Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Qeveria dhe EULEX-i bashkëfajtor për ngecje në drejtësi People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Qeveria dhe EULEX-i bashkëfajtor për ngecje në drejtësi People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Qeveria dhe EULEX-i bashkëfajtor për ngecje në drejtësi

Shko poshtë

Qeveria dhe EULEX-i bashkëfajtor për ngecje në drejtësi Empty Qeveria dhe EULEX-i bashkëfajtor për ngecje në drejtësi

Mesazh nga Alberti Mon 5 Apr 2010 - 21:24

Qeveria dhe EULEX-i bashkëfajtor për ngecje në drejtësi

Profesori i drejtësisë, deputet në Kuvendin e Kosovës, Riza Smaka ka fajësuar Qeverinë edhe EULEX-in për ngecjet në sistemin e drejtësisë në Kosovës.
“Gjithsesi, Qeveria, lidhshmërisht me të edhe EULEX-i. Është fjala për një institucion ndërkombëtar që ka mision dhe legjitimitet ndërkombëtar për të asistuar në funksion të përparimit të gjyqësorit. Por, nuk ka shenja absolute. Unë nuk kam vërejtur diçka nga EULEX-i, se ndikoi, influencoi në të mirë të gjyqësorit”, ka thënë Smaka për RTK.
Smaka mendon se, Qeveria nëpërmjet punës së saj do të duhet të bënte më shumë presion te EULEX-i. “Do të duhej presion të bënte nëpërmjet punës së vet, t’i kryente punët e veta. Se sa për që e ka bërë një riorganizim, aty unë e shoh një kuazi-riorganizim. Ka pas ministra kompetent, i ka zëvendësuar me surrogate”, tha Smaka.
Sipas profesor Smakës deri tani, si nga EULEX-i ashtu edhe nga Qeveria, vetëm po konstatohet në mënyrë deklarative se ka korrupsion dhe ngecje në sistem, por, sipas tij, tani është koha e fundit që nga deklaratat të kalohet në vepra, duke e bërë secili punën e vet, si Qeveria ashtu edhe EULEX-i.

Alberti
Legjendë
Legjendë

Postime Postime : 41743
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 23/11/2009
Mosha Mosha : 36
Hobi Hobi : Tenisi

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit: