Thuaj sinqerisht: “PO” ose “JO”!
+2
Durrsaku
Emona
6 posters
Faqja 1 e 1
Thuaj sinqerisht: “PO” ose “JO”!
A këshillohesh herë pas herë me fëmijët, dhe a i vlerëson mendimet dhe propozimet e tyre?
A e përdor gjithmonë fjalën “Faleminderit” dhe “Të lutëm”kur u drejtohesh fëmijëve tu?
A mendon rreth familjes dhe fëmijëve tu, të paktën dhjetë minuta në ditë?
A përpiqesh që t’i rrallosh fjalë të tilla “Mos më mërzit!”
A përpiqesh t’i shtosh fjalë të tilla:”Afrohu dhe më thuaj çfarë problemi ke?”
A e lut Zotin çdo ditë ta shtojë dashurinë mes teje dhe fëmijës tënd, t’i forcojë lidhjet dhe t’ju bëjë një familje të lumtur?
Keto pytje i drejtohen atyre qe jan prinder...Do doja te dija pergjgjet e juaja!!
A e përdor gjithmonë fjalën “Faleminderit” dhe “Të lutëm”kur u drejtohesh fëmijëve tu?
A mendon rreth familjes dhe fëmijëve tu, të paktën dhjetë minuta në ditë?
A përpiqesh që t’i rrallosh fjalë të tilla “Mos më mërzit!”
A përpiqesh t’i shtosh fjalë të tilla:”Afrohu dhe më thuaj çfarë problemi ke?”
A e lut Zotin çdo ditë ta shtojë dashurinë mes teje dhe fëmijës tënd, t’i forcojë lidhjet dhe t’ju bëjë një familje të lumtur?
Keto pytje i drejtohen atyre qe jan prinder...Do doja te dija pergjgjet e juaja!!
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Thuaj sinqerisht: “PO” ose “JO”!
A këshillohesh herë pas herë me fëmijët, dhe a i vlerëson mendimet dhe propozimet e tyre? - jo se eshte akoma e vogel
A e përdor gjithmonë fjalën “Faleminderit” dhe “Të lutëm”kur u drejtohesh fëmijëve tu? - jo gjithmone
A mendon rreth familjes dhe fëmijëve tu, të paktën dhjetë minuta në ditë?- po mendoj me shume se aq
A përpiqesh që t’i rrallosh fjalë të tilla “Mos më mërzit!” -jo se perdor kurre
A përpiqesh t’i shtosh fjalë të tilla:”Afrohu dhe më thuaj çfarë problemi ke?”- po gjithmone jam munduar te ndihmoj kur mundem
A e lut Zotin çdo ditë ta shtojë dashurinë mes teje dhe fëmijës tënd, t’i forcojë lidhjet dhe t’ju bëjë një familje të lumtur?- lutem shpesh por jo perdite
keto jane pergjigjet me mia shume te sinqerta
A e përdor gjithmonë fjalën “Faleminderit” dhe “Të lutëm”kur u drejtohesh fëmijëve tu? - jo gjithmone
A mendon rreth familjes dhe fëmijëve tu, të paktën dhjetë minuta në ditë?- po mendoj me shume se aq
A përpiqesh që t’i rrallosh fjalë të tilla “Mos më mërzit!” -jo se perdor kurre
A përpiqesh t’i shtosh fjalë të tilla:”Afrohu dhe më thuaj çfarë problemi ke?”- po gjithmone jam munduar te ndihmoj kur mundem
A e lut Zotin çdo ditë ta shtojë dashurinë mes teje dhe fëmijës tënd, t’i forcojë lidhjet dhe t’ju bëjë një familje të lumtur?- lutem shpesh por jo perdite
keto jane pergjigjet me mia shume te sinqerta
Durrsaku- Legjendë
- Vendbanimi : Durres
Postime : 12675
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha : 47
Hobi : cigarja
Te gjitha jane me po......................
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
A këshillohesh herë pas herë me fëmijët, dhe a i vlerëson mendimet dhe propozimet e tyre? ..Po patjeter nese do kem femit e mi edhe duhet te jem shembull per ata edhe duhet ti degjoj mendimet e tyre eshte shenje komunikimi edhe rrespekti ndaj femise ti degjosh edhe ti mesosh te jen te lire te te flasin per gjithcka
A e përdor gjithmonë fjalën “Faleminderit” dhe “Të lutëm”kur u drejtohesh fëmijëve tu? Po e perdor shpesh me te gjithe
A mendon rreth familjes dhe fëmijëve tu, të paktën dhjetë minuta në ditë? ..Po mendoj gjithmone familja eshte eshtrenjte per mua si edhe femit e mi do jen ne vendin e pare .
A përpiqesh që t’i rrallosh fjalë të tilla “Mos më mërzit!” ...Jo nuk perpiqem
A përpiqesh t’i shtosh fjalë të tilla:”Afrohu dhe më thuaj çfarë problemi ke?”Jo gjithmone
A e përdor gjithmonë fjalën “Faleminderit” dhe “Të lutëm”kur u drejtohesh fëmijëve tu? Po e perdor shpesh me te gjithe
A mendon rreth familjes dhe fëmijëve tu, të paktën dhjetë minuta në ditë? ..Po mendoj gjithmone familja eshte eshtrenjte per mua si edhe femit e mi do jen ne vendin e pare .
A përpiqesh që t’i rrallosh fjalë të tilla “Mos më mërzit!” ...Jo nuk perpiqem
A përpiqesh t’i shtosh fjalë të tilla:”Afrohu dhe më thuaj çfarë problemi ke?”Jo gjithmone
po
mundesh ti thuash dikujt qe e do te largohet nga jeta jote?
mundesh ti thuash dikujt qe e do te largohet nga jeta jote?
Lolita- Princeshë
- Postime : 4479
Anëtarësuar : 07/10/2009
jo..
po ti poshte ????
po ti poshte ????
dajti modh- V.I.P Anëtarë
- Postime : 17309
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/01/2010
Similar topics
» Më thuaj....
» Mos me thuaj me fal
» Më thuaj si qesh, të të them si je ...
» Kurrë mos thuaj “ABRAKADABRA” !
» Më thuaj ç’Facebook ke, të të them se kush je
» Mos me thuaj me fal
» Më thuaj si qesh, të të them si je ...
» Kurrë mos thuaj “ABRAKADABRA” !
» Më thuaj ç’Facebook ke, të të them se kush je
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi