Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Adele fillon të heqë kilogramët e tepërt People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Adele fillon të heqë kilogramët e tepërt People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Adele fillon të heqë kilogramët e tepërt

2 posters

Shko poshtë

Adele fillon të heqë kilogramët e tepërt Empty Adele fillon të heqë kilogramët e tepërt

Mesazh nga Emona Sun 25 Mar 2012 - 6:40

Adele fillon të heqë kilogramët e tepërt 23-LA-SHOWBIZZ-Adele_fillon_te_heqe_kilogramet_e_tepertAdele ka vendosur që t’i kthehet mënyrës së shëndetshme të jetesës. Ajo kohët e fundit ndërpreu pirjen e duhanit, dhe pasi e zgjidhi problemin me cigaret, vendosi që të heqë qafe edhe disa kilogramë të tepërt. Këngëtarja, sipas mediave britanike, ka angazhuar një trajner personal, por ka filluar edhe me pilates.

Me sa duket pasioni i ri i Adeles për sportin nuk ka të bëjë asgjë me vërejtjet e fundit fyese të Karl Lagerfeld, i cili e quajti ‘shumë të trashë’ "Unë kurrë nuk kam dashur të dukem si modele nga revistat e modës. Unë përfaqësoj shumicën e grave dhe jam shumë krenare për këtë", i ishte përgjigjur Adele kohë më parë stilistit.

Karl Lagerfeld megjithëse e pëlqen zërin dhe fytyrën e këngëtares britanike, kohë më parë ngjalli zemërim tek ajo, pasi që e akuzoi britaniken për mbipeshën e tepruar.

"Adele për momentin është sensacioni kryesor. Ajo është tepër mbipeshë, por ka një fytyrë të bukur dhe një zë hyjnor," kishte deklaruar ai.

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Adele fillon të heqë kilogramët e tepërt Empty Re: Adele fillon të heqë kilogramët e tepërt

Mesazh nga Anakonda Fri 30 Mar 2012 - 18:44

mire ka bere sepseatehere del e kompletuar
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time