Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Cacttus prezantoi sistemin “Consolea” People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Cacttus prezantoi sistemin “Consolea” People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cacttus prezantoi sistemin “Consolea”

Shko poshtë

Cacttus prezantoi sistemin “Consolea” Empty Cacttus prezantoi sistemin “Consolea”

Mesazh nga L!nndy' Thu 6 May 2010 - 22:52

Cacttus prezantoi sistemin “Consolea” Cacttus_575757401
Kompania softuerike Cacttus sot në Prishtinë prezantoi Sistemin për Menaxhimin të Prokurimit të emërtuar “Consolea”.
Hapjen e kësaj ngjarje e bëri drejtori menaxhues i kompanisë, Lulëzon Jagxhiu i cili prezantoi të arriturat dhe planet e kompanisë. Sistemin për Menaxhimin e Prokurimit “Consolea” e ka zhvilluar kompania “Cacttus” dhe e ofron tek kompanitë e vendit dhe jashtë saj. Sistemi “Consolea” i dedikohet kompanive apo organizatave që aplikojnë procesin e tenderimit sipas rregulloreve në fuqi. Sistemi është zhvilluar në konsultim me ekspertët e prokurimit në vend, në mënyrë që të jetë kompatibil me rregulloret në fuqi. Gjatë këtij prezantimi është bërë demonstrimi i programit i cili mundëson përcjelljen e procesit të tenderimit në kohë reale nga shfrytëzuesit të cilët mund të jenë të ndarë në rrole të ndryshme. Sistemi operon nga serveri brenda kompanisë dhe nuk ka nevojë për instalim shtesë të ndonjë aplikacioni në kompjuterin e shfrytëzuesit. “Këtë softuer e kemi prezantuar edhe në panairin CeBit në Gjermani gjatë vizitës sonë në fillim të këtij viti, dhe kemi krijuar disa kontakte nga klientët e interesuar” deklaroi për PC World Albanian, Lirak Cana, menaxher i Departamentit të Zhvillimit në Cacttus. Ky sistem tashmë është implementuar edhe në disa institucione dhe kompani në vendin tonë.
L!nndy'
L!nndy'
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Vendbanimi Vendbanimi : n'Matiqan
Postime Postime : 160
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 06/05/2010
Hobi Hobi : Design

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics