KMSH ngushëllon familjet e viktimave të aksidentit
Faqja 1 e 1
KMSH ngushëllon familjet e viktimave të aksidentit
Komuniteti Mysliman i Shqipërisë shpreh ngushëllimet më të ndjera për familjet e viktimave të aksidentit të ndodhur në aksin Fier-Tepelenë mbrëmjen e djeshme, që mori jetën e 9 personave dhe shkaktoi plagosjen e 41 të tjerëve.
Në këto çaste të vështira për familjarët dhe të afërmit, Komuniteti Mysliman merr pjesë në dhimbjen e tyre, duke bashkëndarë pikëllimin që sjell kjo humbje e pazëvendësueshme.
Në këto momente hidhërimi për mbarë shqiptarët, lutemi që Zoti t’i presë me falje e pëlqim viktimat dhe t’u japë forcë familjarëve për përballimin e humbjes. Gjithashtu shpresojmë e lutemi për shërim të shpejtë të personave të plagosur në këtë aksident me pasoja të rënda.
Ngushellime edhe nga ana ime e gjith familjes se tyre edhe shpirti i tyre u prefte ne paqe
edhe sherim te shpejte te gjithve ata qe ndodhen ne spital KLEA LOVE FORUM
Në këto çaste të vështira për familjarët dhe të afërmit, Komuniteti Mysliman merr pjesë në dhimbjen e tyre, duke bashkëndarë pikëllimin që sjell kjo humbje e pazëvendësueshme.
Në këto momente hidhërimi për mbarë shqiptarët, lutemi që Zoti t’i presë me falje e pëlqim viktimat dhe t’u japë forcë familjarëve për përballimin e humbjes. Gjithashtu shpresojmë e lutemi për shërim të shpejtë të personave të plagosur në këtë aksident me pasoja të rënda.
Ngushellime edhe nga ana ime e gjith familjes se tyre edhe shpirti i tyre u prefte ne paqe
edhe sherim te shpejte te gjithve ata qe ndodhen ne spital KLEA LOVE FORUM
Similar topics
» Sejdiu ngushëlloi familjet e viktimave të aksidentit në Austri
» E mbijetuara e aksidentit: Kaluam me jeshile,40km/orë
» Skuadra bie nga kategoria, vogëlushja ngushëllon të atin
» Presidenti Sejdiu ngushëllon presidentin Sarkozy dhe autoritetet e Kilit
» I mbijeton aksidentit, nuk i kujtohet e fejuara
» E mbijetuara e aksidentit: Kaluam me jeshile,40km/orë
» Skuadra bie nga kategoria, vogëlushja ngushëllon të atin
» Presidenti Sejdiu ngushëllon presidentin Sarkozy dhe autoritetet e Kilit
» I mbijeton aksidentit, nuk i kujtohet e fejuara
Faqja 1 e 1