Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Debora bllokon verilindjen e vendit People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Debora bllokon verilindjen e vendit People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Debora bllokon verilindjen e vendit

Shko poshtë

Debora bllokon verilindjen e vendit Empty Debora bllokon verilindjen e vendit

Mesazh nga Vizitor Sun 7 Mar 2010 - 0:45

Debora bllokon verilindjen e vendit BoraDebora e rene gjate nates ka sjelle serish probleme ne verilindje te vendit.

Ne Diber i gjithe qarku eshte i perfshire nga bora, trashesia e se ciles arrin ne 40 cm. Ne komunat Lure, Kalaja e Dodes dhe Selishte jane te bllokuar disa fshatra. Akset nacionale jane te hapur por rekomandohet perdorimi i zinxhireve ne disa akse ku trashesia shkon deri ne 30 centimetra.

Ne Puke eshte bllokuar komuna e Iballes. Ne Kukes jane bllokuar komunat Gryke Caj, Arren, Zapod, Topojan, Shishtavec, Umnisht. Ne rrethin e Hasit komunat Golaj, Gjinaj.

Ne Tropoje probleme ka patur ne Markgegaj dhe Lekbibaj. Akset nacionale Tirane-Peshkopi, Tirane-Kukes, Tirane-Tropoje, Tirane-Puke dhe rruget Kukes-Peshkopi, Peshkopi-Librazhd, Kukes-Tropoje kane veshtiresi kalimi ne disa zona per shkak te debores.

Policia rekomandon perdorimin e zinxhireve ne keto akse rrugore vecanerisht ne zonat e larta. Rreshje ka patur edhe ne juglindje te vendit, ne Pogradec, Korce, Devoll, Kolonje deri ne disa zona te Permetit. Rreshjet kane perfshire edhe disa komuna ne Librazhd.
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi