Shkup, sulmohen fizikisht tre nxënës shqiptarë
Faqja 1 e 1
Shkup, sulmohen fizikisht tre nxënës shqiptarë
Të martën mbrëma rreth orës 19 ka ndodhur një përleshje mes nxënësve të shkollës së mesme, në rrugën Butelska në Shkup.
Shqipmedia njofton se shtatë deri në dhjetë djem të panjohur kanë sulmuar fizikisht A.D. (14), S.Z. (15) dhe R.I. (14), nxënës shqiptarë në shkollën e mesme “Cvetan Dimov” dhe banorë në fshatin Luboten.
Sulmuesit kanë filluar t’i rrahin tre djemtë me grushte dhe shkelma në gjithë trupin, duke u shkaktuar lëndime të dukshme, ënjtje dhe skuqje.
Sipas deklaratave të të sulmuarve, sulmi fizik ka ndodhur pa asnjë arsye apo shkak. Stacioni Policor-Çair po merr masat për të gjetur autorët e krimit.
Shqipmedia njofton se shtatë deri në dhjetë djem të panjohur kanë sulmuar fizikisht A.D. (14), S.Z. (15) dhe R.I. (14), nxënës shqiptarë në shkollën e mesme “Cvetan Dimov” dhe banorë në fshatin Luboten.
Sulmuesit kanë filluar t’i rrahin tre djemtë me grushte dhe shkelma në gjithë trupin, duke u shkaktuar lëndime të dukshme, ënjtje dhe skuqje.
Sipas deklaratave të të sulmuarve, sulmi fizik ka ndodhur pa asnjë arsye apo shkak. Stacioni Policor-Çair po merr masat për të gjetur autorët e krimit.
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Similar topics
» Topi në Shkup: Zbatoni “Ohrin”
» Absurditet në Korçë! 71-vjeçarja: “Im birë më dhunon fizikisht dhe seksualisht”
» Ndjeheni te dhunuar fizikisht nga gjinia e "dobet" ?
» KOSOVA ËSHTË SHQIPTARE,MBETET SHQIPTARE DHE I PËRKET SHQIPËRISË
» Shpërnguljet, Yves Leterme në Shkup më 8 mars
» Absurditet në Korçë! 71-vjeçarja: “Im birë më dhunon fizikisht dhe seksualisht”
» Ndjeheni te dhunuar fizikisht nga gjinia e "dobet" ?
» KOSOVA ËSHTË SHQIPTARE,MBETET SHQIPTARE DHE I PËRKET SHQIPËRISË
» Shpërnguljet, Yves Leterme në Shkup më 8 mars
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi