Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Tiranë, i plagosuri me armë te “Vasil Shanto”, Spartak Camaj People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Tiranë, i plagosuri me armë te “Vasil Shanto”, Spartak Camaj People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tiranë, i plagosuri me armë te “Vasil Shanto”, Spartak Camaj

Shko poshtë

Tiranë, i plagosuri me armë te “Vasil Shanto”, Spartak Camaj Empty Tiranë, i plagosuri me armë te “Vasil Shanto”, Spartak Camaj

Mesazh nga Vizitor Tue 30 Mar 2010 - 8:35

TIRANE – UPDATE - Identifikohet personi i plagosur me armë zjarri në kryeqytet pas konfliktit të ndodhur në një lokal në afërsi të shkollës “Vasil Shanto”.
Burime zyrtare të policisë, thanë se i plagosuri është shtetasi Spartak Camaj, 25 vjeç, i cili është dërguar menjëherë në spital pasi mori një plagë plumbi në qafë.
Artikulli i mëparshëm:
Një person mbeti i plagosur rreth ores 21:00, pas një konflikti me armë tek nje lokal prane shkolles “Vasil Shanto” në kryeqytet.
Forca të shumta të policisë të cilat mbërritën në vendin e ngjarjes, thanë se konflikti ka filluar në një lokal të zonës dhe më pas është zhvendosur jashtë ambienteve të tij mes të paktën dy personave.
Pas të shtënave me armë, njëri prej tyre është dërguar në spital ndërsa ndodhet në gjendje të rëndë.
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi