Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Adelina me “the Best of” edhe në Francë  People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Adelina me “the Best of” edhe në Francë  People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Adelina me “the Best of” edhe në Francë

2 posters

Shko poshtë

Adelina me “the Best of” edhe në Francë  Empty Adelina me “the Best of” edhe në Francë

Mesazh nga Binni Thu 22 Sep 2011 - 2:36

Adelina me “the Best of” edhe në Francë  F.0921140321874_m

Albumi më i fundit i divës Adelina Ismajli, që titullohet thjesht "Best of Adelina", është hedhur në prej gati një viti në portalet ligjore më të mëdha muzikore, si në ITunes, VirginMega, Napster, Deezer, Musicwave, emusic, OVI-Nokia, songrila.com, ndërsa së fundmi edhe në Pure Charts në Francë, shtet në të cilin albumi gjendet prej disa muajsh.

Kjo gjë nuk ka ndodhur ende me asnjë artist tjetër shqiptar.

“Arsyeja pse nuk kemi bërë asgjë të ditur deri më tani ka qenë me dëshirën e vetë Adelinës, për faktin që turneu i saj botëror për publikun shqiptar ende nuk kishte mbaruar dhe paralelisht po punonim për projekte të reja të cilat ende nuk janë lançuar”.

“Nuk kishim kohë as të nxirrnim denjësisht lajmin për lançimin e albumit ‘The Best of Adelina’. Po punohej paralelisht për tri projekte dhe kjo na censuronte kohën që të nxirrnim lajm të plotë”, ka thënë për Standard zëdhënësja e saj, Rudina Idrizaj.

Sipas Rudinës, deri më tani është arritur një shitje vërtet e kënaqshme e albumit. Aktualisht, Adelina e cila ndan jetën mes Francës dhe Zvicrës gjendet me pushime, por pritet t’u rikthehet mjaft shpejt aktiviteteve muzikore
Binni
Binni
Legjendë
Legjendë

Vendbanimi Vendbanimi : Ne Mendjen Tuaj!!
Postime Postime : 7205
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 03/01/2010
Mosha Mosha : 39
Hobi Hobi : Sporti,

http://www.klealove.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Adelina me “the Best of” edhe në Francë  Empty Re: Adelina me “the Best of” edhe në Francë

Mesazh nga Anakonda Thu 15 Mar 2012 - 18:04

e kan kap veten keto kosovaret me thene te drejten.
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye