Thenie dhe fjale te bukura per Dashurine
+72
Robi dashuris
serxho kasa
Princ
bekimi
Lazdrane
Xhan
mister.albania
Sasha
Gon!
LaDescarada
Maksi
Idda
Fata
Star Angel
Space
Eriku
Labja
Shkembi
Besa
Aяtємιѕα
Daku
Emona
Next
Anakonda
zymer
Erti
Dori_sweet
dajti modh
Milingona
Arabela
EMI
Klio
Durrsaku
stralli
Darius
Ambra
Tonii
Anila
Ajo goca
AlBora
[M!mO]
Єямєℓiиdå
bobi 10
Elvira-
Poeti Dhimbjes
kasperi
Bleta
**Jeta**
Anonim
Alberti
fidani
Neta E
bebushi
Lolita
zafina
Roksana
Kavaljeri
SUZI
Lot i derdhur
qershicka
Shaban Cakolli
leona
rifati
gesti
Gjakush Tana
Aristogata
Kotelja
xhoel
clod
CuN@BosS/
anetar
WebMaster
76 posters
Faqja 6 e 19
Faqja 6 e 19 • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 19
Thenie dhe fjale te bukura per Dashurine
First topic message reminder :
Shumezo valet e detit me yjet qe jane ne qiell...dhe do te zbulosh sa te dua.
Shumezo valet e detit me yjet qe jane ne qiell...dhe do te zbulosh sa te dua.
Re: Thenie dhe fjale te bukura per Dashurine
-Te dua, pa ditur si, kur dhe nga! Te dua pa paragjykime dhe mendjemadhesi. Keshtu te dua, sepse nuk mundem te te dua ndryshe!
-Midis endrres dhe realitetit nuk ka asnje ndryshim, sepse ti di te besh realitet gjithcka qe kam enderruar
-Me mire te humbesh jeten per urrejtje, se sa te largosh vdekjen ne pritje te dashurise tende!
-Midis endrres dhe realitetit nuk ka asnje ndryshim, sepse ti di te besh realitet gjithcka qe kam enderruar
-Me mire te humbesh jeten per urrejtje, se sa te largosh vdekjen ne pritje te dashurise tende!
-Nese cdo here qe mendoj per ty, do te binte nje yll, qielli do te vdiste nga vetmia.
-Te dua..nuk e di si, as prej sa, as prej nga...Te dua pa probleme dhe krenari; te dua ne nje menyre qe vetem une mund ta konceptoj.
-Largesia eshte armiku i vertete i te dashuruarve...por eshte dhe a qe me shume nga te gjithe na ben te ditur se sa duhemi...
-Te dua..nuk e di si, as prej sa, as prej nga...Te dua pa probleme dhe krenari; te dua ne nje menyre qe vetem une mund ta konceptoj.
-Largesia eshte armiku i vertete i te dashuruarve...por eshte dhe a qe me shume nga te gjithe na ben te ditur se sa duhemi...
-Pash ne qiell qe mungonte nje yll, u ktheva rastesisht mbrapa dhe te pash ty.
-Ndonjehere endrrat behen realitet, por me ty, realiteti u be nje enderr.
-Nese ti nuk do te kishe emer, do te te therrisja Dashuri, dhe nese dashuria nuk do te kishte emer do ta therrisja me emrin tend.
-Nese do te zbuloja rrugen per tek zemra jote, do te fshija cdo gjurme per te shmangur kedo qe mund te me ndiqte pas.
-Ndonjehere endrrat behen realitet, por me ty, realiteti u be nje enderr.
-Nese ti nuk do te kishe emer, do te te therrisja Dashuri, dhe nese dashuria nuk do te kishte emer do ta therrisja me emrin tend.
-Nese do te zbuloja rrugen per tek zemra jote, do te fshija cdo gjurme per te shmangur kedo qe mund te me ndiqte pas.
Do te mesohem me mosqenien tende, do t'u them njerezve qe "ishte fati", do te dij te shtirem i lumtur....kushedi a do te jem ne gjendje t'i them zemres sime qe mbaroi!
-Kur me dhe dashurine zbulova jeten, kur te dhashe veten time zbulova lumturine.
-A qe behet per hir te dashurise eshte pertej te mires dhe se keqes.
-Dashuria plotesohet kur dy shpirtra bashkohen ne nje frymemarrje te vetme.
-Kur me dhe dashurine zbulova jeten, kur te dhashe veten time zbulova lumturine.
-A qe behet per hir te dashurise eshte pertej te mires dhe se keqes.
-Dashuria plotesohet kur dy shpirtra bashkohen ne nje frymemarrje te vetme.
-Nese dikush te sheh me lote ne sy, duaje sepse ka frike se mos te humbet.
-Kur te bije shi, dil nga shtepia...dhe leri pikat qe bien te te prekin...jane puthjet e dashurise qe prej shume kohesh kam dashur te t'i jap.
-Te pres jashte botes...aty ku realiteti behet magji...te pres aty ku urrejtja behet dashuri...ku lotet kthehen ne rreze dielli...te pres aty ku le krenarine pergjithmone...te pres aty ku zemra ime sdo te vuaj me!
-Nese eshte e bere me dashuri, asgje nuk eshte mekat.
-Kur te bije shi, dil nga shtepia...dhe leri pikat qe bien te te prekin...jane puthjet e dashurise qe prej shume kohesh kam dashur te t'i jap.
-Te pres jashte botes...aty ku realiteti behet magji...te pres aty ku urrejtja behet dashuri...ku lotet kthehen ne rreze dielli...te pres aty ku le krenarine pergjithmone...te pres aty ku zemra ime sdo te vuaj me!
-Nese eshte e bere me dashuri, asgje nuk eshte mekat.
-Dashuria e vertete eshte kur zemra dhe mendja jote thone te njejten gje.
-Pasuria nuk te jep dashuri, por dashuria na ben te pasur.
-Je fjala qe me vjen pas. Je zeri qe i jep force gjithe mendimeve te mia.
-Nese dashuria do te kishte ze, zemra ime do te kendonte perjete.
-Emocionet e dashurise jane ethe te shpirtit, kur te shoh vdes nga te ftohtet..brrr..uvaaa....
-Emocionet e dashurise jane ethe te shpirtit, kur te shoh vdes nga te ftohtet..brrr..uvaaa....
Dashuria, nga te gjitha pasionet, eshte me e rrezikshmja...sepse sulmon njekohesisht, koken, zemren, dhe trupin...
Dashuria triumfon mbi gjithcka, por jo mbi varferine, dhe dhembjen e dhembeve...
Nje deklarate dashurie, eshte si fillimi i nje loje shah: pasojat jane te pallogaritshme...
Asgje nuk i sherben dashurise, me shume sesa largesia...
Per cdo km largesi, dashuria shtohet...
Dashuria triumfon mbi gjithcka, por jo mbi varferine, dhe dhembjen e dhembeve...
Nje deklarate dashurie, eshte si fillimi i nje loje shah: pasojat jane te pallogaritshme...
Asgje nuk i sherben dashurise, me shume sesa largesia...
Per cdo km largesi, dashuria shtohet...
E vetmja fitore e mundur, ne dashuri...eshte ikja...
Dashuria s'eshte gje tjeter, pervecse bindja e gabuar, qe disa femra jane ndryshe nga te tjerat...
Dashuria ka te drejte te jete, e poshter dhe genjeshtare...
kur eshte e "sinqerte"...
Per te qene te lumtur ne dashuri, nuk eshte nevoja te jemi te verber: mjafton qe nganjehere, te mbyllim syte...
Dashuria s'eshte gje tjeter, pervecse bindja e gabuar, qe disa femra jane ndryshe nga te tjerat...
Dashuria ka te drejte te jete, e poshter dhe genjeshtare...
kur eshte e "sinqerte"...
Per te qene te lumtur ne dashuri, nuk eshte nevoja te jemi te verber: mjafton qe nganjehere, te mbyllim syte...
Dashuria eshte fatkeqesia me e bukur, qe mund te na ndodhi...
Ne dashuri, te gjithe meshkujt jane hajdute: e duan akoma me shume nje femer, nese ajo eshte e tjeterkujt...(dhe anasjelltas)
Dashuria eshte e verber, thuhet:
poq cudi sa mire dallon, nje unaze te arte, nga unaza e pavlere...
Semundja me e perhapur e syve...eshte dashuria, me shikim te pare...
Dashuria mundet shume...
paraja mundet gjithcka...
me perjashtim te dashurise...
Ne dashuri, te gjithe meshkujt jane hajdute: e duan akoma me shume nje femer, nese ajo eshte e tjeterkujt...(dhe anasjelltas)
Dashuria eshte e verber, thuhet:
poq cudi sa mire dallon, nje unaze te arte, nga unaza e pavlere...
Semundja me e perhapur e syve...eshte dashuria, me shikim te pare...
Dashuria mundet shume...
paraja mundet gjithcka...
me perjashtim te dashurise...
________________________Te dua, a me don,
________________________une per ty e jap jeten
_______________________e ti per mua qmendon?!
_______________________dhe me trego sa me don
____________________te behet i huaj.
___________te dua me shpirt
_____________mos mem tradhtua
__________gjersa une te vdes
____________gjithnje ne ket jete
___________asgje me te bukur
__________ska per mua
___________sa i dashur kur me thet TE DUA
________________________une per ty e jap jeten
_______________________e ti per mua qmendon?!
_______________________dhe me trego sa me don
____________________te behet i huaj.
___________te dua me shpirt
_____________mos mem tradhtua
__________gjersa une te vdes
____________gjithnje ne ket jete
___________asgje me te bukur
__________ska per mua
___________sa i dashur kur me thet TE DUA
-Mora nje trendafil dhe per te mos e lenduar e vendosa ne zemren time.Tani ta dhuroj ty qe je dashuria ime e pafund.
-Me duart e mia do te desha te te qoja ne parajse, por kur te shoh, je ti qe me sjell parajsen ne mendje.
-Eshte e veshtire t'u thuash njerezve qe do "Te dua", kur e di qe keto fjale mund te te bejne ta humbesh pergjithmone.
-A qe behet per dashurine eshte pertej te mires dhe te keqes.
-Me duart e mia do te desha te te qoja ne parajse, por kur te shoh, je ti qe me sjell parajsen ne mendje.
-Eshte e veshtire t'u thuash njerezve qe do "Te dua", kur e di qe keto fjale mund te te bejne ta humbesh pergjithmone.
-Do desha te shkrihesha ne trupin tend, si bore ne diell, per te reshkitur embelsisht pergjate shpatullave te tua dhe per t'u zhdukur vetem pasi te te kem peshperitur sa shume te dua.
-Syte e tu si te nje maceje jane per mua nje gervishtje ne zemer.
-MOMENTET E BUKURA NUK I NDJEN KUR I JETON, POR VETEM KUR I KUJTON ME NOSTALGJI....
-Kam besuar se kam dashur shume persona...por vetem tani qe te humba kuptova qe je njeriu qe vertet dua .....je ti..... Te dua!
-MOMENTET E BUKURA NUK I NDJEN KUR I JETON, POR VETEM KUR I KUJTON ME NOSTALGJI....
-Kam besuar se kam dashur shume persona...por vetem tani qe te humba kuptova qe je njeriu qe vertet dua .....je ti..... Te dua!
Nese do te me duhet te zgjidhja mes teje dhe jetes time do te te zgjidhja ty, sepse je ti jeta ime.
-Gjeja e fundit qe kujtoj eshte imazhi yt me ate te kapur prej dore qe dilnit nga jeta ime....pas kesaj...asgje...
-Mos e fshij embelsine tende, sepse te jesh e ndjeshme nuk do te thote te jesh e 'dobet' por te kesh nje zemer qe rreh me fort se te tjeret.
-Ti me the per te te harruar, por une kam qen aq i harrueshem sa qe kam harruar per te te harruar...
-Dashuria eshte si nje zjarr qe te djeg brenda. KUJDES!!! Mos e shuaj kurre!
-I tha dashuria miqesise: pse ekziston ti kur jam une? Miqesia u pergjigj: Per te mbushur me nje buzeqeshje atje ku ti le lot.
-Kur linde ti binte shi...nuk ishte uje, ishin engjejt qe qanin sepse kishin humbur yllin e tyre me te bukur.
-Gjeja e fundit qe kujtoj eshte imazhi yt me ate te kapur prej dore qe dilnit nga jeta ime....pas kesaj...asgje...
-Mos e fshij embelsine tende, sepse te jesh e ndjeshme nuk do te thote te jesh e 'dobet' por te kesh nje zemer qe rreh me fort se te tjeret.
-Ti me the per te te harruar, por une kam qen aq i harrueshem sa qe kam harruar per te te harruar...
-I tha dashuria miqesise: pse ekziston ti kur jam une? Miqesia u pergjigj: Per te mbushur me nje buzeqeshje atje ku ti le lot.
-Kur linde ti binte shi...nuk ishte uje, ishin engjejt qe qanin sepse kishin humbur yllin e tyre me te bukur.
-Nqs do te jesh i lumtur per nje cast, Rebelohu! Nqs do te jesh i lumtur per gjithe jeten, Fal!
-Largesi eshte per dashurine ashtu si era eshte per zjarrin. Shuan ate te voglin por ushqen ate te madhin.
-Nqs enderron vetem, eshte thjesht nje enderr, nqs enderron cift, eshte realitet qe fillon.
-Dashuria ime per ty do te mbaroje atehere kur nje piktor i verber do te arrije te pikturoje zhurmen e nje petali trendafili qe bie mbi toke ngadale.
-Largesi eshte per dashurine ashtu si era eshte per zjarrin. Shuan ate te voglin por ushqen ate te madhin.
-Nqs enderron vetem, eshte thjesht nje enderr, nqs enderron cift, eshte realitet qe fillon.
-Dashuria ime per ty do te mbaroje atehere kur nje piktor i verber do te arrije te pikturoje zhurmen e nje petali trendafili qe bie mbi toke ngadale.
-E dua dashurine, sepse eshte lumturi, ndonese te jep ndonjehere trishtim, por prape eshte e bukur, sepse eshte DASHURI.
Nje puthje krijon nje histori te bukur dashurie, por poezia e ben te pafund!
-Cfare eshte tjeter nje puthje: Vec nje apostrofe e kuqe mes fjaleve TE DUA!
-Te duash eshte te zgjedhesh, te puthesh eshte sigla e zgjedhjes!
-Puthje te njejta nuk ekzistojne, cdo puthje ka shijen e vet!
-Jane te embla fjalet e tua por jane me te embla puthjet qe i vodha buzeve te tua!
-E cfare eshte nje puthje? Nje sekret i thene ne goje, nje cast te pafund qe ka feshferimen e nje blete midis luleve.
-Jane te embla fjalet e tua por jane me te embla puthjet qe i vodha buzeve te tua!
-E cfare eshte nje puthje? Nje sekret i thene ne goje, nje cast te pafund qe ka feshferimen e nje blete midis luleve.
-Eshte me e lehte te japesh nje puthje se sa ta harrosh ate
-Puthjet nga puthjet shume ndryshojne,
por puthjet e tua te embla do te jene pergjithmon.
-Nje fjale na liron nga te gjitha peshat dhe dhimbjet e jetes, a fjale eshte DASHURI
-Ne fund te fundit nuk vlen te shpikesh "te pamunduren"...e lehte per t'u thene, e veshtire per t'u bere...k gje e komplikuar quhet DASHURI!
*S'kam zemer nga sermi,s'kam zemer flori,por kan nje zemer te paster qe te don vetem ty
-Nje fjale na liron nga te gjitha peshat dhe dhimbjet e jetes, a fjale eshte DASHURI
-Ne fund te fundit nuk vlen te shpikesh "te pamunduren"...e lehte per t'u thene, e veshtire per t'u bere...k gje e komplikuar quhet DASHURI!
*S'kam zemer nga sermi,s'kam zemer flori,por kan nje zemer te paster qe te don vetem ty
Dashuria te verbon,prandaj nuk me sheh ti dot
*Sikur djalli te falet dhe engjelli te mallkoj,sikur deti te behet i kuq si vena,ateher mund te me dalesh ti nga zemra
*Nese me don me t'vertet me telefo shpejt,para se t'vij tjetri n'zemren time dhe t'harroj krejt
*Sikur nji dite te ishte pergjithmon ateher ate dite dua te ndodhem me ty
*Nese nji top rere ty ne puthje do te kishte dhuruar,une do te kisha dhuru t'gjith Saharen
*Sikur te isha une ti dhe ti une, ateher do e kuptoje qe te dua shume
*Sikur djalli te falet dhe engjelli te mallkoj,sikur deti te behet i kuq si vena,ateher mund te me dalesh ti nga zemra
*Nese me don me t'vertet me telefo shpejt,para se t'vij tjetri n'zemren time dhe t'harroj krejt
*Sikur nji dite te ishte pergjithmon ateher ate dite dua te ndodhem me ty
*Nese nji top rere ty ne puthje do te kishte dhuruar,une do te kisha dhuru t'gjith Saharen
*Sikur te isha une ti dhe ti une, ateher do e kuptoje qe te dua shume
*Nese une do te telefonoja ty sa her qe per ty mendoj,ateher c'do 5 min do hapje tel
*Nese ti nuk don veten,nuk mund te duash as njerzit rreth teje
*Nese ti do ishe lot,s'do kisha qar kurr,nga frika mos te te humbas
*Nese dashuria esht e verber....Si me gjeti mua ateher?
*Nese dashuria do ishte krim,ne te dy do ishim persona me ne kerkim
*A nuk je i lodhur?Se po vrapon ore te tera ne mendjen time
*Me mir nje dashuri e shkurter me perfundim te mire,se sa nje dashuri pa fund ne jet te veshtir
*Nese ti nuk don veten,nuk mund te duash as njerzit rreth teje
*Nese ti do ishe lot,s'do kisha qar kurr,nga frika mos te te humbas
*Nese dashuria do ishte krim,ne te dy do ishim persona me ne kerkim
*A nuk je i lodhur?Se po vrapon ore te tera ne mendjen time
*Me mir nje dashuri e shkurter me perfundim te mire,se sa nje dashuri pa fund ne jet te veshtir
*Dashuria esht si zog qe kendon ne zemren e c'do personi
*Dashuria e vertet nuk njeh keqkuptime
*Flutura nuk fluturon do pa flet,Ariu i bardh s'jeton dot pa akull ne det,une pa ty s'jam e qet
*Jeton nje Clown ne zemren time,shume i vogel por i
vecant,qeshen,qan,kendon,kercen,nese ndjehesh keq dhe don te qash mund t'vish ta maresh
*S'ka rruge pa fund,s'ka dete pa thellesi,s'ka gje ta ngushelloj zemren time der kur t'vish ti
*Dashuria esht e veshtir,dashuria te vret,vetem me ty ndjehem e qet
*Dashuria e vertet nuk njeh keqkuptime
*Flutura nuk fluturon do pa flet,Ariu i bardh s'jeton dot pa akull ne det,une pa ty s'jam e qet
*Jeton nje Clown ne zemren time,shume i vogel por i
vecant,qeshen,qan,kendon,kercen,nese ndjehesh keq dhe don te qash mund t'vish ta maresh
*S'ka rruge pa fund,s'ka dete pa thellesi,s'ka gje ta ngushelloj zemren time der kur t'vish ti
*Dashuria esht e veshtir,dashuria te vret,vetem me ty ndjehem e qet
C'do vajzë ka nevojë për një djalë për te permbushure të gjitha nevojat e saj,
C'do djalë ka nevojë për të gjitha vajzat për te permbushur te vetmen nevojë te tijen.
Dashuria është historia e jetës se një femre,
është një episod i jetës se një mashkulli.
Dashura nis me shampanje edhe mbaron me kamomil.
Pse mos dashurosh qe 13-vjeçar kur mund të vdesësh ne çdo moshe?
Dashuria është një monument qe ruhet nga njeriu.
Dashuria nuk njeh moshe.
Të puth pak buzët e tua se mbase ka mbetur pak helm
për mua.
Pse sdashuruam as unë as ti, po dashuronte dashuria, një dashuri një fshehtesi me e fshehte se dashuria.
Ato qe kanë kurajo te dashurojne kanë kurajo edhte te veprojnë.
C'do djalë ka nevojë për të gjitha vajzat për te permbushur te vetmen nevojë te tijen.
Dashuria është historia e jetës se një femre,
është një episod i jetës se një mashkulli.
Dashura nis me shampanje edhe mbaron me kamomil.
Pse mos dashurosh qe 13-vjeçar kur mund të vdesësh ne çdo moshe?
Dashuria është një monument qe ruhet nga njeriu.
Dashuria nuk njeh moshe.
Të puth pak buzët e tua se mbase ka mbetur pak helm
për mua.
Pse sdashuruam as unë as ti, po dashuronte dashuria, një dashuri një fshehtesi me e fshehte se dashuria.
Ato qe kanë kurajo te dashurojne kanë kurajo edhte te veprojnë.
Dashuri eshte te thuash dua te vdes
dhe te marresh si pergjigje vij me ty
dhe te marresh si pergjigje vij me ty
DASHURIA ESHTE E VERBER ANDAJ PREKEN KUDO TE DASHURUARIT
Bie te fle, tek ti mendoj, ne enderrat e gjumit ty te shikoj,
zgjohem ne mengjes ty te imagjinoj, per tere jeten ty te dashuroje.
zgjohem ne mengjes ty te imagjinoj, per tere jeten ty te dashuroje.
Dy pika lot’ per dashuri, dy zemra qe ndodhen ende ne vetmi,dy zemra te arta, dy zemra te zjarrta,
e duan njera tjetren edhe pse jan te larta !
Mos loto nese shkoj e s’kthehem. Mos me pyet si jam, kur e ndien si ndiehem.
Nese nuk te thash se per mua je ti ajo qe me fal buzeqeshje, ajo qe me fal ngrohtesi.
Nese s’ta shpreha dot sa shume te dashuroj fajin e kish natyra qe si dha zemres goje.
e duan njera tjetren edhe pse jan te larta !
Mos loto nese shkoj e s’kthehem. Mos me pyet si jam, kur e ndien si ndiehem.
Nese nuk te thash se per mua je ti ajo qe me fal buzeqeshje, ajo qe me fal ngrohtesi.
Nese s’ta shpreha dot sa shume te dashuroj fajin e kish natyra qe si dha zemres goje.
Te pres jashte botes aty ku realiteti behet magji, te pres aty ku urrejtja behet dashuri,
ku lotet kthehen ne rreze dielli. Te pres aty ku le krenarine per gjithmone, te pres aty ku zemra ime s do te vuaj me!
[tr][td class=hr colspan="2"][/td][/tr][tr][td colspan="2"]Pa ty nuk mundem te rri, pa ty jeta me behet hi, pa ty jeta nuk mjafon, se zemra e ime e shkret vetem ty te don !
[/td][/tr]
ku lotet kthehen ne rreze dielli. Te pres aty ku le krenarine per gjithmone, te pres aty ku zemra ime s do te vuaj me!
[tr][td class=hr colspan="2"][/td][/tr][tr][td colspan="2"]Pa ty nuk mundem te rri, pa ty jeta me behet hi, pa ty jeta nuk mjafon, se zemra e ime e shkret vetem ty te don !
[/td][/tr]
Dashuria eshte gezimi per tu ber dy ..
Dashuria eshte frika per tu ber tre ..
Dashuria eshte tmerri per te ngelur nje..
Dashuria eshte dobesia fizike...
Dashuria eshte poezia e njerezve..
Dashuria eshte frika per tu ber tre ..
Dashuria eshte tmerri per te ngelur nje..
Dashuria eshte dobesia fizike...
Dashuria eshte poezia e njerezve..
dashuria eshte thike me dy presa sepse sido qe te vije puna do te vrase se sben
Ajo që nuk i thotë asgjë shpirtit, nuk është e denjë që të merreni me të.
jeta eshte e bukur kur dashuron
por kur tradheton
jeten ferr dashuria ta bon
Ajo që nuk i thotë asgjë shpirtit, nuk është e denjë që të merreni me të.
jeta eshte e bukur kur dashuron
por kur tradheton
jeten ferr dashuria ta bon
vajza diten e pare te thote se te dashuron
diten e dyte thote se pa ty sjeton
diten e trete me nje tjeter te tradheton
nje shprehje eshte
dashuro sa te jete jeta por......
mos perfundo kurre si ROMEO AND JULIETA
diten e dyte thote se pa ty sjeton
diten e trete me nje tjeter te tradheton
nje shprehje eshte
dashuro sa te jete jeta por......
mos perfundo kurre si ROMEO AND JULIETA
E shkruajta te dua ne rere, e fshine dallget, e shkruajta ne qiell, e fshine rete, e shkruajta ne zemer, do mbetet perjete.
i ulur buze liqenit te prita une i qete po ti nuk erdhe dhe une u lava vete
mos thuaj kurre te dua se jane ato fjale qe te bejne ta humbasesh.
Nese eshte e bere me dashuri, asgje nuk eshte mekat.
-Mora nje trendafil dhe per te mos e lenduar e vendosa ne zemren time.Tani ta dhuroj ty qe je dashuria ime e pafund.
mos thuaj kurre te dua se jane ato fjale qe te bejne ta humbasesh.
Nese eshte e bere me dashuri, asgje nuk eshte mekat.
-Eshte e veshtire t’u thuash njerezve qe do "Te dua", kur e di qe keto fjale mund te te bejne ta humbesh pergjithmone.
-Do desha te shkrihesha ne trupin tend, si bore ne diell, per te reshkitur embelsisht pergjate shpatullave te tua dhe per t’u zhdukur vetem pasi te te kem peshperitur sa shume te dua.
-Eshte e veshtire t’u thuash njerezve qe do "Te dua", kur e di qe keto fjale mund te te bejne ta humbesh pergjithmone.
-Do desha te shkrihesha ne trupin tend, si bore ne diell, per te reshkitur embelsisht pergjate shpatullave te tua dhe per t’u zhdukur vetem pasi te te kem peshperitur sa shume te dua.
-Nese do te me duhet te zgjidhja mes teje dhe jetes time do te te zgjidhja ty, sepse je ti jeta ime.
-Mos e fshij embelsine tende, sepse te jesh e ndjeshme nuk do te thote te jesh e ’dobet’ por te kesh nje zemer qe rreh me fort se te tjeret.
-Nqs do te jesh i lumtur per nje cast, Rebelohu! Nqs do te jesh i lumtur per gjithe jeten, Fal!
-Mos e fshij embelsine tende, sepse te jesh e ndjeshme nuk do te thote te jesh e ’dobet’ por te kesh nje zemer qe rreh me fort se te tjeret.
-Nese enderron vetem, eshte thjesht nje enderr, nese enderron cift, eshte realitet qe fillon.
-E dua dashurine, sepse eshte lumturi, ndonese te jep ndonjehere trishtim, por prape eshte e bukur, sepse eshte DASHURI.
-Nese enderron vetem, eshte thjesht nje enderr, nese enderron cift, eshte realitet qe fillon.
Jane te embla fjalet e tua por jane me te embla puthjet qe i vodha buzeve te tua!
-Eshte me e lehte te japesh nje puthje se sa ta harrosh ate.
-Nje fjale na liron nga te gjitha peshat dhe dhimbjet e jetes, a fjale eshte DASHURI.
-Ne fund te fundit nuk vlen te shpikesh "te pamunduren"...e lehte per t’u thene, e veshtire per t’u bere...k gje e komplikuar quhet DASHURI!
*S’kam zemer nga sermi,s’kam zemer flori,por kan nje zemer te paster qe te don vetem ty.
*Dashuria te verbon,prandaj nuk me sheh ti dot.
-Eshte me e lehte te japesh nje puthje se sa ta harrosh ate.
-Nje fjale na liron nga te gjitha peshat dhe dhimbjet e jetes, a fjale eshte DASHURI.
-Ne fund te fundit nuk vlen te shpikesh "te pamunduren"...e lehte per t’u thene, e veshtire per t’u bere...k gje e komplikuar quhet DASHURI!
*S’kam zemer nga sermi,s’kam zemer flori,por kan nje zemer te paster qe te don vetem ty.
*Dashuria te verbon,prandaj nuk me sheh ti dot.
*Sikur djalli te falet dhe engjelli te mallkoj,sikur deti te behet i kuq si vena,ateher mund te me dalesh ti nga zemra.
*Nese me don me t’vertet me telefo shpejt,para se t’vij tjetri n’zemren time dhe t’harroj krejt.
*Sikur nji dite te ishte pergjithmon ateher ate dite dua te ndodhem me ty.
*Nese nji top rere ty ne puthje do te kishte dhuruar,une do te kisha dhuru t’gjith Saharen.
*Sikur te isha une ti dhe ti une, ateher do e kuptoje qe te dua shume.
*Nese une do te telefonoja ty sa her qe per ty mendoj,ateher c’do 5 min do hapje tel.
*Nese me don me t’vertet me telefo shpejt,para se t’vij tjetri n’zemren time dhe t’harroj krejt.
*Sikur nji dite te ishte pergjithmon ateher ate dite dua te ndodhem me ty.
*Nese nji top rere ty ne puthje do te kishte dhuruar,une do te kisha dhuru t’gjith Saharen.
*Sikur te isha une ti dhe ti une, ateher do e kuptoje qe te dua shume.
*Nese une do te telefonoja ty sa her qe per ty mendoj,ateher c’do 5 min do hapje tel.
*Nese ti nuk don veten,nuk mund te duash as njerzit rreth teje.
*Nese ti do ishe lot,s’do kisha qar kurr,nga frika mos te te humbas.
*Nese dashuria do ishte krim,ne te dy do ishim persona me ne kerkim.
*A nuk je i lodhur?Se po vrapon ore te tera ne mendjen time.
*Me mir nje dashuri e shkurter me perfundim te mire,se sa nje dashuri pa fund ne jet te veshtir.
*Dashuria esht si zog qe kendon ne zemren e c’do personi.
*Dashuria e vertet nuk njeh keqkuptime.
*Nese ti do ishe lot,s’do kisha qar kurr,nga frika mos te te humbas.
*Nese dashuria do ishte krim,ne te dy do ishim persona me ne kerkim.
*A nuk je i lodhur?Se po vrapon ore te tera ne mendjen time.
*Me mir nje dashuri e shkurter me perfundim te mire,se sa nje dashuri pa fund ne jet te veshtir.
*Dashuria esht si zog qe kendon ne zemren e c’do personi.
*Dashuria e vertet nuk njeh keqkuptime.
*Flutura nuk fluturon dot pa flet,Ariu i bardh s’jeton dot pa akull ne det,une pa ty s’jam i qete.
*Jeton nje hajn ne zemren time,shume i vogel por i
vecant,qeshen,qan,kendon,kercen,nese ndjehesh keq dhe don te qash mund t’vish ta maresh.
*S’ka rruge pa fund,s’ka dete pa thellesi,s’ka gje ta ngushelloj zemren time deri kur t’vish ti.
*Dashuria esht e veshtir,dashuria te vret,vetem me ty ndjehem i qete.
*Jeton nje hajn ne zemren time,shume i vogel por i
vecant,qeshen,qan,kendon,kercen,nese ndjehesh keq dhe don te qash mund t’vish ta maresh.
*S’ka rruge pa fund,s’ka dete pa thellesi,s’ka gje ta ngushelloj zemren time deri kur t’vish ti.
*Dashuria esht e veshtir,dashuria te vret,vetem me ty ndjehem i qete.
Dashuria mund te beje shume, paraja gjithcka
Dashuria neuroze kalimtare qe sherohet me martese
Dashuria e vertete eshte si fantazmat. Te gjithe flasin por vetem
pak e kane pare.
Dashuria eshte e verber, thuhet: e megjithate ajo mund ta dalloje shume mire unazen prej 2 kacidhesh nga ajo e cmueshme
Dashuria eshte ti dhurosh dicka qe nuk e ke dikujt qe nuk e do
Dashuria triumfon mbi gjithcka, pervec mbi varferine dhe dhimbjen
e dhemballes.
Dashuroni, dashuroni, gjera tjerat jane te pavlera.
Dashuria neuroze kalimtare qe sherohet me martese
Dashuria e vertete eshte si fantazmat. Te gjithe flasin por vetem
pak e kane pare.
Dashuria eshte e verber, thuhet: e megjithate ajo mund ta dalloje shume mire unazen prej 2 kacidhesh nga ajo e cmueshme
Dashuria eshte ti dhurosh dicka qe nuk e ke dikujt qe nuk e do
Dashuria triumfon mbi gjithcka, pervec mbi varferine dhe dhimbjen
e dhemballes.
Dashuroni, dashuroni, gjera tjerat jane te pavlera.
Dashuria dhe kollitja nuk mund te fshihen
Dashuria nuk eshte te shikuarit njeri tjetrin; te shikuarit se bashku ne nje drejtim
Puthja eshte: dashuri, besnikeri, miqesi, pasion, adhurim dhe embelesi
Cdo njeri qe dashuron, beson ne gjera te paarritshme
Puthja eshte poezia me e madhe e dashurise
Dashuria eshte poezia e ndjenjave
Te dashurosh domethene ta transmetojsh lumturine tende ne lumturine e
tjetrit.
Ta definosh dashurine eshte e pamundur
Dashuria nuk eshte te shikuarit njeri tjetrin; te shikuarit se bashku ne nje drejtim
Puthja eshte: dashuri, besnikeri, miqesi, pasion, adhurim dhe embelesi
Cdo njeri qe dashuron, beson ne gjera te paarritshme
Puthja eshte poezia me e madhe e dashurise
Dashuria eshte poezia e ndjenjave
Te dashurosh domethene ta transmetojsh lumturine tende ne lumturine e
tjetrit.
Ta definosh dashurine eshte e pamundur
Faqja 6 e 19 • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 19
Similar topics
» Nje fjale,koment,thenie ne gjuhe te huaj...
» Me pak fjale ose me shume fjale
» Thenie per femrat..
» Thenie për femrat
» Thenie Filozofike
» Me pak fjale ose me shume fjale
» Thenie per femrat..
» Thenie për femrat
» Thenie Filozofike
Faqja 6 e 19
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi