Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Qendis edhe perskaj mungeses se gishterinjeve! People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Qendis edhe perskaj mungeses se gishterinjeve! People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Qendis edhe perskaj mungeses se gishterinjeve!

2 posters

Shko poshtë

Qendis edhe perskaj mungeses se gishterinjeve! Empty Qendis edhe perskaj mungeses se gishterinjeve!

Mesazh nga Besa Sat 5 Nov 2011 - 9:42

Një vajzë e re kineze mësoi të qëndisë përkundër faktit se ajo ka humbur gishtat në një aksident. Si fëmijë, Peng Jiangya, tani 24 vjeçare pa të qëndisurat dhe i kishte vënë kusht vetes për të mësuar qëndisjen një ditë. Ajo përdorë duart e saj për të mbajtur perin dhe gjilpërën. Pas shumë orësh ushtrimi, Peng mësoi të qëndisë me shpejtësi, si një artiste e vërtetë.
“Kur isha fëmijë, nuk mund të mbaja gjilpërën në dorë. Prindërit më mësuan për një kohë të gjatë. Ishte vërtetë e vështirë, por e tejkalova”, deklaroi Peng Jiangya.
Peng humbi të gjithë gishtat kur ra në një zjarr të ndezur në shtëpinë e saj, derisa prindërit nuk gjendeshin në shtëpi. Familja ishte shumë e varfër në atë kohë për të paguar një operacion të ndërlikuar, të nevojshëm për të rikonstruktuar dorën e saj.
Besa
Besa
Princeshë
Princeshë

Vendbanimi Vendbanimi : Ne zemren e trojeve shqipatre
Postime Postime : 1402
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 15/10/2011
Mosha Mosha : 38
Hobi Hobi : muzika,leximi

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Qendis edhe perskaj mungeses se gishterinjeve! Empty Re: Qendis edhe perskaj mungeses se gishterinjeve!

Mesazh nga Anakonda Sat 31 Mar 2012 - 2:54

teper e habitshme per ta besuar
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time