Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Shkup, apartamenti i politikanit laborator droge People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Shkup, apartamenti i politikanit laborator droge People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shkup, apartamenti i politikanit laborator droge

2 posters

Shko poshtë

Shkup, apartamenti i politikanit laborator droge Empty Shkup, apartamenti i politikanit laborator droge

Mesazh nga Durrsaku Tue 22 Nov 2011 - 6:11

Shkup, apartamenti i politikanit laborator droge 48628SHKUP- Policia e Shkupit zbuloi një laborator ku përpunohej lënda narkotike në banesën e një politikani të njohur.

Ministrja e Punëve të Brendshme, Gordana Jankullovska konfirmoi sot se gjatë një kontrolli në banesën e politikanit, emri i të cilit nuk bëhet i ditur, u zbuluan 12 kg cannabis, tre kg heroinë, 1 mijë tableta ekstaze, si dhe substanca të tjera narkotike.

Sipas njoftimit të MPB-së, identiteti i politikanit nuk do të bëhet i ditur pasi ai e kishte dhënë me qira apartamentin e tij dhe nuk dihet ende nëse ishte në dijeni të ngjarjes.

Ndërkohë, policia ka arrestuar tre personat që jetonin në apartamentin e politikanit, të cilët akuzohen për prodhim dhe shpërndarje të lëndëve narkotike.

“Ky ishte një aksion i MPB-së, ku një periudhë të caktuar personat ishin nën mbikëqyrje, megjithatë transporti i heroinës ndodhi pikërisht mbrëmë. Për këtë shkak kemi vlerësuar se ky është moment kryesor që të ndërpritet ky grup”,- deklaroi ministrja Jankullovska.

(er.nu/koha/BalkanWeb
Durrsaku
Durrsaku
Legjendë
Legjendë

Vendbanimi Vendbanimi : Durres
Postime Postime : 12675
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha Mosha : 47
Hobi Hobi : cigarja

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Shkup, apartamenti i politikanit laborator droge Empty Re: Shkup, apartamenti i politikanit laborator droge

Mesazh nga T_o_n_i Tue 22 Nov 2011 - 6:12

edhe keto jan me imunitet e si bejn asgje Shkup, apartamenti i politikanit laborator droge 426788
T_o_n_i
T_o_n_i
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Tirane
Postime Postime : 18036
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 30/05/2009

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit: