Shpërnguljet, Yves Leterme në Shkup më 8 mars
Faqja 1 e 1
Shpërnguljet, Yves Leterme në Shkup më 8 mars
Rritja e numrit të shtetasve të Maqedonisë që po kërkojnë azil në Belgjikë ka shqetësuar autoritetet belge. Për këtë arsye kryeministri i mbretërisë së Belgjikës, Yves Leterme më 8 mars vjen në Shkup, për t’u njoftuar nga afër me situatën.
Laterme i alarmuar nga kjo gjendje, ka dërguar edhe letër deri te KE-ja me kërkesë "të kufizohen pasojat nga heqja e vizave" për qytetarët e Maqedonisë, Serbisë dhe Malit të Zi.
Ndërkaq, Komisioni Evropian u ka bërë thirrje Maqedonisë, Serbisë dhe Malit të Zi që t'i informojnë më mirë qytetarët e tyre për regjimin pa viza për udhëtim në BE.
Thirrja pason pas reagimit të Belgjikës se qytetarët e këtyre tre vendeve e keqpërdorin liberalizimin e vizave që të kërkojnë azil. /
Laterme i alarmuar nga kjo gjendje, ka dërguar edhe letër deri te KE-ja me kërkesë "të kufizohen pasojat nga heqja e vizave" për qytetarët e Maqedonisë, Serbisë dhe Malit të Zi.
Ndërkaq, Komisioni Evropian u ka bërë thirrje Maqedonisë, Serbisë dhe Malit të Zi që t'i informojnë më mirë qytetarët e tyre për regjimin pa viza për udhëtim në BE.
Thirrja pason pas reagimit të Belgjikës se qytetarët e këtyre tre vendeve e keqpërdorin liberalizimin e vizave që të kërkojnë azil. /
Vizitor- Vizitor
Similar topics
» Maqedoni, MPB të shqyrtojë kush ka gisht te shpërnguljet
» Topi në Shkup: Zbatoni “Ohrin”
» Tifozët serbë paralajmërojnë konfrontim me shqiptarët në Shkup
» Termet ne Kosove, ndjehet edhe ne Shkup
» Shkup, apartamenti i politikanit laborator droge
» Topi në Shkup: Zbatoni “Ohrin”
» Tifozët serbë paralajmërojnë konfrontim me shqiptarët në Shkup
» Termet ne Kosove, ndjehet edhe ne Shkup
» Shkup, apartamenti i politikanit laborator droge
Faqja 1 e 1