Sa veshtire eshte te thuash ME FAL?
3 posters
Faqja 1 e 1
Sa veshtire eshte te thuash ME FAL?
Qe gabojme te gjithe eshte nje gje mese normale aq kohe sa te gjithe jemi njerez dhe asnjeri prej nesh nuk eshte perfekt.
Nje "ME FAL" e sinqert mbase nuk riparon ter gabimin/dhimbjen qe mund te keni shkaktuar...ama eshte shenje qe keni kuptuar aktet e tuaja dhe qe pendoheni per ca keni bere....
Fjala "Me fal" e thene sa per te lare gojen ska as nje vlere.....kur thua ME FAL duhet te shikosh personin drejt e ne sy....e mbase kjo eshte pjesa me e veshtire....
Ju e keni veshtire te thoni "ME FAL" ?
Po per njerzit qe te imponojne ti kerkosh falje ca mendimi ke?
Nje "ME FAL" e sinqert mbase nuk riparon ter gabimin/dhimbjen qe mund te keni shkaktuar...ama eshte shenje qe keni kuptuar aktet e tuaja dhe qe pendoheni per ca keni bere....
Fjala "Me fal" e thene sa per te lare gojen ska as nje vlere.....kur thua ME FAL duhet te shikosh personin drejt e ne sy....e mbase kjo eshte pjesa me e veshtire....
Ju e keni veshtire te thoni "ME FAL" ?
Po per njerzit qe te imponojne ti kerkosh falje ca mendimi ke?
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Sa veshtire eshte te thuash ME FAL?
Un nuk e kam aspak te veshtire,pasi jam mesuar qe te kerkoj te falur aty ku e kam gabim,dhe ta kuptoj gabimin.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Re: Sa veshtire eshte te thuash ME FAL?
e veshtir nuk eshten aspak por mundohu qe mos e perdoresh shumher fjalen me fal kur gati ter kohen ben gabime dhe ne fund thua me fal sja vlen !!!!!!!!!!¨edhe se thua me fal
era85- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : Zürich
Postime : 594
Anëtarësuar : 17/02/2012
Hobi : Me Pelqen ta Jetoj Jeten ashtu si me vin, Kam Luftu per GJerat qe i kam dash Nderi Dhe Respekti , Dy Nga Vlerat Kryesore Ne Jete , Asgje me SHum Ja Lem Kohe GJerat Tjera
Similar topics
» Sa veshtire eshte.....
» A eshte ende e veshtire te jesh femer ?
» Eshte e veshtire te besh sot "Prindin" ne Shqiperi?
» Çdo gje eshte e veshtire para se te behet e leht...
» A e keni te lehte te falni nje person..
» A eshte ende e veshtire te jesh femer ?
» Eshte e veshtire te besh sot "Prindin" ne Shqiperi?
» Çdo gje eshte e veshtire para se te behet e leht...
» A e keni te lehte te falni nje person..
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi