i mbaj thonjt e shkurter;sepse skam nerva te merrem me to.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
E mira eshte qe shpesh ti beni banje me uje dhe limon...
Dmth ne nje tas me uje...shtrydhni nje gjysem ose nje kokerr limoni dhe futini duart aty,mbajini per gati 10 min...mjafton...po ta beni te pakten nje ose dy here ne jave do keni thonj te shendetshem dhe nuk do tju keputen.
Dmth ne nje tas me uje...shtrydhni nje gjysem ose nje kokerr limoni dhe futini duart aty,mbajini per gati 10 min...mjafton...po ta beni te pakten nje ose dy here ne jave do keni thonj te shendetshem dhe nuk do tju keputen.
shendeti esht gjeja kryesore te nje individ per cdo lloj pjese te trupit !!!
An0nim- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Sarande
Postime : 2383
Gjinia :
Anëtarësuar : 28/03/2012
Mosha : 34
Tjeter...
Ngrohni nje gote qumesht ne mikrovale, futini duart dhe mbajini per 5 min...fshijini dhe me vone mund ti lani...forcon thonjte dhe ben mire per lekuren e duarve.
Ngrohni nje gote qumesht ne mikrovale, futini duart dhe mbajini per 5 min...fshijini dhe me vone mund ti lani...forcon thonjte dhe ben mire per lekuren e duarve.
Similar topics
» Si të kujdeseni për thonjtë
» Si te kujdesemi per lekuren?
» Mos i preni thonjtë natën!
» MOS I PRENI THONJTË NATËN!
» Ngjyrë nudo për thonjtë tuaj
» Si te kujdesemi per lekuren?
» Mos i preni thonjtë natën!
» MOS I PRENI THONJTË NATËN!
» Ngjyrë nudo për thonjtë tuaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit: