Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Mbeturinat, fushatë sensibilizimi në Tiranë People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Mbeturinat, fushatë sensibilizimi në Tiranë People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mbeturinat, fushatë sensibilizimi në Tiranë

Shko poshtë

Mbeturinat, fushatë sensibilizimi në Tiranë Empty Mbeturinat, fushatë sensibilizimi në Tiranë

Mesazh nga Vizitor Mon 19 Apr 2010 - 4:21

Mbeturinat, fushatë sensibilizimi në Tiranë Plehra-me-shumiceShqipëria është i vetmi vend në Europë ku qytetarët nuk gjobiten nëse hedhin mbeturinat në rrugë, nga ballkoni i shtëpisë, apo nga makina, duke krijuar kështu një mjedis shumë të ndotur.

Për të nxitur denoncimin e qytetarëve dhe reagimin e strukturave të pushtetit, në bashkëpunim me Bashkinë e Tiranës, korpusi i vullnetarëve po ndërmerr një fushatë informimi në kryeqytet.

Nisma do të konkludojë edhe me propozime për nisma të reja ligjore në këtë fushë.
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi