Dhoma e Fallxhorit..
+24
Єямєℓiиdå
Medina
Arabela
Space
Docteur
Durrsaku
EpiKada
Eliana
Ajo goca
Prada
tironse
Katniss
Emona
Yulia
eva-tr
T_o_n_i
Anila
enis
bobi 10
Yll Qielli
Selda
dajti modh
Darius
WebMaster
28 posters
Faqja 2 e 9
Faqja 2 e 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Dhoma e Fallxhorit..
First topic message reminder :
Pa ho njehere kush don me pa filxhonin drejtohuni Dajtit hahaha Falgjor me te mire ska mo hahahaha :fallxhoreee: :fallxhoreee: :fallxhoreee: :fallxhoreee: :fallxhoreee: :fallxhoreee: :fallxhoreee: :fallxhoreee: :fallxhoreee: :fallxhoreee: :fallxhoreee: qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh
Pa ho njehere kush don me pa filxhonin drejtohuni Dajtit hahaha Falgjor me te mire ska mo hahahaha :fallxhoreee: :fallxhoreee: :fallxhoreee: :fallxhoreee: :fallxhoreee: :fallxhoreee: :fallxhoreee: :fallxhoreee: :fallxhoreee: :fallxhoreee: :fallxhoreee: qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh
Edituar për herë të fundit nga Klea@Love në Wed 20 Apr 2011 - 9:41, edituar 2 herë gjithsej
Re: Dhoma e Fallxhorit..
qesh qesh qesh bobo ene ti ere celebrate005 celebrate005 celebrate005 qesh qesh qesh kur te vish e shofim qesh qesh qesh ta shof fre ty lol ooooooobobi 10 shkruajti:Dajto
pa ta ktheje boboj njehere filxhanin [You must be registered and logged in to see this image.]
dajti modh- V.I.P Anëtarë
- Postime : 17309
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/01/2010
qesh qesh qesh ca po shifje qe u rrezove per laraska qesh qesh qesh ku te fluturon mendja qesh qesh qesh ato qe pret ti jane ne toke .. nuk jane ne qiell qesh qesh qesh akoma beson ke llampa aladinit eri 432965 432965Klea@Love shkruajti: qesh Ku je ore amon se jom rrezuar sot hahaha me ke pa filxhonin ti mua ore mbreme sot me doli keq hahahaha
Gjinia :
..enis shkruajti:sa leke eshte nje e pame ketu?????????? qesh qesh qesh
se kom hy ene me kemben e mbare......
qesh qesh qesh qesh meqe je e re po ta shof pa leke qesh qesh qesh mbylle deren mos na shofi njeri kur ta shof une ty qesh qesh qesh.
filxhonin auguri
Gjinia :
dajto jo e re po i ri........... qesh qesh
enis- I/e Regjistruar
- Postime : 423
Gjinia :
Anëtarësuar : 07/03/2011
Mosha : 41
mu duke isoj eri 432965 432965 qesh qeshenis shkruajti:dajto jo e re po i ri........... qesh qesh
Gjinia :
kush na eshte fallgjori ne kete dhome
dua te di dicka.............?
Anila- Princeshë
- Vendbanimi : Ku ka dashuri
Postime : 1643
Gjinia :
Anëtarësuar : 24/10/2010
Mosha : 35
Hobi : sporti
varet ca do me dite .. qesh qesh qesh selda shef me letra qesh qesh una ke filxhoni qesh qesh qesh po duhet te pish kafen ene te bosh ca lek ose euro te vogla .. qesh edhe dollare ska problem celebrate005Anila shkruajti:kush na eshte fallgjori ne kete dhome
Gjinia :
ai filxhoni ime humbi me duhet......ha ha ha
enis- I/e Regjistruar
Gjinia :
lere se mu kujtua filxhoni ime dhe e mbusha me lote tani merzitje shume merzitje shume merzitje shume merzitje shume merzitje shume merzitje nuk shof filxhona sonte merzitje shumeenis shkruajti:ai filxhoni ime humbi me duhet......
Gjinia :
ta kthej edhe une ... por do me thuash lajme te mira se ndryshe shpulla shpulla
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 18036
Gjinia :
Anëtarësuar : 30/05/2009
sa fat te keq paskam pas............. qesh qesh qesh
po car me te bo ty qe te te ngushellojme........qe te mos merzitesh... qesh qesh ...................
pime nga nje got : :999999: :999999: ......
po car me te bo ty qe te te ngushellojme........qe te mos merzitesh... qesh qesh ...................
pime nga nje got : :999999: :999999: ......
enis- I/e Regjistruar
Gjinia :
me mua e kishe...
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
jo re jo me fallxhorin se nuk e shef qe ka heq dore nga profesioni ...... qesh qesh
enis- I/e Regjistruar
Gjinia :
sna dole gje edhe ti qesh qesh
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
erdha dhe une ca bahet ktej nga lagja ? dajt djali po na shef naj filxhan sonte apo jo ? se une letrat sdi me ja pa vedit qesh
Selda- I/e Përjashtuar
- Postime : 6587
Gjinia :
Anëtarësuar : 05/03/2011
Mosha : 39
ahh doli piramid edhe ky me duket 00027003
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Dajt hajd shife filxhanin prap se ti kam dergu leket te shpia ime i ke pa i hoqa te gjitha ckisha ne bang per te pa filxhanin ti jasht radhe file se sa jan ber ketu i bie ta shohesh per nje jav [You must be registered and logged in to see this image.]
Yll Qielli- I/e Regjistruar
- Postime : 3964
Gjinia :
Anëtarësuar : 11/02/2011
dajt filxhanin bre burri i dheut se jam neser per rruge e dua te shoh a do vete gjan ne atdhe [You must be registered and logged in to see this image.]
Gjinia :
nuk del ere falli sonte se fillova me pare qepar por mu mbush filxhoni me lot merzitje shume merzitje shume merzitje shume neser mroma do ja u shof pa leke te gjithve 432965 432965
Gjinia :
naj ishte kafja me krip bre shejtan se kishe lot ti [You must be registered and logged in to see this image.]
Gjinia :
.. qesh qesh qesh qesh qesh se di mbase ka qene me piperemanuelita shkruajti:naj ishte kafja me krip bre shejtan se kishe lot ti [You must be registered and logged in to see this image.]
Gjinia :
hej o dajto a do me shofesh ene mu filxhan re shif i cike a do gjej burre apo do gelem beqare qesh qesh
eva-tr- I/e Regjistruar
- Postime : 27
Gjinia :
Anëtarësuar : 08/03/2011
Mosha : 35
hajt pra pini kafe se doli hena ketej 432965
Gjinia :
.. eva sa ta kapa me dore kete filxhonin tend u bone princeshe yllo qesh qesh qesh . tani ai qeni komshiut ska me qa me noten se ka gjet ashtu qesh qesh qesh hallet i ke maru i paske dhone drejtim celebrate005 celebrate005 celebrate005 ..kujdes sonte mbylle deren mire se vjen ...................... ihiuuueva-tr shkruajti:hej o dajto a do me shofesh ene mu filxhan re shif i cike a do gjej burre apo do gelem beqare qesh qesh
Gjinia :
klea jam tu prit rradhen qysh mrame per me pa filxhan ku zotin asht ky dajt me vizin e ka mylle gojen ? qesh
Selda- I/e Përjashtuar
Gjinia :
po eri ulu ta shofim i here qesh qesh qesh celebrate005 celebrate005Klea@Love shkruajti:Dajto he ore do ma shikosh apo jo hahahahaha hahaha
Gjinia :
dajti modh shkruajti:po eri ulu ta shofim i here qesh qesh qesh celebrate005 celebrate005Klea@Love shkruajti:Dajto he ore do ma shikosh apo jo hahahahaha hahaha
uneeeeeeeeeeeeeeeeeeee eparaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kam rradhen 775654 gati dhe filxhani
Selda- I/e Përjashtuar
Gjinia :
.... tytepuuth .. :jastikuuu: nuk te paska zone gjumi mrome :jastikuuu: :jastikuuu: ..Selda shkruajti:dajti modh shkruajti:po eri ulu ta shofim i here qesh qesh qesh celebrate005 celebrate005Klea@Love shkruajti:Dajto he ore do ma shikosh apo jo hahahahaha hahaha
uneeeeeeeeeeeeeeeeeeee eparaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kam rradhen 775654 gati dhe filxhani
ku je i dashuri mendon per ty Te kam xhan Te kam xhan .
:siurdho: :siurdho: e ke bo per vete se te rrin gatitu .. ta ka pru nje mesazh sonte Leter Leter lepurushi .
nuk guxo me te thone nje llafe .. se te pret me kete ne dore :594309: :594309: :594309: ..
nga xhepi ca pare do nxjerresh :money: :money: ke bo ne mend me shku me pushime si duket :money: :money: :money:
Gjinia :
per mu jane kto dajt djali ? se po te jen me ke rrejt qesh se i dashuri me la e me tha ik tash as mesazh asgja skeke ne qejf sonte spaske sy me filxhan qesh qesh
Selda- I/e Përjashtuar
Gjinia :
e paskam bo lomsh paskam pa ate te kleas qesh qesh qesh
Gjinia :
te thashe une mor burre mos na i ngatrro se kena probleme por ti smerr vesh ku e ke menjen dajt djali sone ? qesh
Selda- I/e Përjashtuar
Gjinia :
ke gazeta qesh qesh qeshSelda shkruajti:te thashe une mor burre mos na i ngatrro se kena probleme por ti smerr vesh ku e ke menjen dajt djali sone ? qesh
Gjinia :
ate eri ..filxhonin qesh qesh qesh ej yllo prit se ta shtypa ke funi .. qesh qesh qesh te shtunen do keshe sukses luletyyyyy luletyyyyyKlea@Love shkruajti: qesh qesh Ah ty jarebi hahaha cfar me pe mua ore
Gjinia :
ku ore ne krevat apo ku hahahahahahahaaha 432965 se ate e kom une hahaha po thashe gjekundi tjeter hahaha
qesh qesh te paska humb pini sonte me duket 432965
Gjinia :
Faqja 2 e 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Dhoma e bebit
» Dhoma gjumi
» Nënë Tereza” bën gati dhoma për grevistët
» Dhoma më e shtrenjt e hotelit në Botë (FOTO)
» Dhoma e Tregtisë pranon krizën ekonomike
» Dhoma gjumi
» Nënë Tereza” bën gati dhoma për grevistët
» Dhoma më e shtrenjt e hotelit në Botë (FOTO)
» Dhoma e Tregtisë pranon krizën ekonomike
Faqja 2 e 9
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi