Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
"Qyteti I Harresës" People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
"Qyteti I Harresës" People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

"Qyteti I Harresës"

3 posters

Shko poshtë

"Qyteti I Harresës" Empty "Qyteti I Harresës"

Mesazh nga Grejza Sun 16 May 2010 - 0:48

Kontinent i largët, i rrethuar me zjarr por jo ferr, i pa shkelur, por jo i pa banuar, prandaj dhe s'ishte parajsë.
I qortuar. i strukur mëshirë,por s'kishte kush ta kërkonte.. Rruga ishte labirint sa më shumë që ecje aq më shumë tmerrin e shtoje, e heshtur e pa zëshme,zhurmët ishin shtrirë në shtratin e harresës, qetësi e tepruar
e frikshme më tepër se krateri i vullkanit, plasaritja e qetësisë të bënte të ecje në maje të gishtave në mes të rrugës ,të mos zgjoja as milingonat nga shtrati i tyre, të mos frigoja askënd as trungjet sepse njerëzit që frigoheshin nuk banojnë aty.
Qyteti jo më i dijetarëve , i të mençurve, i shkenctarëve, sepse shkenca as nuk iishte menduar aty, qytet i filozofëve por edhe ato kishin mbarruar me filozofitë e tyre, sespe njerëzit nuk banonin aty që çmenduritë e tyre t'i filozofonin..
Qyteti i largët i fshehur në mes të detit dhe të një kodrine të pa fund, i lyer nga drita me ngjyrë ndryshku, i shkrirë e i zbehur nga deti i pa fund, e i brejtur nga kodrina që të merrte frymën e të gëlltiste për në pafundësi...
Tmeerr, qyteti i tërbuar nga harresa, i zhytur në të kaluarën,në përjetimet e të shkuarës.
Përsëri tmerr, do të bëhesha armike e detit e kodrinës do t'ua trazoj heshtjen, qetësinë, do t'i trishtoj ujqit do t'i bë j të ulurinj sa ata tash më frigsohen nga njerëzit e lepujt ndioshta jo, se mund të jenë trimëruar mund t'i kishin kuptuar dredhitë e "dijetarëve" ata tash më nuk do të ikin,ndoshta mund të ikin, ndoshta mund të kishin marrë edhe plumba me vete e të më presin në maje të kodrës se unë jam njeri dhe atje dua të shkoj por s'di a mund të arrijë?!
Po më prit ti o qytet i largët miqëaia juaj nuk do më habit se të gjithë jemi bërë më pak miqë.
Më prit kudo që të jesh se do të arrij që të dua më ato që do të gjej e jo vetëm ato që kam dashur me sy.Se vërtet njerëzit qenkan lakmitarët e dinakërisë ,se kaloj moda e mençurisë..!!!

Edituar për herë të fundit nga Grejza në Thu 19 Aug 2010 - 11:15, edituar 1 herë gjithsej
Grejza
Grejza
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Vendbanimi Vendbanimi : Lule Më Lule
Postime Postime : 1293
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/05/2010
Mosha Mosha : 37
Hobi Hobi : Vrasëse

Mbrapsht në krye Shko poshtë

"Qyteti I Harresës" Empty Re: "Qyteti I Harresës"

Mesazh nga Bleta Sun 16 May 2010 - 1:26

Shumë tregim i bukur Grejza, të lumshin duart yllo.. "Qyteti I Harresës" 8723
Bleta
Bleta
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Vendbanimi Vendbanimi : Në Oqeanin e Pafund!
Postime Postime : 839
Mosha Mosha : 36

Mesazh nga Grejza Sun 16 May 2010 - 1:28

Flm Bleta KIss e kije syne...
Grejza
Grejza
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Vendbanimi Vendbanimi : Lule Më Lule
Postime Postime : 1293
Mosha Mosha : 37
Hobi Hobi : Vrasëse

Mesazh nga Anakonda Tue 19 Jun 2012 - 17:48

me te vertet nje tregim shum i bukur....
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time