Tiranë, i plagosuri me armë te “Vasil Shanto”, Spartak Camaj
Faqja 1 e 1
Tiranë, i plagosuri me armë te “Vasil Shanto”, Spartak Camaj
TIRANE – UPDATE - Identifikohet personi i plagosur me armë zjarri në kryeqytet pas konfliktit të ndodhur në një lokal në afërsi të shkollës “Vasil Shanto”.
Burime zyrtare të policisë, thanë se i plagosuri është shtetasi Spartak Camaj, 25 vjeç, i cili është dërguar menjëherë në spital pasi mori një plagë plumbi në qafë.
Artikulli i mëparshëm:
Një person mbeti i plagosur rreth ores 21:00, pas një konflikti me armë tek nje lokal prane shkolles “Vasil Shanto” në kryeqytet.
Forca të shumta të policisë të cilat mbërritën në vendin e ngjarjes, thanë se konflikti ka filluar në një lokal të zonës dhe më pas është zhvendosur jashtë ambienteve të tij mes të paktën dy personave.
Pas të shtënave me armë, njëri prej tyre është dërguar në spital ndërsa ndodhet në gjendje të rëndë.
Burime zyrtare të policisë, thanë se i plagosuri është shtetasi Spartak Camaj, 25 vjeç, i cili është dërguar menjëherë në spital pasi mori një plagë plumbi në qafë.
Artikulli i mëparshëm:
Një person mbeti i plagosur rreth ores 21:00, pas një konflikti me armë tek nje lokal prane shkolles “Vasil Shanto” në kryeqytet.
Forca të shumta të policisë të cilat mbërritën në vendin e ngjarjes, thanë se konflikti ka filluar në një lokal të zonës dhe më pas është zhvendosur jashtë ambienteve të tij mes të paktën dy personave.
Pas të shtënave me armë, njëri prej tyre është dërguar në spital ndërsa ndodhet në gjendje të rëndë.
Vizitor- Vizitor
Similar topics
» Tiranë, vritet me armë një person.
» Tiranë, qëllohet aksidentalisht me armë gjahu
» Tiranë, ekzekutohet më armë ish-atleti Hasan Rakipi
» Tiranë, atentat me armë zjarri biznesmenit, policia: Një nga pistat e hetimit, hakmarrja
» Kush e vrau Vasil Shanton?
» Tiranë, qëllohet aksidentalisht me armë gjahu
» Tiranë, ekzekutohet më armë ish-atleti Hasan Rakipi
» Tiranë, atentat me armë zjarri biznesmenit, policia: Një nga pistat e hetimit, hakmarrja
» Kush e vrau Vasil Shanton?
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi