Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Evertoni godet edhe kampionin People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Evertoni godet edhe kampionin People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Evertoni godet edhe kampionin

Shko poshtë

Evertoni godet edhe kampionin Empty Evertoni godet edhe kampionin

Mesazh nga Binni Sat 20 Feb 2010 - 9:45

Evertoni godet edhe kampionin F.0220155118665_m

Evertoni vazhdon të tregojë lojëra të mira dhe t’ua prishë planet ekipeve lidere të Ligës Premier.

Dhjetë ditë pasi mposhtën Chelsean, djelmoshat e trajnerit David Moyes kanë arritur përmbysin disavantazhin prej 1-0 për të fituar në fund me rezultat 3-1 edhe në ndeshjen përballë Manchester United të zhvilluar në Goodison Park.

Djajtë e Kuq kaluan në epërsi herët në ndeshje kur në minutën e 16-të të ndeshjes pas një asistimi të anësorit Valencia, Dimitar Berbatov shënoi nga afërsia për të çuar në nëntë numrin e golave në Ligën Premier këtë sezon. Por vendasit arritën të barazojnë shpejt, pas vetëm tre minutash, me anë të një goditje të rusit Diniyar Bilyaletdinov.

Pjesa e dytë solli edhe dy gola të tjerë për Evertonin, që të dy nga lojtarë zëvendësues, që i dhanë fitoren këtij ekipi. Dan Gosling i dha epërsinë për herë të parë Evertonin duke shënuar nga afërsia 15 minuta para fundit të ndeshjes, ndërsa Jack Rodwell vulosi fitoren në çastet e fundit të takimit.

Humbja pengoi Manchester United të marrë kreun tabelës dhe i jep shansin Chelseat të forcojë kreun nëse shënon fitore më vonë në udhëtim te Wolves.
Binni
Binni
Legjendë
Legjendë

Vendbanimi Vendbanimi : Ne Mendjen Tuaj!!
Postime Postime : 7205
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 03/01/2010
Mosha Mosha : 39
Hobi Hobi : Sporti,

http://www.klealove.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi