Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
KU JANE DISIDENTETET SHQIPTAR ? A KA NEVOJE VENDI PER TA ? People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
KU JANE DISIDENTETET SHQIPTAR ? A KA NEVOJE VENDI PER TA ? People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KU JANE DISIDENTETET SHQIPTAR ? A KA NEVOJE VENDI PER TA ?

Shko poshtë

KU JANE DISIDENTETET SHQIPTAR ? A KA NEVOJE VENDI PER TA ? Empty KU JANE DISIDENTETET SHQIPTAR ? A KA NEVOJE VENDI PER TA ?

Mesazh nga Vizitor Wed 10 Feb 2010 - 9:37

Disidentet !
Kushdo qe e lexon kete fjale , çon neper mend njerez te vecante qe memoente te ndryshme ne kohe i dolen kunder sistemit qeverises ne vende te ndryshem te botes . Keta disidente kryesisht kane qene shkrimtar te ndryshem shum te nderuar ne vendet e tyre por eshe te gjithe botes progresiste . Ata me penat dhe mendimin e tyre zgjuan nga gjumi grupe te medha njerezish te cilet duke i lexuar keta shkrimtar , e kuptonin se sitemi qeverises i vendit te tyre nuk funksiononte , sepse ai ishte nje sitem qe njerezit i ndrydhte dhe i mbante nen diktature . Shqiperia e Hoxhes ishte e varfer , shum e varfer , por askush nuk guxonte te fliste me ze te larte se jemi te varfer , prandaj dhe ai sistem zgjati pothuaj 50 vjet .
Natyrshem kam nje pyetje . Arrezokhet instalimi i nje sistemi te ri , i cili ashtu si regjimi i Hoxhes ka tendence te kontrolloje gjithshka qe ndodh dhe duhet te ndodh ne SHQIPERI ? .
Duke menduar , (nuk pretendoj qe mendimi im duhet te jete edhe mendimi i te tjereve) se jemi ne nje krize te thelle politike . Aktualisht ne vendin tone politika sot e ka te veshtire te gjej konsesus per nje sere reformash te domosdoshme per te ecur drejt BE-se . Shumkush thot neper media se vendi nuk eshte ne krize , por ka vetem nje bllokim te proceseve . Mund te ma shpjegoj ndonjeri qe e ka kuptuar se ç°është BLLOKIMI ?
Te nderuar lexues te forumit !
Te majte apo te djathte qofshi , pergjigjuni pyetjes qe shtrova nepermjet titullit te kesaj teme : " KU JANE DISIDENTET SHQIPTAR ? A KA NEVOJE VENDI YNE PER TA ?
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mbrapsht në krye Shko poshtë

KU JANE DISIDENTETET SHQIPTAR ? A KA NEVOJE VENDI PER TA ? Empty Re: KU JANE DISIDENTETET SHQIPTAR ? A KA NEVOJE VENDI PER TA ?

Mesazh nga dajti modh Wed 10 Feb 2010 - 9:58

kane marre rruget neper bote besoj
dajti modh
dajti modh
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Postime Postime : 17309
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 19/01/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics