Dafina Zeqiri & Dj Blunt s’e fshehin më dashurinë,
2 posters
Faqja 1 e 1
Dafina Zeqiri & Dj Blunt s’e fshehin më dashurinë,
Ajo është këngëtarja më ‘in’ e momentit, ndërsa ai një prej reperëve më në zë në mbarë shqiptarinë. Dafina Zeqiri dhe Dj Blunt, që prej kohësh përfliten për një histori dashurie, kanë vendosur që përgjigjen për të gjitha pikëpyetjet e ngritura ta japin në bashkëpunimin e parë mes të dyve. “Mos e nal” është kënga që i ka bërë bashkë dy të dashuruarit, të cilët, të ndihmuar edhe nga Real 1, do të sjellin një prej hiteve më të suksesshme të kësaj vere. Xhirimet e videoklipit janë kryer në Tiranë nga “Max Production”. Kënga e re është pjesë e albumit “Blunt për President”, që do të prezantohet më 12 korrik edhe për publikun e Tiranës… Por ky nuk do të jetë bashkëpunimi i fundit mes tyre, pasi vjeshta pritet të sjellë surpriza të tjera. Kënga “Veç ty me t’pasë”, e cila do të prezantohet në shtator, do të shënojë bashkëpunimin e dytë mes të treve, Daffye-t, Blunt-it dhe Real 1. Nga sa kemi mësuar, Dafina dhe Blunt-i kanë kaluar edhe disa ditë në bregdetin e bukur të jugut. Këto janë të rejat e fundit nga çifti më i ri i showbiz-it, të cilit ne të “Bluetooth” duam t’i urojmë jetë të gjatë e të lumtur.
Re: Dafina Zeqiri & Dj Blunt s’e fshehin më dashurinë,
hmmmm shkonte me mir me ledrin kjo
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Dafina Zeqiri ndryshon look
» Pse meshkujt e fshehin dashurine ?
» DJ BLUNT: E vërteta e lidhjes sime me Dafina Zeqirin dhe bashkëpunimi me Jonida Maliqin
» Kritikohet Dafina Zeqiri
» Dafina Zeqiri me tatuazh të ri
» Pse meshkujt e fshehin dashurine ?
» DJ BLUNT: E vërteta e lidhjes sime me Dafina Zeqirin dhe bashkëpunimi me Jonida Maliqin
» Kritikohet Dafina Zeqiri
» Dafina Zeqiri me tatuazh të ri
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi