Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Sherri me armë te blloku, policia: Dy akuza Olsion Shinit People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Sherri me armë te blloku, policia: Dy akuza Olsion Shinit People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sherri me armë te blloku, policia: Dy akuza Olsion Shinit

Shko poshtë

Sherri me armë te blloku, policia: Dy akuza Olsion Shinit Empty Sherri me armë te blloku, policia: Dy akuza Olsion Shinit

Mesazh nga Vizitor Tue 23 Mar 2010 - 3:25

Sherri me armë te blloku, policia: Dy akuza Olsion Shinit Policia-e-tiranes_200_200

/* */

TIRANE – I riu i cili u arrestua dy ditë më parë për sherrin me armë të ndodhur në zonën e ish-bllokut pranë Shallvareve në Tiranë, konsiderohet nga policia si i pandehur edhe për një ngjarje tjetër të ngjashme, të ndodhur më 15 mars në kryqëzimin e rrugëve “Sami Frashëri” e “Dora D`Istria” në kryeqytet.
“Shërbimet e policise se Komisariatit Nr. 2, ne date.21.03.2010, ora 23.50, kryen arrestimin në flagrancë te shtetasit: Olsion Refik Shini, vjeç 20, banues në Tirane.
Arrestimi i ketij shtetasi u be pasi rreth ores 21.10, në rrugën “Dëshmorët e 4 Shkurtit”, pas një konflikti me disa shtetas të pa identifikuar, ka qëlluar me armë zjarri dhe është larguar nga vendi i ngjarjes”, tha policia.
Sipas saj, në vendin e ngjarjes janë gjetur dy gëzhoja të kalibrit 7.62 mm si dhe arma tip pistolete “Ekolt Special”, të cilat u bllokuan në cilësinë e provës materiale.
Burimet zyrtare thanë se ky shtetas është autor i dyshuar i ngjarjes së ndodhur ne date15.03.2010, tek kryqëzimin e rrugëve “Sami Frashëri”, me rrugën “Dora D’istria”, ku gjate nje konflikti shtati Olsion Shini ka qelluar me arme duke prishur qetesine publike.
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi