Rriten cmimet për pushimet jashtë
Faqja 1 e 1
Rriten cmimet për pushimet jashtë
Shqiptarët duhet të maten mire për pushimet e tyre jashtë vendit.
Operatorët turistike deklarojnë se paketat turistike këtë verë janë më të shtrenjta se më parë, ndërkohë që edhe cmimet që ofron turizmi shqiptar janë më të shtrenjta se në vendet e tjera të rajonit.
Ndërkohe Ministria e Turizmit ka filluar ngritjen e Zyrave te Kujdesit per turistet vendas dhe te huaj prane zonave turistike. Ndersa ne cdo njesi akomoduese do te shpërndahen ne mënyre të detyrueshme formularë ankesash për vizitorët.
Sipas një marreveshjeje me strukturat e rendit , prane ketyre zyrave per turistet ne Shqiperi do te ofrohet edhe sherbim policor.
Operatorët turistike deklarojnë se paketat turistike këtë verë janë më të shtrenjta se më parë, ndërkohë që edhe cmimet që ofron turizmi shqiptar janë më të shtrenjta se në vendet e tjera të rajonit.
Ndërkohe Ministria e Turizmit ka filluar ngritjen e Zyrave te Kujdesit per turistet vendas dhe te huaj prane zonave turistike. Ndersa ne cdo njesi akomoduese do te shpërndahen ne mënyre të detyrueshme formularë ankesash për vizitorët.
Sipas një marreveshjeje me strukturat e rendit , prane ketyre zyrave per turistet ne Shqiperi do te ofrohet edhe sherbim policor.
Vizitor- Vizitor
Similar topics
» Rriten të hyrat e Google
» Disa akullnaja aziatike po rriten
» Hana: Duhet të rriten kontribuesit dhe pagesa
» Çmimet e naftës, kërcënim për ekonominë
» Facebook, rriten ethet para hyrjes në bursë
» Disa akullnaja aziatike po rriten
» Hana: Duhet të rriten kontribuesit dhe pagesa
» Çmimet e naftës, kërcënim për ekonominë
» Facebook, rriten ethet para hyrjes në bursë
Faqja 1 e 1