Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Stresi: Jam tropojani më i përfolur pas Kryeministrit People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Stresi: Jam tropojani më i përfolur pas Kryeministrit People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Stresi: Jam tropojani më i përfolur pas Kryeministrit

3 posters

Shko poshtë

Stresi: Jam tropojani më i përfolur pas Kryeministrit Empty Stresi: Jam tropojani më i përfolur pas Kryeministrit

Mesazh nga Aяtємιѕα Mon 26 Mar 2012 - 7:01

Ka qenë një nga personazhet më të përfolur, jo vetëm për muzikën por edhe për historinë e tij të dashurisë me Enxhi Kamenicën. Në fakt zhurma e historisë së tyre vazhdon ende, sidomos pasi në Top-Fest, Stresi këngën “Lamtumirë” e këndoi me Xheraldina Berishën, një nga finalistet e “The Voice”. Si lindi ky bashkëpunim, historia e këngës, çfarë pret Stresi nga ky festival, por edhe si po shkon gjyqi me Bombajn, reperi i tregon në këtë intervistë.Stresi, keni marrë pjesë në Top-Fest me këngën tuaj ‘Lamtumirë’, një këngë që ka pasur një histori të gjatë sa i përket femrës që të shoqëron. Na thuaj pak diçka lidhur me këtë…
Përshëndetje! Kënga “Lamtumirë” më në fund u prezantua dhe ka arritur një rekord në “Youtube” për 24 orët e fundit nga dita kur u lançua në Top-channel. Kjo këngë u bë pak legjendë, por ia dolëm më së miri. E vërtetë që jam frymëzuar nga një person i rëndësishëm në jetën time. Kënga doli si rrjedhojë e disa sms-ve të miat me dikë dhe ideja ishte e imja, që ato fjalë prekëse t’i ktheja në muzikë. Kështu u krijua “Lamtumirë”.
Lamtumirë ju rikthen në skenë pas disa kohësh. Si është pritur ky kthimi i juaji, të themi?
Jam rikthyer siç kam deklaruar në çdo intervistë. Shumë fuqishëm dhe shumë profesionalisht në fushën e muzikës, pasi po punojmë shumë. Jam shumë i kënaqur me publikun, pasi më kanë pritur jashtëzakonisht mirë.
Përse zgjodhët Xheraldinën?
Qysh në fillim, kur stafi i “Threedots” kompozoi këtë muzikë, u mendua të gjenim një talent të paafirmuar në treg, siç janë shumë. Mirë po për të mos harruar, këngën e këndoi Ronela Hajtai, mikesha ime, e cila u ndërrua, sepse unë kisha një problem personal dhe nuk ishte e mundur të vija në Shqipëri për të arritur Top- Fest-in. Kështu projekti u la përgjysmë. Duke parë “The Voice of Albania” piketuam Xheraldinën dhe ajo pranoi pa u menduar dy herë
Çfarë çmimi pretendon në Top-Fest 9?
Në fillim pretendoj zemrën e publikut, pasi pa publik s’ka muzikë. Pastaj është hera e tretë që marr pjesë në Top-fest. Kështu që shpresoj e treta e vërteta, por do të doja “Best hip-hop” ose “Bestsong” ose e gjitha (qesh).
Stresi dhe diçka të fundit, gjyqi me Bombajn si po shkon?
Çdo gjë ngelet në organet e shtetit. Ata e dinë më së miri. Akoma s’jemi në përfundim.
Pas gjithë kësaj historie ti mbetesh sërish një “Bad Boy”, apo ke ndryshuar sjellje?
Sa për sjelljen, jam tropojani më i përfolur mbas Kryeministrit. Kam famë, lekë dhe femra, por e dua jetën e banditit (qesh).
Veç Top-Fest, çfarë projektesh ke në muzikë?
Këtë verë do të dal me një superhit tjetër nga “Threedots”. Mendoj se do të jetë klipi i verës, kështu që prisni se do të kem shumë të reja për fansat e mi.
Jonida Hitoveizi MAPO
Aяtємιѕα
Aяtємιѕα
I/e Përjashtuar
I/e Përjashtuar

Postime Postime : 10065
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 20/06/2011

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Stresi: Jam tropojani më i përfolur pas Kryeministrit Empty Re: Stresi: Jam tropojani më i përfolur pas Kryeministrit

Mesazh nga Єямєℓiиdå Mon 26 Mar 2012 - 10:29

Arkimed Sali Lushaj.....bravo ty.Stresi: Jam tropojani më i përfolur pas Kryeministrit 51319
Єямєℓiиdå
Єямєℓiиdå
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 17963
Anëtarësuar Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha Mosha : 39
Hobi Hobi : Muzika, leximi & noti

Stresi: Jam tropojani më i përfolur pas Kryeministrit Empty Re: Stresi: Jam tropojani më i përfolur pas Kryeministrit

Mesazh nga Anakonda Tue 27 Mar 2012 - 3:41

Te rafte pika te rafte,kokrra e budallait.
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mesazh nga Sponsored content

Sponsored content

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi