Neda dhe Ogreni, nata e tyre e parë çift
4 posters
Faqja 1 e 1
Neda dhe Ogreni, nata e tyre e parë çift
Çifti më i diskutuar në “Big Brother 4”, Ogren Balluku dhe Neda Karafili, kanë vendosur të qëndrojnë disi të tërhequr nga jeta publike, ndërsa shihen gjithnjë e më rrallë në club-et e frekuentuara nga ish-banorët e tjerë të “Big Brother 4”. Ndërsa e kanë pohuar se u pëlqen të rrinë më shumë në shoqërinë e njëri-tjetrit, ata madje i dhanë vetes më shumë mundësi njohjeje larg syve të njerëzve, duke mos u përfshirë as në fushatën politike për zgjedhjet lokale 2011, të 8 majit, siç bënë shumica e ish-banorëve të BB.
Tashmë, kanë vendosur të hyjnë në rrjedhën normale të jetës, pa lënë mënjanë argëtimin. Paparaci ynë i ka fotografuar për herë të parë këtë fundjavë në “Magic 4”, ku kanë qenë në shoqërinë e motrës këngëtare të Nedës, Simonës. Ata janë argëtuar të tre, pa u parë të përzihen me të njohur të tjerë të tyre, ish-konkurrentë të BB4. Duket se lidhja e Nedës dhe Ogrenit, e shoqëruar me shumë komente mosbesuese nga banorët, tashmë po shkon mirë. Në katërmujorin e njohjes së tyre, Neda i bëri një surprizë të veçantë Ogrenit, duke shkruar tek muri përballë apartamentit të tij “parullën”: “Gjithmonë bashkë”, një zakon që ajo e shfaqi dhe brenda shtëpisë së vëzhguar. PanoramaPlus
Tashmë, kanë vendosur të hyjnë në rrjedhën normale të jetës, pa lënë mënjanë argëtimin. Paparaci ynë i ka fotografuar për herë të parë këtë fundjavë në “Magic 4”, ku kanë qenë në shoqërinë e motrës këngëtare të Nedës, Simonës. Ata janë argëtuar të tre, pa u parë të përzihen me të njohur të tjerë të tyre, ish-konkurrentë të BB4. Duket se lidhja e Nedës dhe Ogrenit, e shoqëruar me shumë komente mosbesuese nga banorët, tashmë po shkon mirë. Në katërmujorin e njohjes së tyre, Neda i bëri një surprizë të veçantë Ogrenit, duke shkruar tek muri përballë apartamentit të tij “parullën”: “Gjithmonë bashkë”, një zakon që ajo e shfaqi dhe brenda shtëpisë së vëzhguar. PanoramaPlus
Re: Neda dhe Ogreni, nata e tyre e parë çift
Shyqyr e paska puth me ne fund...
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
ky Ogreni ne fillim u dukte cun me kulture me mend .por andej nga funi se di pse me dha nje pershtypje si tip kerrmilli qe shikonte vetem brenda vetes se vet .............jo me larg se hija e tije ..e kjo Neda jetonte me endrra ..hajt urime ciftit ooooooo
dajti modh- V.I.P Anëtarë
- Postime : 17309
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/01/2010
ho me se na bone merak...............
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34