Sa te pavarur jemi nga prinderit?
+8
Space
Aяtємιѕα
Docteur
Єямєℓiиdå
Dori_sweet
eGo0sTyle
Maksi
Elineta
12 posters
Faqja 1 e 1
Sa te pavarur jemi nga prinderit?
Duke qene se jetojme ndermjet dy gjeneratave, gjenerates se vjeter, qe jane perfaqesuar me se miri nga prinderit tane dhe gjenerata e re, qe jemi ne, krijohet nje hendek ndermjet nesh dhe prinderve tane.Kjo tashme eshte e ditur.Mirepo nga kjo lindin kontradikta te shumta ne cdo aspekt te raportit prind-femije. Fakti qe ne i shohim gjerat ndryshe dhe prinderit ndryshe, na cojne ne debate me to , shpeshhere jo te kendshme, madje ndodh, ne te shumten e rasteve, qe per te shuar debatin, te pranojme mendimin e tyre, madje te sillemi sic ato kerkojne. Ku eshte vetja jone ketu????? Personaliteti yne...??? Megjithate ka shume prinder qe bejne te pamunduren te peshtaten me kohen e sotme per hir te femijeve te tyre dhe per mendimin tim kjo eshte nje gje teper e drejte. Mirepo ketu ne Shqiperi dhe sidomos ne rrethe te ndryshme te saj kjo gje nuk ndodh shpesh. Femijet duhet te sillen sipas asaj qe prinderit thone, mendojne, kerkojne. Pra ato duhet te jene totalisht te varur nga prinderit. Sa dakort jeni? Sa prej jush jane te pavarur nga prinderit dhe sa jo??? Mirepres diskutim...
Burimi mare nga FV..
Burimi mare nga FV..
Elineta- I/e Regjistruar
- Postime : 14
Gjinia :
Anëtarësuar : 21/06/2011
Mosha : 34
Re: Sa te pavarur jemi nga prinderit?
un jam totalisht i pa varur se jetoj vetem ,por nese jetonin prinderit e mij gjithmone do varesha prej tyre ........
10000000 %
eGo0sTyle- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : Toronto, Canada
Postime : 350
Gjinia :
Anëtarësuar : 25/03/2011
Mosha : 37
Hobi : Hacking
une po jam shum e pavarur
Dori_sweet- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 3711
Gjinia :
Anëtarësuar : 13/05/2011
Mosha : 32
Hobi : kercimi
Pavarur apo varur??..Gjithe jeten kam qene..vazhdoj te jem..dhe do te jem e varur...babai nena jane te vetmit qe mundesh tu besosh per gjithcka...probleme gezime hidherime..ata jane aty per ty cdo sekonde.
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
Deri me sot asnjehere asnjeri nga prinderit e mi sme eshte ankuar flm dhe asnjehere skemi pase debate keqkuptuese por asnjehere sme kane thene mos kshu mos ashtu dhe e di sot jam krenar qe prinderit e mi krenohen me mua sic e bej une me ta.
Docteur- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Ne Afrike
Postime : 5764
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/05/2011
Hobi : Ngacmime
jam thuajse teresisht e pavarur per shume drejtime... por ama per cdo gje qe bej me deshire i drejtohem familjes per te marre mendimin e tyre, madje e respektoj...s'do doja asnjehere qe nga ana shpirterore te isha plotesisht e shkeputur nga ata... do ndihesha e "huaj"
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Pjeserisht i pavarur
Space- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Ne levizje
Postime : 1354
Gjinia :
Anëtarësuar : 03/06/2011
Hobi : Informatika
...Deri ne nje mase te caktuar Jom!
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
pavaresine ndaj prindreve e kam marre heret dhe me vjen mire per kete gje se prinderit me prezantuan me boten por pavaresia me mesoj se sa paftyresi dhe ndyresi ka kjo bote e si ti kuptoj te mbrohem prej tyre
Durrsaku- Legjendë
- Vendbanimi : Durres
Postime : 12675
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha : 47
Hobi : cigarja
Akoma jam e varur nga prinderit pasi jam ende nen moshen e lejuar per te mos u varur nga prinderit.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Hobi : Once Upon A Time
Kam 1o vjet qe jetoj vetem edhe deri tani skam pasur probleme qe te mundem te kerkoj ndihmen e prinderve ..Dikur kisha sepse studioja edhe studimet ketu i ke edhe me lek deri atehere qe arrita ate qe doja pastaj bera hapat e mi edhe ja sot ndjehem mire edhe eci me komet e mia .
Similar topics
» Sa te pavarur jeni nga prinderit....???
» Babi nuk jemi më të bukura, ne jemi të djegura
» Si mendoni me mire te jetosh me familjen,apo i/e pavarur ?
» Si të bëhet fëmija i pavarur
» Haltcel: Kosova e pavarur është fakt, nuk ka kompromis
» Babi nuk jemi më të bukura, ne jemi të djegura
» Si mendoni me mire te jetosh me familjen,apo i/e pavarur ?
» Si të bëhet fëmija i pavarur
» Haltcel: Kosova e pavarur është fakt, nuk ka kompromis
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi