Gjermania e para qe njohu si shtet Kosoven.
+4
WebMaster
Dardania
Durrsaku
Besa
8 posters
Faqja 1 e 1
Gjermania e para qe njohu si shtet Kosoven.
Pse duhet te ishte Gjermania ajo qe t'a pranoj Kosoven si shtet e para kur duhet te ishte Shqiperia.
Besa- Princeshë
- Vendbanimi : Ne zemren e trojeve shqipatre
Postime : 1402
Gjinia :
Anëtarësuar : 15/10/2011
Mosha : 38
Hobi : muzika,leximi
Re: Gjermania e para qe njohu si shtet Kosoven.
se dihet qe gjithmone shqiperia e ka pranuar kosoven si shtet por duhet te jete nje shtet i madh qe te dale pararoje
Durrsaku- Legjendë
- Vendbanimi : Durres
Postime : 12675
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha : 47
Hobi : cigarja
besa hysenaj shkruajti:Pse duhet te ishte Gjermania ajo qe t'a pranoj Kosoven si shtet e para kur duhet te ishte Shqiperia.
pyetje e bukur po sic dihet Gjermania ka pasur forcat e armates te Amerikes qe i ka derguar ne Kosov te bombardojn armaten serbe prandaj te tjerat shtete nuk kan pasur ende fuqi te japin mendimet dhe ta pranojn Kosoven si Shtet sepse kan dashur te shikojn njeher si esht pa u ber Kosova Shtet [You must be registered and logged in to see this image.]
besa hysenaj shkruajti:Pse duhet te ishte Gjermania ajo qe t'a pranoj Kosoven si shtet e para kur duhet te ishte Shqiperia.
Pse e kapni me shqiperi kur shqiperia ka deshire te behet Etnike ..pse nuk thua pse nuk e njohin si shtet Kosoven do ishte me bukur se sa te vesh vetem Shqiperine Besa ..une se di se ku eshte problem po paske problem me duket me ne te shqiperise ..ti se keshtu i bie
Edituar për herë të fundit nga Kle@Love në Sat 22 Oct 2011 - 6:45, edituar 1 herë gjithsej
Ti Besa paske prb ndaj shqiptareve,te gjitha temat me te njejten piksynim tendin qe mund te kesh i hapke!!!!!!!
Klio- Princeshë
- Vendbanimi : Pran yjeve..
Postime : 4283
Gjinia :
Anëtarësuar : 18/09/2011
Mosha : 30
Hobi : NOTI&MUZIKA
Pse e hapa kete tem sdmth qe kam problem me shqiptaret perkundrazi jam e flakt per bashkimin e Shqiperise me Kosoven,thjesht e hapa temen qe ta shoh temperamentin mes dy paleve,se e di qe cka ka ber Shqiperia per ne,ndosha Amerika e ka bere me force,e Shqiperia me mikpritje e dashuri qe ka vleren me te madhe,por percarje nuk hap tem,nese moderatorja e sheh qe paskam hap tem per percarje lirshem le ta pastron temen dhe un largohem nga forumu me vjen keq qe i merrni gjerat ne ekstremitet.
Besa- Princeshë
Gjinia :
Besa ne se marim me ekstremitet Pyetjet qe ben ti ,,,po thjeshte ti besh ne ate kuptim qe mos te keqkuptohen palet si thua ti te tani ti hyre ne Forum me idene gjithmone duke kritikuar Shqiperine jo duke hapur nje debat qe mundet te diskutohej po nje debat per konflikt ..
Besa me duket se me keto postime e shkrime sikur keni nje inat fiksim te keq kunder shqiptareve,apo dicka e tille..Ndoshta mendohet keshtu sepse sa hyret ne kete forum keni hapur tema te tilla qe kan si qellim e permbajtje Kosoven,gjendjen aktuale te saj e Shqiperine...
Atehere na thuaj ti me mire pse ka ndodh kjo..cfare mendon cilat kan qen arsyet ? Pse sishte e para por ishte e dyta...ku do te dalesh ti me keto pyetje?
Atehere na thuaj ti me mire pse ka ndodh kjo..cfare mendon cilat kan qen arsyet ? Pse sishte e para por ishte e dyta...ku do te dalesh ti me keto pyetje?
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Kle@Love shkruajti:Besa ne se marim me ekstremitet Pyetjet qe ben ti ,,,po thjeshte ti besh ne ate kuptim qe mos te keqkuptohen palet si thua ti te tani ti hyre ne Forum me idene gjithmone duke kritikuar Shqiperine jo duke hapur nje debat qe mundet te diskutohej po nje debat per konflikt ..
Nuk po e kritikoj askend une kam dhene temen po asgje dhe askend nuk e kam ofenduar,Klea nese mendon qe eshte dicka qe kam bere per percarje ose konflikt mund ta pastrosh.
Besa- Princeshë
Gjinia :
Shume mire e ka then Durrsaku ate qe une e kam bere pytjen, pse gjithon duhet t'a marrim per te keq kur ka menyra tjera per shkrime.
Besa- Princeshë
Gjinia :
qe ta kuptosh ate qe thashe mbaj mend ne nje emision televiziv ka qene i ftuar sali berisha dhe ka thene q e eshte bere nje pakt per kosoven shtet ku kane firmosur dhe shkruhet teksualisht KOSOVA DO TE SHPALLET E PAVARUR DHE SHTET ME VETE ME NJE KUSHT QE NUK DO TI BASHKOHET NJE SHTETI TJETER ky ka qene pakti e para dhe e dyta per flamurin, FLAMURI eshte shqiponja dykrenare ajo qe valvisim ne dhe serbet e dine kete prandaj ne stadiumin ne xhenova te italise u dogj flamuri kuq e zi dhe jo ai kosovar, pra flamuri i kosoves eshte flamur zyrtar dhe jo kombetar me kuptuat tani ne cdo feste valvitet flamuri kuq e zi ndersa ne institucionet flamuri zyrtar sepse nuk mund te jene 2 vende ose shtete me te njejtin flamur ne OKB aty ku duam ta nataresojne dhe kosoven kaq kisha per kete temebesa hysenaj shkruajti:Shume mire e ka then Durrsaku ate qe une e kam bere pytjen, pse gjithon duhet t'a marrim per te keq kur ka menyra tjera per shkrime.
Durrsaku- Legjendë
- Vendbanimi : Durres
Postime : 12675
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha : 47
Hobi : cigarja
Durrsaku shkruajti:qe ta kuptosh ate qe thashe mbaj mend ne nje emision televiziv ka qene i ftuar sali berisha dhe ka thene q e eshte bere nje pakt per kosoven shtet ku kane firmosur dhe shkruhet teksualisht KOSOVA DO TE SHPALLET E PAVARUR DHE SHTET ME VETE ME NJE KUSHT QE NUK DO TI BASHKOHET NJE SHTETI TJETER ky ka qene pakti e para dhe e dyta per flamurin, FLAMURI eshte shqiponja dykrenare ajo qe valvisim ne dhe serbet e dine kete prandaj ne stadiumin ne xhenova te italise u dogj flamuri kuq e zi dhe jo ai kosovar, pra flamuri i kosoves eshte flamur zyrtar dhe jo kombetar me kuptuat tani ne cdo feste valvitet flamuri kuq e zi ndersa ne institucionet flamuri zyrtar sepse nuk mund te jene 2 vende ose shtete me te njejtin flamur ne OKB aty ku duam ta nataresojne dhe kosoven kaq kisha per kete temebesa hysenaj shkruajti:Shume mire e ka then Durrsaku ate qe une e kam bere pytjen, pse gjithon duhet t'a marrim per te keq kur ka menyra tjera per shkrime.
Per shkak qe i kam degjuar edhe une keto nuk e bera temen por mori kahje tjeter se dhe un kisha mundur t'i shenoj ne fillim por me qellim nuk e shenova te shoh mendimin dhe temperamentin e tyre.
Besa- Princeshë
Gjinia :
Shqiperia nuk e pranoj e para pasi eshte keshilluar per kte gje nga nderkombetaret,
jo se kishte dicka kunder Kosoves, por ne Shqiperi vendosin nderkombetaret nuk jemi me ne vitet para 90 qe shteti ishte 100% i panvarur. tani tek ne ambasadorer e nderkombetaret bejne ligjin
ndaj populli i kosoves duhet ta koptoj se politika dhe diplomacia eshte art me vehte ka dhe ajo rruget e gjuhen e saj qe shpeshher nuk kuptohen nga populli
jo se kishte dicka kunder Kosoves, por ne Shqiperi vendosin nderkombetaret nuk jemi me ne vitet para 90 qe shteti ishte 100% i panvarur. tani tek ne ambasadorer e nderkombetaret bejne ligjin
ndaj populli i kosoves duhet ta koptoj se politika dhe diplomacia eshte art me vehte ka dhe ajo rruget e gjuhen e saj qe shpeshher nuk kuptohen nga populli
Tonii- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5860
Gjinia :
Anëtarësuar : 11/12/2009
Ne shqiptaret mire si e mbajme mend ti thu..........
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Eurovizioni e njohu Kosovën, ‘kallet’ Serbia
» Pas GJND-së, dy rezoluta për Kosovën para KB-së?
» KD: Katari do ta njohë Kosovën para AP-së
» Serbia do ta njohë Kosovën, para anëtarësimit në BE
» Puthi e para Elvis Preslin, murgesha: Para për kishën
» Pas GJND-së, dy rezoluta për Kosovën para KB-së?
» KD: Katari do ta njohë Kosovën para AP-së
» Serbia do ta njohë Kosovën, para anëtarësimit në BE
» Puthi e para Elvis Preslin, murgesha: Para për kishën
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi