Gruaja e Kryeministrit italian Monti: I kërkova unë Marios të martohemi
3 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Gruaja e Kryeministrit italian Monti: I kërkova unë Marios të martohemi
Romë, 27 mars 2012, NOA- “Kur Mario pas diplomimit vendosi të shkojë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës për të vijuar më tej studimet në Universitetin e Jalës, duke u njohur prej vitesh me të kuptova se nuk isha më e gatshme që ta prisja, ndaj vendosa që ti kërkoja të martoheshim”.
Është ky rrëfimi që jep bashkëshortja e Kryeministrit italian Mario Monit, Elsa Monti për një revistë italiane.
Siç raporton agjencia e lajmeve noa.al, ajo shton më tej se është martuar shumë e re, në moshën 22 vjeçare ndërsa thekson se mes tyre ishte një respekt i pafund pasi çdo gjë e ndanin bashkë.
Nga familja Monti janë dy fëmijë, e lidhur me këtë fakt Elsa shton se, “Bashkëshorti im u përkushtua pas fëmijëve vetëm kur ata nisën të flisnin edhe pse i donte shumë, nuk ka qenë një baba i gjendshim, por më vonë gjithçka ndryshoi”.
E pyetur se si e ndien veten në krah të Kryeministrit të Italisë, ajo shton se ndihet ashtu si gjithmonë pasi kjo është një qeveri me kohë të shkurtër.
a.y/noa.al
Është ky rrëfimi që jep bashkëshortja e Kryeministrit italian Mario Monit, Elsa Monti për një revistë italiane.
Siç raporton agjencia e lajmeve noa.al, ajo shton më tej se është martuar shumë e re, në moshën 22 vjeçare ndërsa thekson se mes tyre ishte një respekt i pafund pasi çdo gjë e ndanin bashkë.
Nga familja Monti janë dy fëmijë, e lidhur me këtë fakt Elsa shton se, “Bashkëshorti im u përkushtua pas fëmijëve vetëm kur ata nisën të flisnin edhe pse i donte shumë, nuk ka qenë një baba i gjendshim, por më vonë gjithçka ndryshoi”.
E pyetur se si e ndien veten në krah të Kryeministrit të Italisë, ajo shton se ndihet ashtu si gjithmonë pasi kjo është një qeveri me kohë të shkurtër.
a.y/noa.al
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Gruaja e Kryeministrit italian Monti: I kërkova unë Marios të martohemi
Eh ka nje gje te mire Monti se ate qe se kan bere me vite ketu ne Itali po e ben ai tani prandaj ndjehemi ne krizze ketu per faktin qe korrupsioni qe ishte e beri italin te rrezohet ne vendin e fundit evropian .
Re: Gruaja e Kryeministrit italian Monti: I kërkova unë Marios të martohemi
Victori Bechkam e dyta,kan guxim keta gra.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» A duhet te marrin pjese edhe burri edhe gruaja ne pregaditjen e ushqimit,apo vetem gruaja ne shtepi
» Ish-e dashura e kryeministrit britanik bëhet murgeshë
» Monti: Britania u vetëpërjashtua nga BE. Reagon Cameron
» Stresi: Jam tropojani më i përfolur pas Kryeministrit
» Bashkëpartiakët hapave të kryeministrit: o në Qeveri, o në Kuvend
» Ish-e dashura e kryeministrit britanik bëhet murgeshë
» Monti: Britania u vetëpërjashtua nga BE. Reagon Cameron
» Stresi: Jam tropojani më i përfolur pas Kryeministrit
» Bashkëpartiakët hapave të kryeministrit: o në Qeveri, o në Kuvend
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi