Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Perzierja e alkoolit me pijet energjike e demshme per shendetin People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Perzierja e alkoolit me pijet energjike e demshme per shendetin People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Perzierja e alkoolit me pijet energjike e demshme per shendetin

2 posters

Shko poshtë

Perzierja e alkoolit me pijet energjike e demshme per shendetin Empty Perzierja e alkoolit me pijet energjike e demshme per shendetin

Mesazh nga Almira Wed 29 Aug 2012 - 4:41

Perzierja e alkoolit me pijet energjike e demshme per shendetin Sqrz7l
Pasojat e perzierjes se alkoolit me pijet energjike shfaqen me simptoma te helmimit qe e shkaktojne aritmine ne zemer, pastaj pagjumesine si dhe plogeshtine.

Njerzit qe i perziejne pijet energjike me alkool gjashte here me shume kane dridhje te zemres, ne krahasim me ata persona qe konsumojne pije te tjera alkoolike. Kete e ka vertetuar studimi i universitetit ne Australi, ne te cilin kishin marre pjese me shume se 400 njerez.

Pos kesaj, ata te kater here me shume kane probleme me pagjumesine, dridhjen e duarve dhe nervozizem. Rrahjet e tilla te zemres, te cilat pershpejtohen dhe jane rrahje jo te rregullta te zemres, mund te shkaktojne humbjen e vetedijes, si dhe ta shkurtojne frymemarrjen.

Keto simptoma jane te ngjashme sikur helmimi me kafeine, qe eshte njeri nga perberesit kryesor te pijeve energjike.

Almira
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Postime Postime : 257
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 25/10/2011
Mosha Mosha : 35

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Perzierja e alkoolit me pijet energjike e demshme per shendetin Empty Re: Perzierja e alkoolit me pijet energjike e demshme per shendetin

Mesazh nga Anakonda Tue 18 Sep 2012 - 5:55

asnjonen as tjetren si vejn ngoj;qenkam nrregull un
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time