Arta e nxehtë gjatë verës
2 posters
Faqja 1 e 1
Arta e nxehtë gjatë verës
Ka mbledhur të gjitha forcat për të sjellë një verë mjaftë të nxehtë dhe atraktive me këngët e saj. Këngëtarja Arta Bajrami na bënë të ditur se ka nisur përgatitjet për dy këngë të reja të cilat do t’i lansojë gjatë muajve të ardhshëm.
“Sapo kam realizuar një këngë të re, të cilën do ta lansoj gjatë këtij muaji, ndërsa më pas do të pësoj edhe kënga tjetër. Në të dy klipet do të paraqitem me një ‘look’ të veçantë dhe të ndryshëm”, ka thënë ajo për “Zëri”.
Arta në këto dy projekte ka punuar me Don Arbasin, ndërsa thotë se ka bërë një punë të madhe në këto këngë të cilat do të lansohen bashkë me videoklipe.
Sigurisht që angazhimet e saj nëpër koncerte nuk mungojnë thuajse në çdo fundjavë ku vazhdon të mbajë mbrëmje muzikore nëpër shumë vende të Evropës.
Jetesa e saj tashmë ndahet mes Prishtinës dhe asaj të Gjermanisë, mirëpo gjithnjë mundohet që të jetë kudo me adhuruesit e saj.
“Sapo kam realizuar një këngë të re, të cilën do ta lansoj gjatë këtij muaji, ndërsa më pas do të pësoj edhe kënga tjetër. Në të dy klipet do të paraqitem me një ‘look’ të veçantë dhe të ndryshëm”, ka thënë ajo për “Zëri”.
Arta në këto dy projekte ka punuar me Don Arbasin, ndërsa thotë se ka bërë një punë të madhe në këto këngë të cilat do të lansohen bashkë me videoklipe.
Sigurisht që angazhimet e saj nëpër koncerte nuk mungojnë thuajse në çdo fundjavë ku vazhdon të mbajë mbrëmje muzikore nëpër shumë vende të Evropës.
Jetesa e saj tashmë ndahet mes Prishtinës dhe asaj të Gjermanisë, mirëpo gjithnjë mundohet që të jetë kudo me adhuruesit e saj.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Arta e nxehtë gjatë verës
sduket fare se ka lind
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Vera e nxehte e Anjeza Brankes
» Vajza e Obamas punon në një restorant gjatë verës
» VIP-atshqiptarë: Ku, si dhe me kë po i kalojnë pushimet e verës?
» Françeska E Nxehtë, Por Single
» Kili, asteroid për vjetërimin e verës
» Vajza e Obamas punon në një restorant gjatë verës
» VIP-atshqiptarë: Ku, si dhe me kë po i kalojnë pushimet e verës?
» Françeska E Nxehtë, Por Single
» Kili, asteroid për vjetërimin e verës
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi