Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Pako-bombë anonime, në Ambasadën greke në Paris People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Pako-bombë anonime, në Ambasadën greke në Paris People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pako-bombë anonime, në Ambasadën greke në Paris

2 posters

Shko poshtë

Pako-bombë anonime, në Ambasadën greke në Paris Empty Pako-bombë anonime, në Ambasadën greke në Paris

Mesazh nga Durrsaku Tue 13 Dec 2011 - 3:20

Pako-bombë anonime, në Ambasadën greke në Paris Spacer
Pako-bombë anonime, në Ambasadën greke në Paris 49362PARIS - Një pako e mbushur me lëndë shpërthyese me destinacion ambasadorin grek në Paris, ka mbërritur dje në selinë e ambasadës greke në kryeqytetin francez.

Sipas policisë, zarfi nuk e kishte të shkruar emrin e dërguesit.

Pakoja me pajisje shpërthyese u gjet në kohë, punonjësit e ambasadës u evakuuan dhe policia franceze bëri shpërthimin e kontrolluar të lëndës shpërthyese.

Sipas të dhënave, punonjësit e personelit nuk pësuan asnjë lëndim dhe nuk ka pasur asnjë dëm nga shpërthimi i kontrolluar.

Policia mendon se dërgues i pakos-bombë mund të jetë një organizatë italiane ekstremiste e quajtur FAI.

4 katër ditë më parë, organizata italiane FAI mori përgjegjësinë për dërgimin e një letër-bombë te kreu i Deutsche Bank Josef Ackerman.

Gjithashtu të premten e kaluar nga shpërthimi i një pako-bombë, u plagosën disa zyrtarë të taksave italiane dhe përgjegjësinë e mori sërish organizata FAI.
Durrsaku
Durrsaku
Legjendë
Legjendë

Vendbanimi Vendbanimi : Durres
Postime Postime : 12675
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha Mosha : 47
Hobi Hobi : cigarja

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Pako-bombë anonime, në Ambasadën greke në Paris Empty Re: Pako-bombë anonime, në Ambasadën greke në Paris

Mesazh nga T_o_n_i Tue 13 Dec 2011 - 3:35

po me uren cpaten
T_o_n_i
T_o_n_i
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Tirane
Postime Postime : 18036
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 30/05/2009

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye