Më thuaj ç’Facebook ke, të të them se kush je
2 posters
Faqja 1 e 1
Më thuaj ç’Facebook ke, të të them se kush je
Profili në Facebook është një mjet përmes të cilit ju mund të kuptoni në fakt se çfarë pune është në gjendje të bëjë dikush.
Këtë e pohon “Biznes Insider”, sipas të cilit, profili i një personi në rrjetin e njohur shoqëror, është në fakt, më shumë efektive se sa një provë e inteligjencës.
Për të konfirmuar këtë funksion të ri të profilit të personave në Facebook, ka menduar edhe “Journal of Applied Social Psychology”.
Sipas studimit të kryer prej kësaj gazete, përmes Facebook-ut mund të zbulohen në fakt pesë tipare që konsiderohen si thelbësore në psikologjinë moderne.
Ato janë konkretisht: kthimi së prapthi (introversioni), përshtatshmëria dhe jo-përshtatshmëria, ndërgjegjësimi apo neglizhimi, nevrastenia apo stabiliteti emocional, sinqeriteti apo të jesh i mbyllur.
e.t/NOA
Këtë e pohon “Biznes Insider”, sipas të cilit, profili i një personi në rrjetin e njohur shoqëror, është në fakt, më shumë efektive se sa një provë e inteligjencës.
Për të konfirmuar këtë funksion të ri të profilit të personave në Facebook, ka menduar edhe “Journal of Applied Social Psychology”.
Sipas studimit të kryer prej kësaj gazete, përmes Facebook-ut mund të zbulohen në fakt pesë tipare që konsiderohen si thelbësore në psikologjinë moderne.
Ato janë konkretisht: kthimi së prapthi (introversioni), përshtatshmëria dhe jo-përshtatshmëria, ndërgjegjësimi apo neglizhimi, nevrastenia apo stabiliteti emocional, sinqeriteti apo të jesh i mbyllur.
e.t/NOA
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Më thuaj ç’Facebook ke, të të them se kush je
eh e kam lexuar diku qe thoshte nese ndrron emrin foton e priofilis shpesh ose lol nese ke shum miq bahesh person nacirzist(esht e vrt n nga njera an)
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Në Facebook, gjeni kush ka mbetur gjallë pas fatkeqësive
» Koha për të kuptuar kush janë miq dhe kush interesaxhinj’
» Femrat hetojnë se kush është gej, e kush jo
» Mos me thuaj me fal