Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Kjo quhet dashuri e vertet People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Kjo quhet dashuri e vertet People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kjo quhet dashuri e vertet

2 posters

Shko poshtë

Kjo quhet dashuri e vertet Empty Kjo quhet dashuri e vertet

Mesazh nga BLERTA Wed 30 Dec 2009 - 6:06

Te dua perjetDashuria... eshte jete, shijoje
Dashuria... eshte enderr, endrroje
Dashuria... eshte e bukur, adhuroje
Dashuria... eshte dhimbje, sheroje
Dashuria... eshte tradheti, mesohu me ta
Dashuria... eshte detyre, plotesoje
Dashuria... eshte pasuri, ruaje
Dashuria... eshte loje, luaje
Dashuria... eshte mister, zbuloje
Dashuria... eshte fat, perfitoje
Dashuria... eshte avanture, kujdes
Dashuria... eshte luft, mesohu edhe me te
Por dashuria... eshte dashuri, lufto per te!!
BLERTA
BLERTA
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Vendbanimi Vendbanimi : DRENIC
Postime Postime : 1116
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 28/12/2009
Hobi Hobi : ME NEJT.

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Kjo quhet dashuri e vertet Empty Re: Kjo quhet dashuri e vertet

Mesazh nga liridona Thu 21 Jan 2010 - 5:19

Qeli pranvera me ne te dy ishin ditet me te bukura ne jeten tone kaluam se bashku ditet me te nxehta lulet kan qel me ne te dy te gjithe na kan pasur lakmi qe kemi kaluar mire por,vendi yne nuk harohet kurr ne nje drur te vjeter jane te shkruar dy shkronja ato jan shkronjat e para te emrave tone qe do te mbetin simbole te dashuris tone te perjetshme, me von …filluan probleme te ndryshme fjal te ndryshme pengesa te ndryshme por prap se prap i kam mbyllur veshet dhe kam thene:ky do te jete fati im, ky do te jete jeta ime,ky do te jete gjysma e jetes sime,ky do te jete gjysma e trupit tim dhe kurr nuk do te ndahem na ti dhe vazhduam se bashku kaluam dhe krijuam dashurin e shtrenjte une isha shpirti yt binjak dhe ti ishe pllumi im i bardh qe e ruaja me gjith shpirt sa here ne te dy nuk ishim mire koha eshte prishur binte shi sa here ne te dy jemi mire koha fillonte te ndreqej edhe qielli per neve dyve eshte gezuar qe ishim mire por ne fund ti ma ktheve shpinen ta inponuan dhe te ndan nga une tash jemi larg dhe nuk shihemi por zmerat i kemi afer dhe shum dashurohen koha eshte prishur dhe me nuk lulezon me nuk qelin lulet me neve siq qelen heren e pare kur jemi takuar pse eshte kjo jete e hidhur pse nuk munden me qen bash dy njerez qe duhen shum ahh sa e trishtuar jam me lot ne sy e jetoj kete jete si e dehur por ne realitet dukem mire e ne shpirt jam e shkatruar dhe e lenduar pse ndodhi keshtu pse???…….
liridona
liridona
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Postime Postime : 47
Anëtarësuar Anëtarësuar : 20/01/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi