Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
1/3 e Maqedonisë në Facebook ! People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
1/3 e Maqedonisë në Facebook ! People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

1/3 e Maqedonisë në Facebook !

Shko poshtë

1/3 e Maqedonisë në Facebook ! Empty 1/3 e Maqedonisë në Facebook !

Mesazh nga L!nndy' Sun 9 May 2010 - 0:50

1/3 e Maqedonisë në Facebook ! Facebook
Që nga organizimet e protestave, lidhja e miqësive të reja, e deri tek publikimi i prodhimeve më të reja, Facebook mbetet faktor i rëndësishëm dhe i përditshëm i më se 692.000 përdoruesve në Maqedoni. Kjo do me thënë se që nga muaji shkurt i këtij viti, më shumë se 150.000 persona kanë hapur nga një profil në Facebook. Pra, pothuajse një e treta e Maqedonisë është në Facebook !, transmeton Shqipmedia.
Është i madh edhe numri i përdoruesëve minoren, rreth 158.000 janë nën 18 vjet. Do të ishte interesante të zbulohet edhe numri i prindërve që kanë profilet e tyre në Facebook, dhe a kanë kontakte ata me fëmijët e tyre, të paktën nëpërmjet Facebook.
Statistikat:
691.940 përdorues jetojnë në Maqedoni;
537.200 jetojnë në Maqedoni dhe janë mbi 18 vjet;
400.200 janë meshkuj;
312.680 janë meshkuj të moshës mbi 18 vjet;
273.940 janë femra;
216.260 janë femra të moshës mbi 18 vjet.
L!nndy'
L!nndy'
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Vendbanimi Vendbanimi : n'Matiqan
Postime Postime : 160
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 06/05/2010
Hobi Hobi : Design

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics