Te Duash po ke frike te shprehesh
5 posters
Faqja 1 e 1
Te Duash po ke frike te shprehesh
Shpesh here e kemi te veshtire te shprehim ndjenjiat qe kemi per njeriun qe duam por motivi te frenon se mbase gabon se si shprehesh apo mbase e kemi te veshtire te duam sepse nga lendimet qe marim nuk mundemi te kemi besim tek ai apo ajo ..Ju ka ndodhur te ndjeni edhe mos te shpreheni ne menyre te plote ..edhe qa duhet bere ne kete rast ..
Ju si mendoni ..diskutim te kendshem
Ju si mendoni ..diskutim te kendshem
Re: Te Duash po ke frike te shprehesh
jo une per vete skam frike ti shpreh dashurine dikujt mjafton mos ta marre vesh gruaja ime qesh
Durrsaku- Legjendë
- Vendbanimi : Durres
Postime : 12675
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha : 47
Hobi : cigarja
te duash por ke frike te shprehesh hmmm kjo gje eshte frenimi i kenaqesise tende asgje me shume.
Nje gje tju them jeta eshte e tille plot beteja dhe cdo beteje seshte e thene te fitohet,ne nje lufte luftojne ato qe jane trima dhe skane frike pse vdesin sepse luftojne per nje gje per vendin e tyre lirine e tyre.kurse ne dashuri dashurojne ato qe duan dashurine sepse skane frike dhe ns gabojne sepse po kerkojne ate gje qe u mungon. Shume njerez sot ne jete madhore jane jo te kenaqur arsyja sepse e jetojne jeten e tyre me frike,ns do nje gje hec perpara ske pse te kesh frike sepse ns dikushi te kerkon dashuri dhe ti ke frike tja japesh atehere ti e humbe
Nje gje tju them jeta eshte e tille plot beteja dhe cdo beteje seshte e thene te fitohet,ne nje lufte luftojne ato qe jane trima dhe skane frike pse vdesin sepse luftojne per nje gje per vendin e tyre lirine e tyre.kurse ne dashuri dashurojne ato qe duan dashurine sepse skane frike dhe ns gabojne sepse po kerkojne ate gje qe u mungon. Shume njerez sot ne jete madhore jane jo te kenaqur arsyja sepse e jetojne jeten e tyre me frike,ns do nje gje hec perpara ske pse te kesh frike sepse ns dikushi te kerkon dashuri dhe ti ke frike tja japesh atehere ti e humbe
Docteur- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Ne Afrike
Postime : 5764
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/05/2011
Hobi : Ngacmime
frika ne raste raste eshte e arsyetuar,,,,
po jam me e bindur se asnjehere ne logjiken e shpjegimit te psikologu_wolf,,,
po jam me e bindur se asnjehere ne logjiken e shpjegimit te psikologu_wolf,,,
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
arabela une te thashe qa mendoj dhe jo qa logjikojme sepse kemi frike te dashurojme per arsye sepse dashuria do jete jetshkurte ske besim tek personi apo ku di une,por ok jam dakort qe sduhet dashuru cdo njeri qe ti takon,dmth shkurt muhabeti dashuria vjen vete nuk ke pse te kesh frike njeriu duhet me qene i pergatitur ne dy aspekte edhe ne humbje dhe ne fitore po te ishin gjerat kaq te thjeshta bota do ishte ndryshe
Docteur- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Ne Afrike
Postime : 5764
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/05/2011
Hobi : Ngacmime
E dua,por kam frike tia shpreh pasi ai do te tallet me ndjenjat e mia.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Mëso si të shprehësh para një mashkulli
» Te duash ne heshtje!
» Unë stë kërkoj të më duash shumë…
» Te duash eshte me shume se dashuria.
» Te duash pergjithmone? Eshte e mundur!
» Te duash ne heshtje!
» Unë stë kërkoj të më duash shumë…
» Te duash eshte me shume se dashuria.
» Te duash pergjithmone? Eshte e mundur!
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi