Me shume luftoni, per te patur nje ndergjegje te paster apo per te krijuar nje opinion te mire ne syte e te tjereve?!
+15
AlBora
Daku
Fragolina
Docteur
Maksi
Elisa 83
WebMaster
Arabela
bobi 10
Selda
Єямєℓiиdå
Prada
Emona
Golden
Poeti Dhimbjes
19 posters
Faqja 1 e 1
Me shume luftoni, per te patur nje ndergjegje te paster apo per te krijuar nje opinion te mire ne syte e te tjereve?!
Ju personalisht, luftoni me shume ne jeten tuaj, per te patur nje ndergjegje te paster ne vetvehte,
apo per te krijuar nje opinion te mire ne syte e te tjereve?!
apo per te krijuar nje opinion te mire ne syte e te tjereve?!
Re: Me shume luftoni, per te patur nje ndergjegje te paster apo per te krijuar nje opinion te mire ne syte e te tjereve?!
Personalisht them, qe luftoj me shume per te patur nje ndergjgje sa me te paster ne jete, si person...
Re: Me shume luftoni, per te patur nje ndergjegje te paster apo per te krijuar nje opinion te mire ne syte e te tjereve?!
Natyrisht qe per ndergjegje sa me te paster! Sa per te rene i mire ne sy te te tjereve kjo here do kurdo shihet se cfare njeriu je! ;)
Luftoj dhe do luftoj gjithmone te kem nje Ndergjegje e Paster!
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
kur ke ndergjejen e pastert ke edhe tegjith njerzit e mir mbas veti
Prada- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : Ne Hapesire
Postime : 7718
Gjinia :
Anëtarësuar : 11/04/2010
Mosha : 112
Hobi : Ndihmes Bageri
Nese ke ndergjegje te paster ke qetesine shpirterore pergjithmone..kete zgjedh.
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
luftoj per vedin tem te jem mire une me selden dhe te jem e sinqerte me familjen me njeriun e zemres dhe shoqnine kurse per opinjonin e tjerve nuk me intereson se nuk jetoj per dynjane por per ato qe du dhe me dojne
Selda- I/e Përjashtuar
- Postime : 6587
Gjinia :
Anëtarësuar : 05/03/2011
Mosha : 39
S'kalit per te dyja,por e dyta te bazohet ne te paren.
bobi 10- WebMaster
- Postime : 12756
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/09/2010
ndergjegjen e paster ta kem per vete,,,se pastaj nuk me vret ajo ndergjegje,,,dhe per gjykimin qe mund te me beje i pagabuari i vetem lart dhe ne fund per opinion eshte kenaqesi kur njerezit e vleresojne sinqeritein tat
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
ne thelb njesoj e mendokerkemi bobi10,,,bobi 10 shkruajti:S'kalit per te dyja,por e dyta te bazohet ne te paren.
Arabela- Princeshë
Gjinia :
Arabela shkruajti:ne thelb njesoj e mendokerkemi bobi10,,,bobi 10 shkruajti:S'kalit per te dyja,por e dyta te bazohet ne te paren.
Ngjasojme/im ouhoo
bobi 10- WebMaster
Gjinia :
bobi 10 shkruajti:Arabela shkruajti:ne thelb njesoj e mendokerkemi bobi10,,,bobi 10 shkruajti:S'kalit per te dyja,por e dyta te bazohet ne te paren.
Ngjasojme/im ouhoo
po duhaniiiii duhaniiiii
Arabela- Princeshë
Gjinia :
Kam luftuar gjithmone edhe vazhdoj te luftoj per te pasur ndergjegje te paster ..Opinioni i njeriut ndryshon me minuta prandaj sja ve veshin shume se qa thone apo qa do shpifin ndersa ndergjigja eshte ajo qe vlen gjithcka
Klea@Love shkruajti:Kam luftuar gjithmone edhe vazhdoj te luftoj per te pasur ndergjegje te paster ..Opinioni i njeriut ndryshon me minuta prandaj sja ve veshin shume se qa thone apo qa do shpifin ndersa ndergjigja eshte ajo qe vlen gjithcka
Nqs duhet fokusuar te ky citon ne thelb ka shume,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Ju lumte.
bobi 10- WebMaster
Gjinia :
Nese ke ndergjegje te paster opinioni ne syte e te tjereve krijohet fare lehte.
Elisa 83- I/e Regjistruar
- Postime : 25
Gjinia :
Anëtarësuar : 18/05/2011
Mosha : 41
Elisa 83 shkruajti:Nese ke ndergjegje te paster opinioni ne syte e te tjereve krijohet fare lehte.
hmmm mire mire elisaMaks shkruajti:Elisa 83 shkruajti:Nese ke ndergjegje te paster opinioni ne syte e te tjereve krijohet fare lehte.
Docteur- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Ne Afrike
Postime : 5764
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/05/2011
Hobi : Ngacmime
Nuk luftoj per asnjeren ...
E para esht e veshtire
e dyta nuk ja vlen .
I bej gjerat si i dua vet...pa u ndikuar shum
E para esht e veshtire
e dyta nuk ja vlen .
I bej gjerat si i dua vet...pa u ndikuar shum
Fragolina- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : andej kendej gjithandej
Postime : 513
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/05/2011
Mosha : 37
Hobi : te caj derrasat
Opinjoni i ne sy te njerzve krijohet ne nje minut dhe shuhet ne nje minut..s;ka shum rendesi se c'ka mendojne e c'fare opinjoni kan tjer per mua..kom ndergjegjeje te pastert per mu mjafton ,dhe ndihem mire me veten time.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Opinioni i mire krijohet kur ti thua ate qe duhet, te drejten dhe pavarsisht momentit ti je dhe i qete me veten dhe i mire ne syte te te tjereve
Daku- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : N'metropolt
Postime : 1998
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/02/2011
Mosha : 45
Hobi : Japraku
kur kam ndergjegjeje te paster s'merzitem per opinjonin e tjereve
AlBora- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : prishtina
Postime : 2297
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/10/2010
Mosha : 42
Hobi : leximi
qe te kem nje ndergjegje te paster
Dori_sweet- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 3711
Gjinia :
Anëtarësuar : 13/05/2011
Mosha : 32
Hobi : kercimi
Un luftoj per te pasur nje ndergjegje te paster,pasi nuk jam nga ata tipa per te rene ne sy te te tjereve.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Nuk luftoj per asnjeren se cdohere veproj per drejte qe te kem ndergjegjen e pastret.
Besa- Princeshë
- Vendbanimi : Ne zemren e trojeve shqipatre
Postime : 1402
Gjinia :
Anëtarësuar : 15/10/2011
Mosha : 38
Hobi : muzika,leximi
Nuk luftoj per asnjeren... jam i drejte me te gjithe dhe kam ndergjegje te paster...
Opinionin pak a shume e kam krijuar ne sy te te tjereve... per mua pak e rendesishme eshte cmendojne ... mjafton tu them se une jam vetevetja ne cdo aspekt qe dhe tema qe komentoj...
Opinionin pak a shume e kam krijuar ne sy te te tjereve... per mua pak e rendesishme eshte cmendojne ... mjafton tu them se une jam vetevetja ne cdo aspekt qe dhe tema qe komentoj...
il conte- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5371
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/09/2011
Mosha : 42
Hobi : cinema & calcio.formula uno
Similar topics
» Studimi: Kush ka një ndërgjegje jo të pastër lahet më shpesh?
» ASHURA NË SYTË E TJERËVE DHE IMAM HYSEJIN
» A është e mundur që, pa patur aspak dyshim, të dallojmë se ç'është e mirë apo e keqe?!
» Çiljeta: Dashuria në distancë, shumë e mirë
» Këngë shumë e mirë, qdo dit me dëgju nuk të mërzitet. Sami Yusuf - Perkthim Shqip A thousound times.
» ASHURA NË SYTË E TJERËVE DHE IMAM HYSEJIN
» A është e mundur që, pa patur aspak dyshim, të dallojmë se ç'është e mirë apo e keqe?!
» Çiljeta: Dashuria në distancë, shumë e mirë
» Këngë shumë e mirë, qdo dit me dëgju nuk të mërzitet. Sami Yusuf - Perkthim Shqip A thousound times.
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi