Adele fillon të heqë kilogramët e tepërt
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Adele fillon të heqë kilogramët e tepërt
Adele ka vendosur që t’i kthehet mënyrës së shëndetshme të jetesës. Ajo kohët e fundit ndërpreu pirjen e duhanit, dhe pasi e zgjidhi problemin me cigaret, vendosi që të heqë qafe edhe disa kilogramë të tepërt. Këngëtarja, sipas mediave britanike, ka angazhuar një trajner personal, por ka filluar edhe me pilates.
Me sa duket pasioni i ri i Adeles për sportin nuk ka të bëjë asgjë me vërejtjet e fundit fyese të Karl Lagerfeld, i cili e quajti ‘shumë të trashë’ "Unë kurrë nuk kam dashur të dukem si modele nga revistat e modës. Unë përfaqësoj shumicën e grave dhe jam shumë krenare për këtë", i ishte përgjigjur Adele kohë më parë stilistit.
Karl Lagerfeld megjithëse e pëlqen zërin dhe fytyrën e këngëtares britanike, kohë më parë ngjalli zemërim tek ajo, pasi që e akuzoi britaniken për mbipeshën e tepruar.
"Adele për momentin është sensacioni kryesor. Ajo është tepër mbipeshë, por ka një fytyrë të bukur dhe një zë hyjnor," kishte deklaruar ai.
Me sa duket pasioni i ri i Adeles për sportin nuk ka të bëjë asgjë me vërejtjet e fundit fyese të Karl Lagerfeld, i cili e quajti ‘shumë të trashë’ "Unë kurrë nuk kam dashur të dukem si modele nga revistat e modës. Unë përfaqësoj shumicën e grave dhe jam shumë krenare për këtë", i ishte përgjigjur Adele kohë më parë stilistit.
Karl Lagerfeld megjithëse e pëlqen zërin dhe fytyrën e këngëtares britanike, kohë më parë ngjalli zemërim tek ajo, pasi që e akuzoi britaniken për mbipeshën e tepruar.
"Adele për momentin është sensacioni kryesor. Ajo është tepër mbipeshë, por ka një fytyrë të bukur dhe një zë hyjnor," kishte deklaruar ai.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Adele fillon të heqë kilogramët e tepërt
mire ka bere sepseatehere del e kompletuar
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Limoni shkrin kilogramët
» Civilzimi i Tepert.
» Uji i tepërt mund të jetë i dëmshëm
» Zhveshja e tepërt modë apo jo moral?
» Civilzimi i Tepert.
» Zhveshja e tepërt modë apo jo moral?
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi