Ogreni & Neda ndjejne friken e eleminimit, injorohen nga gjithe banoret
+5
Emona
T_o_n_i
Prada
Leo_uk
WebMaster
9 posters
Faqja 1 e 1
Ogreni & Neda ndjejne friken e eleminimit, injorohen nga gjithe banoret
Neda fillon t’i tregojë Ogrenit se banorët tashmë sillen më mirë me ata të dy, ndërsa kur ata janë pa njëri-tjetrin mundohen që ty’i injorojnë. Ajo i tregon Ogrenit se pak minuta më vonë kur ai ndodhej në dhomën e rrëfimit, ajo kishte drejtuar një pyetje disa herë, por askush nuk i ishte përgjigjur. Neda shprehet se për të parë reagimin e banorëve i ishte drejtuar drejpërdrejt Ergysit dhe ai e kishte parë në sy, por përsëri nuk i ishte përgjigjur dhe më pas ajo kishte insistuar, por përgjigja që kishte marrë kishte qënë shumë sipërfaqësore..Neda e interpreton një gjë të tillë si një presion që banorët ushtrojnë ndaj saj ose Ogrenit kur janë vetëm si për t’u thënë “tani je vetëm…”.
Pas Nedës Ogreni thotë se banorët i injorojnë sepse është e vetmja mënyrë që ata mendojnë t’i sulmojnë dhe shprehet “ata sillen ashtu se mendojnë me bindje se do të dalë njëri nga ne të dy të shtunën” dhe më pas shton “unë nuk e kuptoj se ku e gjejnë ata këtë lloj bindjeje”.
Ogreni thotë se banorët sillen në këtë mënyrë sepse duan që të eleminojnë nga loja njërin sepse mendojnë se nëse do të largohet njëri, edhe tjetri do të largohet pas tij.
Pas Nedës Ogreni thotë se banorët i injorojnë sepse është e vetmja mënyrë që ata mendojnë t’i sulmojnë dhe shprehet “ata sillen ashtu se mendojnë me bindje se do të dalë njëri nga ne të dy të shtunën” dhe më pas shton “unë nuk e kuptoj se ku e gjejnë ata këtë lloj bindjeje”.
Ogreni thotë se banorët sillen në këtë mënyrë sepse duan që të eleminojnë nga loja njërin sepse mendojnë se nëse do të largohet njëri, edhe tjetri do të largohet pas tij.
Re: Ogreni & Neda ndjejne friken e eleminimit, injorohen nga gjithe banoret
e shikon kush kete?
Leo_uk- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5977
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/10/2010
Mosha : 46
te shtuneve po tjeter dit nuk eshikoj
Prada- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : Ne Hapesire
Postime : 7718
Gjinia :
Anëtarësuar : 11/04/2010
Mosha : 112
Hobi : Ndihmes Bageri
u puthen keto apo akoma vazhdojn me te lutme ma jep ma jep 1 tputhme qesh qesh
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 18036
Gjinia :
Anëtarësuar : 30/05/2009
T_o_n_i shkruajti:u puthen keto apo akoma vazhdojn me te lutme ma jep ma jep 1 tputhme
He mo se jon te ndershem kta s'puthen ne pubilk
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Njerez me te ftohte me fallco nuk kam pa.
Asnje cift nuk ndjen per njeri-tjetrin aty po thjesht me qene me te sigurte per nominime dhe ne sy te publikut.Jam i sigurte se njerezve qe e ndjekin ket fakinshow ( me fal per shprehjen) sju hedhin dot hi syve me lidhjet e tyre fallco.
Arsye pse sme pelqen ky BBA
1-Fusin njerez te njohur te stafit te top-channel , Ogreni eshte Kunati i Sokol Balles ish-drejtori i informacionit ne TOP dhe tashme moderator i Top-Story) gruaja e tij ,motra Ogrenit eshte nen/kryetare e Bashkise se Tiranes.
2-Strategjine e lojes e vendosin Mamate , Mami Marielit hyn dhe keshillon te birin ca te bej, mami Nedes i jep leje te puthet , wtf ca po shofim BBA mamash apo ca???!!!!
3-Mendoj se Ogreni eshte Gay , po ta keni vene re ne levizje ne te folur me xhestikulacione si femrat.Eshte shume fallco , dhe ate puthje qe na dhane ja dha urdher Vellai madh , - puthe se le name se po dyshojne njerzit.
4-Votat e publikut nuk numerohen fare , thjesht vendos Vellai madh kush del.
Me sa kam pare dhe kam pare qe publiku e do ajo qe e meriton eshte ERMELA e drejperdrejte, popullore , femer e forte , me karakter.
Asnje cift nuk ndjen per njeri-tjetrin aty po thjesht me qene me te sigurte per nominime dhe ne sy te publikut.Jam i sigurte se njerezve qe e ndjekin ket fakinshow ( me fal per shprehjen) sju hedhin dot hi syve me lidhjet e tyre fallco.
Arsye pse sme pelqen ky BBA
1-Fusin njerez te njohur te stafit te top-channel , Ogreni eshte Kunati i Sokol Balles ish-drejtori i informacionit ne TOP dhe tashme moderator i Top-Story) gruaja e tij ,motra Ogrenit eshte nen/kryetare e Bashkise se Tiranes.
2-Strategjine e lojes e vendosin Mamate , Mami Marielit hyn dhe keshillon te birin ca te bej, mami Nedes i jep leje te puthet , wtf ca po shofim BBA mamash apo ca???!!!!
3-Mendoj se Ogreni eshte Gay , po ta keni vene re ne levizje ne te folur me xhestikulacione si femrat.Eshte shume fallco , dhe ate puthje qe na dhane ja dha urdher Vellai madh , - puthe se le name se po dyshojne njerzit.
4-Votat e publikut nuk numerohen fare , thjesht vendos Vellai madh kush del.
Me sa kam pare dhe kam pare qe publiku e do ajo qe e meriton eshte ERMELA e drejperdrejte, popullore , femer e forte , me karakter.
Daku- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : N'metropolt
Postime : 1998
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/02/2011
Mosha : 45
Hobi : Japraku
Ermela eshte vlonjate? qesh celebrate005
Leo_uk- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5977
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/10/2010
Mosha : 46
sa deshire kam qe te ikin qe te dy neda dhe ai peshku qe lyn kurizin me rexona qesh qesh qesh
[quote="Daku"]
3-Mendoj se Ogreni eshte Gay [quote]
Sa mire paske vene re...ashtu sikur une...nga ajo minute qe e pava..... celebrate005
3-Mendoj se Ogreni eshte Gay [quote]
Sa mire paske vene re...ashtu sikur une...nga ajo minute qe e pava..... celebrate005
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
me budellenjte e shtepise.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Neda: Ogreni, njeriu që kam ëndërruar gjithmonë ne jete
» Neda dhe Ogreni, nata e tyre e parë çift
» Neda zihet me Almën, Ogreni: Ka frikë nga eliminimi
» Marieli: Në shtëpi kam qarë sa për gjithë jetën, Ogreni "Publikut i është bërë qejfi kur unë kam qarë”
» Si ta zhdukim frikën me anë të autosugjestionit?
» Neda dhe Ogreni, nata e tyre e parë çift
» Neda zihet me Almën, Ogreni: Ka frikë nga eliminimi
» Marieli: Në shtëpi kam qarë sa për gjithë jetën, Ogreni "Publikut i është bërë qejfi kur unë kam qarë”
» Si ta zhdukim frikën me anë të autosugjestionit?
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi