Dhoma e Fallxhorit..
+24
Єямєℓiиdå
Medina
Arabela
Space
Docteur
Durrsaku
EpiKada
Eliana
Ajo goca
Prada
tironse
Katniss
Emona
Yulia
eva-tr
T_o_n_i
Anila
enis
bobi 10
Yll Qielli
Selda
dajti modh
Darius
WebMaster
28 posters
Faqja 3 e 9
Faqja 3 e 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Dhoma e Fallxhorit..
First topic message reminder :
Pa ho njehere kush don me pa filxhonin drejtohuni Dajtit hahaha Falgjor me te mire ska mo hahahaha :fallxhoreee: :fallxhoreee: :fallxhoreee: :fallxhoreee: :fallxhoreee: :fallxhoreee: :fallxhoreee: :fallxhoreee: :fallxhoreee: :fallxhoreee: :fallxhoreee: qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh
Pa ho njehere kush don me pa filxhonin drejtohuni Dajtit hahaha Falgjor me te mire ska mo hahahaha :fallxhoreee: :fallxhoreee: :fallxhoreee: :fallxhoreee: :fallxhoreee: :fallxhoreee: :fallxhoreee: :fallxhoreee: :fallxhoreee: :fallxhoreee: :fallxhoreee: qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh
Edituar për herë të fundit nga Klea@Love në Wed 20 Apr 2011 - 9:41, edituar 2 herë gjithsej
Re: Dhoma e Fallxhorit..
Hahahahaha amon ore se spo e gjej mo jom pergjumesh e lodhur plasa vetem se edhe 5 minuta edhe do ja fus gjumit sonte yllo se plasa
uaaaaaaaaaaaa me ke kopjuar zanatin o i poshter ahahahhaha
Yulia- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : itali
Postime : 519
Gjinia :
Anëtarësuar : 10/08/2010
Hobi : te fle gjume :)
qesh qesh qesh qesh sa mire qe erdhe na sill nja tre kafe se po shofim i here sonte 432965 432965 432965Yulia shkruajti:uaaaaaaaaaaaa me ke kopjuar zanatin o i poshter ahahahhaha
dajti modh- V.I.P Anëtarë
- Postime : 17309
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/01/2010
[You must be registered and logged in to see this link.] pa he nje here! ahahahah
Yulia- I/e Regjistruar
Gjinia :
pu pu pu si te ka dale qesh qesh qesh ,,Yulia shkruajti:[You must be registered and logged in to see this link.] pa he nje here! ahahahah
111111 kete per ballabanin tytepuuth nga puna te dilka rehat ,, ajo Dpaska gjet i taljon qesh qesh e ke te sigurte qe eshte filxhoni jote se me dilkan fjalet e asaj mua qesh qesh qesh qesh
Gjinia :
ahahahhaha shih shih njona! taljon eeeeeeeeeeeee s'mbahet me! qesh qesh
e imja eshte re... po une se kam taljon! shife mire! qesh qesh
Yulia- I/e Regjistruar
Gjinia :
ok ok .. ej ke me gjet shtepi thote shume shpejt celebrate005 celebrate005 celebrate005 ene liro shtrengo se ndryshe nuk i dilet 432965 432965 .. te mendon sidomos naten shume qesh qesh qesh ..ta shtyp i here ke funi eri qesh qesh qesh :fallxhoreee:Yulia shkruajti:ahahahhaha shih shih njona! taljon eeeeeeeeeeeee s'mbahet me! qesh qesh
Gjinia :
eh i shkreti, ska faj! naten me mendon se diten fle gjume! ahahha
ajo liro shtrengo i ke rene pikes ahahahhah ahahhaha
shtype ihere shtype se mos del noi gje e bukur! qesh qesh qesh
Yulia- I/e Regjistruar
Gjinia :
dajt djali kesaj ja pe mire filxhanin mor dreq po mu pse me rrejte qesh qesh
Selda- I/e Përjashtuar
- Postime : 6587
Gjinia :
Anëtarësuar : 05/03/2011
Mosha : 39
bjer euro se sdel me gjo pa lek qesh qeshYulia shkruajti:eh i shkreti, ska faj! naten me mendon se diten fle gjume! ahahha
Gjinia :
dhe per shoqerine kerkon leke? mashtrus dreqi qesh
Yulia- I/e Regjistruar
Gjinia :
ne te dy jemi te djeg eri .. kjo e ka ballabanin e vet .. qesh qesh qeshSelda shkruajti:dajt djali kesaj ja pe mire filxhanin mor dreq po mu pse me rrejte qesh qesh
Gjinia :
sdel fati mi se sdu leke qesh qesh qesh eshte blloku ke dysheku 432965Yulia shkruajti:dhe per shoqerine kerkon leke? mashtrus dreqi qesh
Gjinia :
dajti modh shkruajti:ne te dy jemi te djeg eri .. kjo e ka ballabanin e vet .. qesh qesh qeshSelda shkruajti:dajt djali kesaj ja pe mire filxhanin mor dreq po mu pse me rrejte qesh qesh
pse jena percllu zdona me u ba zhari krejt po gjejme dhe ne dike tjeter pranej shikoj dhe une filxhan os noshta ma gjen kur do gjej tjetrin qesh qesh
Selda- I/e Përjashtuar
Gjinia :
ja, dy te perveluarit ahahahha
hej si eshte nje barsalet! i mbante njeri leket poshte jastikut! dhe filloj te thoshte... me dhemb koka me dhemb koka, vdiqa! i thane hiqi leket poshte kokes dhe veri te kembet kshu sdo te dhembi me koka! qesh
dhe ti me kete dyshekun kshu ma bere mua qesh
hej si eshte nje barsalet! i mbante njeri leket poshte jastikut! dhe filloj te thoshte... me dhemb koka me dhemb koka, vdiqa! i thane hiqi leket poshte kokes dhe veri te kembet kshu sdo te dhembi me koka! qesh
dhe ti me kete dyshekun kshu ma bere mua qesh
Yulia- I/e Regjistruar
Gjinia :
yulia ,,pa ma shif i here mua se qenka nota sonte tamon per kete pune .. ja e piva une ktheje ti tani :54454: :10578: per lek mos caj koke se kam kap llotarin una :money: :money: :money: :money:
Gjinia :
po re! ja ta leme te thahet pak se s'lexoheet mire pastaj 724516
qe thu ti qe sna the asnje gje... ketu shoh nje var e vingo te shpia jote... hyn e dil njerez, po ti nuk leviz nga shpia, vetem i pret! 00027003
pastaj je shume melankonik... te duhet noi shkodrane mbase te ta heqi cik merzine... si te ka thene dhe mami! qesh qesh qesh
qe thu ti qe sna the asnje gje... ketu shoh nje var e vingo te shpia jote... hyn e dil njerez, po ti nuk leviz nga shpia, vetem i pret! 00027003
pastaj je shume melankonik... te duhet noi shkodrane mbase te ta heqi cik merzine... si te ka thene dhe mami! qesh qesh qesh
Yulia- I/e Regjistruar
Gjinia :
qesh qesh ulu me poshte qesh :money: :money:
Gjinia :
jaht se po nij dhe une filxhanin e dajt djalit Yulia manej a po ma shef dhe mu filxhanin ? gati e kam e kam pi dhe kthy qesh
Selda- I/e Përjashtuar
Gjinia :
me poshte sme lejohet qesh qesh
mgjth shoh nje si gjarper, po i kuq! eshte haber i mire... nje njeri te mendon shume... sidomos kur eshte vetem ne krevat qesh qesh qesh
mgjth shoh nje si gjarper, po i kuq! eshte haber i mire... nje njeri te mendon shume... sidomos kur eshte vetem ne krevat qesh qesh qesh
Yulia- I/e Regjistruar
Gjinia :
Selda shkruajti:jaht se po nij dhe une filxhanin e dajt djalit Yulia manej a po ma shef dhe mu filxhanin ? gati e kam e kam pi dhe kthy qesh
po po i mar zanatin Dajtit me duket! eshte ai qe duhet ti shofi!
po une ta lexoj dhe ty se sbertet Dajti! 00027003
qe thu ti... eshte njeri qe te eshte bere si kuceder dhe te rri te koka! ti merzitesh... po pastaj icik me poshte... del qe do njohesh nje person tjeter... dhe sikur do ringjallesh... sec eshte nje cun qe i fillon emri me "D" qesh qesh qesh qesh
Yulia- I/e Regjistruar
Gjinia :
.... 724516 724516 724516 sa mire qe erdhe sonte tytepuuth tytepuuth tytepuuth shifja ene kesaj seldes i here celebrate005 celebrate005 celebrate005 filxhonin 432965Yulia shkruajti:me poshte sme lejohet qesh qesh
Gjinia :
Yulia shkruajti:Selda shkruajti:jaht se po nij dhe une filxhanin e dajt djalit Yulia manej a po ma shef dhe mu filxhanin ? gati e kam e kam pi dhe kthy qesh
po po i mar zanatin Dajtit me duket! eshte ai qe duhet ti shofi!
po une ta lexoj dhe ty se sbertet Dajti! 00027003
qe thu ti... eshte njeri qe te eshte bere si kuceder dhe te rri te koka! ti merzitesh... po pastaj icik me poshte... del qe do njohesh nje person tjeter... dhe sikur do ringjallesh... sec eshte nje cun qe i fillon emri me "D" qesh qesh qesh qesh
qesh qesh qesh qesh o ti ca me te thane jarabil me ke shkri krejt me kyt qe me the bash i ke rane ne te mi gjete ata qe desha vec pak tek emni gabove por ska gja gjana qe rregullohen qesh qesh qesh qesh
Selda- I/e Përjashtuar
Gjinia :
doja te te hidhja ne krahet e dikujt po sme heci ahahaha bej pak shaka Selda
Yulia- I/e Regjistruar
Gjinia :
Yulia shkruajti:doja te te hidhja ne krahet e dikujt po sme heci ahahaha bej pak shaka Selda
fjala e mire Yulia te tjerat vine vete naqe qesh
Selda- I/e Përjashtuar
Gjinia :
tju sjell nga nje omelsine i here se ngelem vetem te tre sonte torta torta torta
Gjinia :
flm, per te mira dhe me nje nuse ishalla, si te doje zemra ty! ooooooo
naten lal, naten Selda se vajti vone
Yulia- I/e Regjistruar
Gjinia :
naten yllo dhe shtrengo ballabanin celebrate005 celebrate005 boji te fala nga une 432965Yulia shkruajti:flm, per te mira dhe me nje nuse ishalla, si te doje zemra ty! ooooooo
Gjinia :
ahahahhahaha, ore po ballabanin po se shtrengova une kush do e shtrengoj ahahahah
te fala pac 432965
te fala pac 432965
Yulia- I/e Regjistruar
Gjinia :
qesh qesh qesh qesh Po kush ma sheh hahaha filxhonin ori sheshe paskan kapur zanotin keta hahaha 432965 qesh
Klea@Love shkruajti: qesh qesh qesh qesh Po kush ma sheh hahaha filxhonin ori sheshe paskan kapur zanotin keta hahaha 432965 qesh
erdha une me te pa filxhanin po ti paskre hik e jena ba tre tash fallxhore huoe qe ike mrame shpejt se hyni Yulia e kena majte barkun me dore prej te fortave te saj asht dreq per zotin qesh qesh qesh 432965
Selda- I/e Përjashtuar
Gjinia :
plasen filxhanat ketu...po askush spo na e lexon ne popullit merzitje shume
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 18036
Gjinia :
Anëtarësuar : 30/05/2009
T_o_n_i shkruajti:plasen filxhanat ketu...po askush spo na e lexon ne popullit merzitje shume
me rradhe toni ska pa rradhe dhe me lekt ne dore qesh
Selda- I/e Përjashtuar
Gjinia :
Selda shkruajti:T_o_n_i shkruajti:plasen filxhanat ketu...po askush spo na e lexon ne popullit merzitje shume
me rradhe toni ska pa rradhe dhe me lekt ne dore qesh
pranon me karte banke apo jo
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 18036
Gjinia :
Anëtarësuar : 30/05/2009
lene dajtin naqe se ka pune dhe mu asht tu me rrejte per filxhanin qesh
Selda- I/e Përjashtuar
Gjinia :
... qesh qesh qesh qesh .Kle@Love shkruajti:Dajto ma shikon pak filxhonin amon se mka ecur keq keto dite hahaha
qyqa none filxhoni jote .... celebrate005 celebrate005 celebrate005 paske kalu nje darke fantastike ne nje pub .... qesh qesh qesh koka ka fillu me te dhimb mba asaj darke .. qesh qesh qesh dikush te ka kerku ......msn........ 432965 432965 432965 432965 432965 ...tani sec pret nje pergjigje nga ti trendafila trendafila trendafila prit ta shtyp i here ke pergjigja qesh qesh qesh qesh po hudh ca leke per ty se nuk dilka fati :money: :money: :money: ... :tel: :tel:
Gjinia :
filxhoni per dite vere .....e ku ka me mire..... :money: :money: :money: :money: :money: hap gojen sa do qesh qesh
enis- I/e Regjistruar
- Postime : 423
Gjinia :
Anëtarësuar : 07/03/2011
Mosha : 41
Em Kush Ma shkon Mua Filgjanin?
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
.. qesh qesh qesh qesh pa lek ti se ke halle ..ku e ke filxhoni se spo e gjej ku e ke lone ti 432965enis shkruajti:filxhoni per dite vere .....e ku ka me mire..... :money: :money: :money: :money: :money: hap gojen sa do qesh qesh
Gjinia :
Faqja 3 e 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Dhoma e bebit
» Dhoma gjumi
» Nënë Tereza” bën gati dhoma për grevistët
» Dhoma më e shtrenjt e hotelit në Botë (FOTO)
» Dhoma e Tregtisë pranon krizën ekonomike
» Dhoma gjumi
» Nënë Tereza” bën gati dhoma për grevistët
» Dhoma më e shtrenjt e hotelit në Botë (FOTO)
» Dhoma e Tregtisë pranon krizën ekonomike
Faqja 3 e 9
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi