Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Afganistan,talebanet krijojn bombat me AIDS.... People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Afganistan,talebanet krijojn bombat me AIDS.... People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Afganistan,talebanet krijojn bombat me AIDS....

2 posters

Shko poshtë

Afganistan,talebanet krijojn bombat me AIDS.... Empty Afganistan,talebanet krijojn bombat me AIDS....

Mesazh nga **Jeta** Wed 9 Jun 2010 - 3:52

Afganistan,talebanet krijojn bombat me AIDS.... Afganistan-legjionaret

Për të luftuar forcat e NATO-s në Afganistan, talebanët kanë menduar një menyrë të padegjuar më parë, duke shqetësuar së tepërmi ushtarët britanikë.
Në rast se bombat nuk u shkaktojnë asgjë ushtarëve, tmerri nuk ka mbaruar pasi këto bomba janë të infektuara edhe me virusin HIV/AIDS. Zbulimin shokues e ka bërë parlamentari britanik Patrick Mercer, ish zyrtar i ushtrisë britanike në Afganistan.
Sipas tij, bombat me AIDS krijohen me age dhe shiringa të infektuara dhe pasi bomba shpërthen, aget fluturojnë drejt ushtarëve si shigjeta. Kjo lloj bombe vendoset zakonisht pranë bombave normale në rrugët kryesore dhe në momentin që cminuesit përpiqen të cmontonë kryesoren, bomba me AIDS shpërthen.
“Kjo është një luftë e pistë. Nuk ka asnjë gjë që këta njerëz nuk mund ta bëjnë”, theksoi parlamentari....
**Jeta**
**Jeta**
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Always in you're heart....
Postime Postime : 8276
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 31/01/2010
Hobi Hobi : leximi,muzika...

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Afganistan,talebanet krijojn bombat me AIDS.... Empty Re: Afganistan,talebanet krijojn bombat me AIDS....

Mesazh nga Anakonda Fri 6 Apr 2012 - 20:07

mire sa te zgjuar qe jan treguar
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time