Sharja është shprehi e keqe, por e shëndetshme
4 posters
Faqja 1 e 1
Sharja është shprehi e keqe, por e shëndetshme
Hulumtuesit kanë treguar që sharja në situata të caktuara me të vërtetë mund të ndihmojë, siç është përballimi me dhembjen dhe stresin.
Mendohet se sharja nxit në trup përgjigjen ndaj stresit dhe në këtë mënyrë i ndihmon trupit që të luftojë me krizën e krijuar.
Më së miri do të ishte kur sharjet do të ishin të rezervuara vetëm në situata të krizës, sepse efekti i tyre atëherë do të ishte më i madh. /Telegrafi/
Mendohet se sharja nxit në trup përgjigjen ndaj stresit dhe në këtë mënyrë i ndihmon trupit që të luftojë me krizën e krijuar.
Më së miri do të ishte kur sharjet do të ishin të rezervuara vetëm në situata të krizës, sepse efekti i tyre atëherë do të ishte më i madh. /Telegrafi/
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Sharja është shprehi e keqe, por e shëndetshme
Me verte,kur ke ate inatin brenda teje sikur letesohesh mbas sharjes haahhahahah
Klio- Princeshë
- Vendbanimi : Pran yjeve..
Postime : 4283
Gjinia :
Anëtarësuar : 18/09/2011
Mosha : 30
Hobi : NOTI&MUZIKA
Thuua,te jet keshtu?!
Nuk e kom shprehi te shaj...vetem ne raste kur ''DISA TIPA'' jan teper te pa durushem dhe te bezdisshem ..ndodhe ti them naj fjal jo te mire.
Nuk e kom shprehi te shaj...vetem ne raste kur ''DISA TIPA'' jan teper te pa durushem dhe te bezdisshem ..ndodhe ti them naj fjal jo te mire.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
sjom hutu un qe shaj njerzit klur jam e acarume
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Tri shprehi për shpinë të shëndetshme
» A është e mundur që, pa patur aspak dyshim, të dallojmë se ç'është e mirë apo e keqe?!
» Të qash është e shëndetshme – ja përse!
» Kjo është receta për lëkurë të shëndetshme
» Sa është e shëndetshme buka që blejmë
» A është e mundur që, pa patur aspak dyshim, të dallojmë se ç'është e mirë apo e keqe?!
» Të qash është e shëndetshme – ja përse!
» Kjo është receta për lëkurë të shëndetshme
» Sa është e shëndetshme buka që blejmë
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi