Dhoma e Fallxhorit..
+24
Єямєℓiиdå
Medina
Arabela
Space
Docteur
Durrsaku
EpiKada
Eliana
Ajo goca
Prada
tironse
Katniss
Emona
Yulia
eva-tr
T_o_n_i
Anila
enis
bobi 10
Yll Qielli
Selda
dajti modh
Darius
WebMaster
28 posters
Faqja 1 e 9
Faqja 1 e 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Dhoma e Fallxhorit..
Pa ho njehere kush don me pa filxhonin drejtohuni Dajtit hahaha Falgjor me te mire ska mo hahahaha :fallxhoreee: :fallxhoreee: :fallxhoreee: :fallxhoreee: :fallxhoreee: :fallxhoreee: :fallxhoreee: :fallxhoreee: :fallxhoreee: :fallxhoreee: :fallxhoreee: qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh
Edituar për herë të fundit nga Klea@Love në Wed 20 Apr 2011 - 9:41, edituar 2 herë gjithsej
Re: Dhoma e Fallxhorit..
po pres un
Darius- V.I.P Anëtarë
- Postime : 11502
Gjinia :
Anëtarësuar : 25/08/2010
mos myll syte ti po bjer dy kafe se dua ne una ..ene shiko bo ca leke te vogla euro se sdel fati te ngel ke kryqyzimi si asaj emmanuelites pastaj qesh qesh qesh qeshRomeo shkruajti:po pres un
dajti modh- V.I.P Anëtarë
- Postime : 17309
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/01/2010
[You must be registered and logged in to see this image.]
hahahahahahaahaha ta kthej permbys ore hahaha
e kam xan une rradhen perpara jush dajt djali mos i ha fjalet erdhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Selda- I/e Përjashtuar
- Postime : 6587
Gjinia :
Anëtarësuar : 05/03/2011
Mosha : 39
kujt eshte ky mi i joti eeeeeeeeeeee qesh qesh qesh shife ke cepi ke nxjerr shume pare sot :lol!: :lol!: .. neser do kesh i dite te ngarkume me pune Men Men i paske bo mamit i dhurate ..mka dale per zotin :shumvap: :shumvap:Klea@Love shkruajti:[You must be registered and logged in to see this image.]
Gjinia :
Hahahahahaha sa eshte rradha ore po sa lek e ke pazarin amon me qafsh mu hahaha
shife mi si ka ra pika anash te morin neper goje .. qe i zonte goja lesh i zonte qesh qesh qesh qesh i ka shku atje ku smban mo e shef si te ka piku qesh qesh qeshKlea@Love shkruajti:[You must be registered and logged in to see this image.]
Gjinia :
Hahahahahahaha per dhuraten po e vertet po ndonje princ si sme gjete ore hahahaha
po ta shtyp i here per princin .. 432965 432965 eshte njoni qe vjen lart e poshte .. qesh qesh qefi ja ka po s..a sja ma qesh qesh qesh yllo do kalosh i gripe .. qesh qesh nigjo mu mbulou noten kur te flesh qesh qesh se ftofesh qesh qesh tani meno i gjo ene hudh 10 euro se sdel pa pagu lek qesh qesh qesh ene ta them una masanej ate qe ke menu si do dali 432965Klea@Love shkruajti:Hahahahahahaha per dhuraten po e vertet po ndonje princ si sme gjete ore hahahaha
Gjinia :
Hahahahaha i ke hallall [You must be registered and logged in to see this image.]
Hahahahaha i ke hallall [You must be registered and logged in to see this image.]
romeo , filxhoni jote lal qenke krej i kuq .. qesh qesh qesh o ke ra mrena .. celebrate005 o ke me ra shpejt fort .. 724516 724516 ate qe e mendo ne koke e ke para syve .. eshte pak me e gjate se ty hopphopp tashi po deshe te dali me emer kush eshte .. duhen 20 euro se sma tregon se kush po spa leket fati qesh qeshRomeo shkruajti:po pres un
Gjinia :
qyqa none u hap per zotin qesh qesh qesh qesh me keto qe ke sjelle ti po ja shofim ene seldes i here ...filxhonin qesh qesh qesh qeshKlea@Love shkruajti:[You must be registered and logged in to see this image.]
Gjinia :
Ma shih edhe nje here se ke gabuar te me shikosh me njerin sy hahahahahaahaha [You must be registered and logged in to see this image.]
Ma shih edhe nje here se ke gabuar te me shikosh me njerin sy hahahahahaahaha [You must be registered and logged in to see this image.]
000000000 ...Selda shkruajti:e kam xan une rradhen perpara jush dajt djali mos i ha fjalet erdhaaaaaaaaa
selda kete ke pire ti yllo qesh qesh e paske pi shume ske lone gjo mrena qesh qesh qesh po hajt po e shofim ... qesh qesh qesh nje e keqe te ka kalu ,,, kete pranvere do gjesh veten perseri .. ketej nga puna del mrekulli .. ene shnetin marshalla mire dukesh .. qesh qesh qesh e ke pire shume yllo ca me i pa mo trendafila
Gjinia :
dajti modh shkruajti:000000000 ...Selda shkruajti:e kam xan une rradhen perpara jush dajt djali mos i ha fjalet erdhaaaaaaaaa
selda kete ke pire ti yllo qesh qesh e paske pi shume ske lone gjo mrena qesh qesh qesh po hajt po e shofim ... qesh qesh qesh nje e keqe te ka kalu ,,, kete pranvere do gjesh veten perseri .. ketej nga puna del mrekulli .. ene shnetin marshalla mire dukesh .. qesh qesh qesh e ke pire shume yllo ca me i pa mo trendafila
jo je tum rrejt se romeos ja gjet te dashuren une jam ajo mor dhe jam ma e gjate qesh po ti si nuk ma gjete gja mu nuk te jap lek per zotin jeeeeeeeeeeeeeeeee po ca dreqin me ba hasjt me shiko filxhan tjeter u ba puna kafeeeeeeeeeeee qesh qesh
Selda- I/e Përjashtuar
Gjinia :
me keto qe ke sjelle ti yllo e gjen prej florini princin qesh qesh qesh tytepuuth tytepuuth tytepuuth neser do prezantohesh me njonin folim ne darke qesh qeshKlea@Love shkruajti:[You must be registered and logged in to see this image.]
Gjinia :
pi i tjeter se e di si qenka hona sonte tamon per kete pune qesh qesh qesh qeshSelda shkruajti:dajti modh shkruajti:000000000 ...Selda shkruajti:e kam xan une rradhen perpara jush dajt djali mos i ha fjalet erdhaaaaaaaaa
jo je tum rrejt se romeos ja gjet te dashuren une jam ajo mor dhe jam ma e gjate qesh po ti si nuk ma gjete gja mu nuk te jap lek per zotin jeeeeeeeeeeeeeeeee po ca dreqin me ba hasjt me shiko filxhan tjeter u ba puna kafeeeeeeeeeeee qesh qesh
Gjinia :
e piva ate kafe dajt djali s emu ba barku kafe ca me ba hajt shiko filxhanin tash se asht ba celebrate005
Selda- I/e Përjashtuar
Gjinia :
klea nje 5 euroshe me doli fallco qesh qesh mi ke borxh 5 euro celebrate005
Gjinia :
qe kafja dajt djali po pres 775654
Selda- I/e Përjashtuar
Gjinia :
............ celebrate005 celebrate005 celebrate005 te ka dale yll fare qesh qesh ke ra mrena thote 00027003 00027003 ,, ke gjet romeon tend :fallxhoreee: :fallxhoreee: po eshte pak me grip tani :823479: .. mos u merzit se do i kaloje aq shume e ke bo per vete sa nota e pare sonte qe sna thote naten e mire kalamoja :bandarock: :bandarock: :bandarock: eshte cun i mire mos ju ndaj :furiosi18: :furiosi18: 589968 ka gjakun e omel se sjell keshtu 000000 000000 000000 :00bY053IohF: tashi me jep i birre se mu tha fyti :560192:Selda shkruajti:qe kafja dajt djali po pres 775654
Gjinia :
Dajto ta ka lypur njona po sja ke dhon i ke thon prit i here se eshte nje lulee tjeter kur te iki ajo eshte tjeter edhe te hap ty pastaj ne msn hahaha hahahahaahahaah qesh
:429293: :429293: :429293: :429293: :429293: :429293: :429293: :429293: :429293: :429293: ty te lumte goja dajt djali per fjalet e tua sa per lekt ti jep romeo neser qesh
Selda- I/e Përjashtuar
Gjinia :
.. po eri po e pashe cme dha me fitu nje coke mas qafe .. qesh qesh po hajt mo si ve re te dashurumit hapi rrugen qesh qeshSelda shkruajti: :429293: :429293: :429293: :429293: :429293: :429293: :429293: :429293: :429293: :429293: ty te lumte goja dajt djali per fjalet e tua sa per lekt ti jep romeo neser qesh
Gjinia :
qesh qesh qesh dhe une jam shkri krejt sonte tu qesh me dajt djalin per zotin ju mun gonte nje shkodrane ktu me ju cu qefin sa erdha une fillun fallxhoret se sju kam thane une qe shoh letrat qesh qesh qesh
Selda- I/e Përjashtuar
Gjinia :
qesh qesh qesh do mi shofesh i here mua letrat apo neser mroma se je lodh sonte celebrate005
Gjinia :
dajti modh shkruajti: qesh qesh qesh do mi shofesh i here mua letrat apo neser mroma se je lodh sonte celebrate005
neser dajt djali por a din ca me ba maj ketrat nen kry qe ti shikoj ma mire qesh qesh qesh
Selda- I/e Përjashtuar
Gjinia :
[You must be registered and logged in to see this image.] ore po sa ika une filluat te shikoni filxhan ju e sme that mua sa te ligj qe jini Dajt shpejt ktheja filxhanin EMMES se pare skam une e tham njeher dhe te ka pagu Klea sa per te pa filxhanin e gjith forumit [You must be registered and logged in to see this image.]
Yll Qielli- I/e Regjistruar
- Postime : 3964
Gjinia :
Anëtarësuar : 11/02/2011
[You must be registered and logged in to see this image.]Dajt krujta gjith xhepat vetem kete gjeta me skam [You must be registered and logged in to see this image.]
Yll Qielli- I/e Regjistruar
- Postime : 3964
Gjinia :
Anëtarësuar : 11/02/2011
Dajto
pa ta ktheje boboj njehere filxhanin [You must be registered and logged in to see this image.]
pa ta ktheje boboj njehere filxhanin [You must be registered and logged in to see this image.]
bobi 10- WebMaster
- Postime : 12756
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/09/2010
qesh Ku je ore amon se jom rrezuar sot hahaha me ke pa filxhonin ti mua ore mbreme sot me doli keq hahahaha
..emanuelita shkruajti:[You must be registered and logged in to see this image.] ore po sa ika une filluat te shikoni filxhan ju e sme that mua sa te ligj qe jini Dajt shpejt ktheja filxhanin EMMES se pare skam une e tham njeher dhe te ka pagu Klea sa per te pa filxhanin e gjith forumit [You must be registered and logged in to see this image.]
wwwwuuueee wwwuueee wwwuuuue si tew pasaka dale tytepuuth tytepuuth shife germa pare ka dale f .. fat i modh po te pret tytepuuth qesh qesh e dyta eshte a .. qe do te thote ape deren celebrate005 celebrate005 tjetra eshte i ose 1 njesh qesh dhe e fundit qe e vulos eshte germa B =burri do jete burri duke buzeqeshur ty qesh qesh qesh ... ska mo kaq ke pagu 5 cent .. 432965 mthuj kur e merr rrogen celebrate005 celebrate005 celebrate005
Gjinia :
me kete kaq del .. ej kur e merr rrogen ti mi qesh qesh qesh qeshemanuelita shkruajti:[You must be registered and logged in to see this image.]Dajt krujta gjith xhepat vetem kete gjeta me skam [You must be registered and logged in to see this image.]
Gjinia :
sa leke eshte nje e pame ketu?????????? qesh qesh qesh
se kom hy ene me kemben e mbare......
se kom hy ene me kemben e mbare......
enis- I/e Regjistruar
- Postime : 423
Gjinia :
Anëtarësuar : 07/03/2011
Mosha : 41
Faqja 1 e 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Dhoma e bebit
» Dhoma gjumi
» Nënë Tereza” bën gati dhoma për grevistët
» Dhoma më e shtrenjt e hotelit në Botë (FOTO)
» Dhoma e Tregtisë pranon krizën ekonomike
» Dhoma gjumi
» Nënë Tereza” bën gati dhoma për grevistët
» Dhoma më e shtrenjt e hotelit në Botë (FOTO)
» Dhoma e Tregtisë pranon krizën ekonomike
Faqja 1 e 9
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi