Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Nuk ka plane për integrimin e HTML5 në XP People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Nuk ka plane për integrimin e HTML5 në XP People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nuk ka plane për integrimin e HTML5 në XP

Shko poshtë

Nuk ka plane për integrimin e HTML5 në XP Empty Nuk ka plane për integrimin e HTML5 në XP

Mesazh nga L!nndy' Mon 10 May 2010 - 1:15

Nuk ka plane për integrimin e HTML5 në XP F.0510103759630_m
Kompania Microsoft është ndeshur me kritikat e disa prej rivalëve të saj pas vendimit që të mos ofrojë shfletuesin Internet Explorer 9 e më pas edhe mbështetjes për standardin e radhës HTML5 për përdoruesit e sistemit të tij të vjetër operativ – Windows XP.
Kjo edhe është për t’u çuditur kur kihet parasysh se numri më i madh i përdoruesve ende kanë sistemin operativ Windows XP në kompjuterët e tyre, por në anën tjetër është normale që Microsoft të tentoj t’i shtyjë përdoruesit e vet të kalojnë në sistemin e ri Windows 7 sa më parë që është e mundur.

Ky zhvillim i situatës mund të sjellë deri tek fragmentimi i internetit kur merret parasysh se programuesit janë të shtyrë të përpunojnë aplikacione për shfletues të shumëfishtë. /
L!nndy'
L!nndy'
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Vendbanimi Vendbanimi : n'Matiqan
Postime Postime : 160
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 06/05/2010
Hobi Hobi : Design

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics