Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
I këndon vargje seksi një vajze, pezullohet nga shkolla 6 vjeçari People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
I këndon vargje seksi një vajze, pezullohet nga shkolla 6 vjeçari People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

I këndon vargje seksi një vajze, pezullohet nga shkolla 6 vjeçari

2 posters

Shko poshtë

I këndon vargje seksi një vajze, pezullohet nga shkolla 6 vjeçari Empty I këndon vargje seksi një vajze, pezullohet nga shkolla 6 vjeçari

Mesazh nga Emona Sun 6 May 2012 - 0:17

I këndon vargje seksi një vajze, pezullohet nga shkolla 6 vjeçari DAvonte-Meadows

Denver, 6 maj 2012, NOA- Një djalë 6 vjeçar u pezullua nga shkolla në Denver për tre ditë pasi një zyrtar i shkollës tha se ai i këndoi një vajze pjesë nga refreni i një kënge të njohur "I'm sexy and I know it” (Jam seksi dhe e di).

D'Avonte Meadows, në klasën e parë në Sable Elementary School në Aurora, është akuzuar për ngacmim seksual dhe ndikim negativ te nxënësit e tjerë siç thuhet në letrën që iu dërgua nënës së tij ditën e mërkurë ndërsa shtohej se rasti do diskutohet në bordin e shkollës, pavarësisht moshës së tij.

Sakaq siç raporton noa.al, policia deklaroi se nuk përfshihet në këtë rast sepse policia ndërhyn vetëm për fëmijët mbi moshën 10 vjeçare.

Nëna e djalit Stephanie, shpjegoi se djali nuk e ka idenë se çfarë është ngacmimi seksual dhe se ai e këndon vazhdimisht këngën “I’m sexy and I Know It."

“Jam e shokuar ata po e shikojnë djalin si një pervers, por ai është thjesht fëmijë dhe e këndon atë këngë ashtu si mund të këndonte çdo këngë tjetër”, shton nëna e djalit.

Sakaq zyrtarë të shkollës sqarojnë se pezullimi i tij u bë në përputhje me rregullat që ekzistojmë në shkollë dhe për tolerancë zero ndaj sjelljeve të tilla.

Sipas juristëve thuhet se ndërprerja e shkollës për vogëlushin është kundër ligjit dhe se ndaj tij duhet të ishte vepruar me forma të tjera disiplinore.

a.y/noa.al

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

I këndon vargje seksi një vajze, pezullohet nga shkolla 6 vjeçari Empty Re: I këndon vargje seksi një vajze, pezullohet nga shkolla 6 vjeçari

Mesazh nga Anakonda Sun 6 May 2012 - 5:11

aahahaaahah cdo benka ky kur te rritet edhe pak
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time